2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım çook teşekkür ederim. Ikınırken hep elini yüzüne gözüne ve kafasına götürüyo. Ara ara gözü kızarıyo. Bazen de küçük benek çıkıyo ama gidiyo. Kulak arkası kabuklanma var. Ona coresatin sürüyorum. Doktor onu verdi. Pişik yok her alt açmada zeytin yağı sürüyorum zaten doğdurundan beri. Bizde damla işe yaramadı doktorumz izinde telefonla görüştüm diyete başla dedi. Reduktan madde eser yada pozitif oldugu için laktoz intoleransı dedi bize size neden dedi acaba? Şimdilik sadece süt diyeti uygulucam eger devam ederse çoklu alerji olabilir çocuk alerji bölümüne yönlendiricem dedi. 10-15 gün takipten sonra yine gidicez bakalım. Zaten bayram sonu ikinci ay kontrolümüze gidicez o zaman anlaşılır diye düşünüyorum. Sende durumdan haberdar edeersen çok sevinirim

Benim kızımda öyle sürekli tırnaklarını kesiyorum kundak hiç yaptırmıyor Allah emanet artık

Merhaba bayanlar
Bende Nisan annesiyim bebisim 2 aylık oldu ve neredeyse 2 Aydır uyku sorunu var kundaklayarak yatırıyorum yoksa yatmıyor eliyle kendini uyandırıyor çünkü. Uyutuyorum yerine koyuyorum aradan 5 dakika geçmeden uyanıyor. Sutum yetmediği icin doktor tavsiyesiyle ne yazık ki mama da veriyorum acaba mama yüzünden yatmıyor olabilir mi yüzünü buruşturarak kalkiyor çünkü ve çok yalanıyor fazla mama vermek istemiyorum kilo alımı normale döndü. Ne yapsam bilmiyorum iki doktora sordum düzgün cevap alamadım

Kızlar şimdi bebişlriniz uyandı emdi altını değiştiriniz oyun halısında koydunuz yada başka şekilde oyaladınız bunlar hepsi olup bittikten sonra bebeğiniz ne zaman geri uyuyor

Kızlar şimdi bebişlriniz uyandı emdi altını değiştiriniz oyun halısında koydunuz yada başka şekilde oyaladınız bunlar hepsi olup bittikten sonra bebeğiniz ne zaman geri uyuyor

Zorla uyutmuyorum ben. Kendisi ne zaman uyumak isterse. Belli ediyor zaten uykusunun geldiğini. Huysuzlanmaya başlıyor esniyor gözlerini ovuşturuyor. Alıyorum kucağıma gezdiriyorum uyuyor :)

Zorla uyutmuyorum ben. Kendisi ne zaman uyumak isterse. Belli ediyor zaten uykusunun geldiğini. Huysuzlanmaya başlıyor esniyor gözlerini ovuşturuyor. Alıyorum kucağıma gezdiriyorum uyuyor :)
Aynen benimkide öyle huzursuzlanmaya başlıyor esniyor o zaman uyutuyorum. 15 dk uyuyo geri kalkıyo:) gündüz uzun uyumuyo benimki en fazla yarım saat

Bende esneyip huysuzlanınca uyutuyorum toplamda uyanık kaldı süre yarım saat en fazla bir saat acaba çokmu çabuk uyutuyorum diye düşünüyorum kaç dakika sonra uyuyor k8zın

Aynı sorun bizdede var gözünü kaşimaktan kizartiyor artık .kucagimda uyuyor bırakıyorum hemen uyanıyor gündüzleri hiç uyumuyor.kulak arkası kabuklaşma var .mukuslu kaka yapıyor arada sağlık ocağına götürdüm normal demişti doktor .şimdi yazılanları okuyunca endiselendim .

Aynen benimkide öyle huzursuzlanmaya başlıyor esniyor o zaman uyutuyorum. 15 dk uyuyo geri kalkıyo:) gündüz uzun uyumuyo benimki en fazla yarım saat

Bende esneyip huysuzlanınca uyutuyorum toplamda uyanık kaldı süre yarım saat en fazla bir saat acaba çokmu çabuk uyutuyorum diye düşünüyorum kaç dakika sonra uyuyor k8zın

Sabah 7 gibi kalkıyor. 9 gibi bi yarım saat şekerleme yapıyor :) 12 buçuk 1 gibi uzunca bir öğlen uykusu var, 2 buçuk 3 saat uyuyor. Ama bazen uyumadığı da oluyor. Akşam üstü 6 buçuk gibi yine bir şekerleme yapıyor 45 dk kadar :) Sonra gece uykusu zaten. 9 buçuk 10 gibi uyutuyoruz. 12 buçuk 1 gibi tekrar besliyoruz. Sabah 7 gibi uyanıyor. Bizim günlerimiz böyle geçiyor :)

Merhaba arkadaşım. Ne kadar mama veriyorsun bebeklerin kilosuna göre hesaplama yapılıyor sanırım. Bir araştır istersen. Ya açlıktan uyumuyor dur yada gazdan. Ama uyuyup geri uyandığına göre gaz sıçrama yapıyor olabilir. Bizim öyle oluyor çünkü sabaha karşı iki büklüm olarak kıvranıyor. Gaz ilacı kullanıyor musun?

Her beslemede yanı her memeden sonra 60 cc veriyorum. Kilo alımı çok iyi ilk ay anne sutu verdim hiç kilo almadı simdi kilosunu yakaladı en son 5 kilo olmustu. Basından beri hep emmek istiyor doysa bile istiyor. Evet sap siplex ve biogaia veriyorum Gazi var acaba ondan midir?

Kızlar yolculuktan konuşmussnz biz bı ay önce uçak yolculuğu yaptk cok rahattı hatta dr.mz ınşte ve kalkışta biberon ver dedi kulaklar için bzmki uçak sallandığndan hiç ağlamadı gıkı bile çıkmadı,indk ağlamaya başladıisimlerdende konuşlmş bnm yaramaz oğlumn adı göktuğ..uyku düzenide söyle yatınca tam yatar uyanıkknde tam fenalık geçirirsn kndini genç biri gbi hissedio.gece 1,2zorla uyutuormkızlar yaa aklıma bişe takıldı bazn bebeğinzn ayağında anlık bi titreme gbi bişe oluomu,internettn baktm da genelde erkek bebeklernde normalmş yazıo bir refleksmş.ağlayınca esneyınce bazn agularkn cok anlık bişe dr.a göstemk için video cekim dedim ama gün içersnde bi kere faln oluo ve ıkı üç sn sürüo.hiç dıkkat ettnz mi başına geln var mı

Kakası nasıl peki koku, mukus yada kan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…