2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Anlık bizde oluyo ama emerken oluyo genelde. Sonrasında hemen ıkınmaya başlıyo. Bende gaz vurdugu için birden ayağını titretiyo diye düşünüyorum. Bu arada uçağa bindiğinde ne kadarlıktı? Bizde 5 temmuzda 73 günlük oluyorz. Tatile gidicez de ankara/bodrum 1 saat falan sürüyo.

Cnm bzde ozamn 70 gunluk falndk.1.5saat sürdü ama çok rahattı sdece eğer uçakta boşyer varsa bebeklı olduğunuzu belirtin yanınızı boş koltk alırsanz çantanz için dha ii olur.

Kız bebişi olan anneler özel bir sorum var sizlere. Bebeğiniz kaka yaptığı zaman ara yerlerini nasıl temizliyorsunuz? Hep kalıyor oralarda, fazla kurcalamakta istemiyorum zarar veririm diye. Böyle içime de sinmiyor, nasıl temizlemek lazım oraları?

Canım ben ćok kurcalamadan bastırmadan siliyorum en fazla 2 güne 1 yikiyoruz o zaman bol bol su dökerek yıkamaya çalışıyorum

Benimki de uykusu varken çok yüzünü ovuşturuyo ve yüzüne vuruyor ben kucağımda olmadğı zamanlar hep eldiven giydiriyorum. Çünkü bir kez gözünün altını boydan boya çizmişti.

Canım bir ara oldu gibi sanki geçti. O zamn cok sütlaç tüketmiştim. Ama mukustan kastın baya baya mukus di mi hani kakadaki yapışıklıktan bahsetmiyorsun?

dopduğundan beri ara ara benekler cıkıp 10 dk içinde kayboluyır bu bir alerji belirtisi mi? Yoksa geçmeyen benek alerji belirtisi mi? Bizimkinin kakası kokmuyor ama fılkıran tarzda gazlı kaka oluyor arada. Kakası normal ama hafif bir yapışkanlık var bu mu mukus? Yoksa daha bariz bir mukustan mı söz ediyorsunuz?

Bizimkiler çok minik olduğu için testlerde çıkmayabilirmiş o yüzden teste çok itibar etmiyorlar canım. Kan var mı sizde kakada? Asıl kan olunca alerji belirtisi diyorlar ve ben arada bir çok ufak görüyorum kan maalesef

Kızlar sütüm az basından beri yetmiyor kızıma mama veriyorum ne yazık ki
Sutu az olupta sonradan artan var mi ne yaptınız artması icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…