- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
- Konu Sahibi Citolesgen
- #40.881
Canım çook teşekkür ederim. Ikınırken hep elini yüzüne gözüne ve kafasına götürüyo. Ara ara gözü kızarıyo. Bazen de küçük benek çıkıyo ama gidiyo. Kulak arkası kabuklanma var. Ona coresatin sürüyorum. Doktor onu verdi. Pişik yok her alt açmada zeytin yağı sürüyorum zaten doğdurundan beri. Bizde damla işe yaramadı doktorumz izinde telefonla görüştüm diyete başla dedi. Reduktan madde eser yada pozitif oldugu için laktoz intoleransı dedi bize size neden dedi acaba? Şimdilik sadece süt diyeti uygulucam eger devam ederse çoklu alerji olabilir çocuk alerji bölümüne yönlendiricem dedi. 10-15 gün takipten sonra yine gidicez bakalım. Zaten bayram sonu ikinci ay kontrolümüze gidicez o zaman anlaşılır diye düşünüyorum. Sende durumdan haberdar edeersen çok sevinirimBende mukuslu kaka var diye doktora götürdüm. Reduktan madde ve gizli kan negatif çıktı. Laktoz intoleransı düşünüyorlar laktazim damla başlayacağız. Benim kızımda bir de köpüklü kaka olayı var. Baya asitli köpük gibi yapıyor bazen. Damla işe yaramazsa bi daha gidecekmişiz doktora.
Peki mukuslu kakadan başka tepki var mı? Cildinde kızarıklık, döküntü ya da poposunda dirençli pişik, huzursuzluk, kulak arkası kabuklanma, yüzünü gözünü çok kaşıması da alerji belirtileriymiş. Facebook hesabın varsa orda Alerji ile yaşam platformu diye bir grup var. Bilgi alabilirsin