2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yok cnm ya bızmkını pek etkılemedi.şunu farkettım memeyı yıyıp yatınca kusmuo,ama uyanıksa kusmaı durduramıorm.hemn yatrmıorm tıpışlıorm yok.şimdi yemek yedirp yatrmada çözüm buldm hem kılo oluo hem kusmuo.ilk zorlandm ama şimdi alıştı ıkı saatten fazla uyanık tutmuorm.tabı yoruorm onu bnmkı yarm dönmelerede başladı.masaj su bu cocuğun halı kalmıo
Benim etkiliyor canım. Sabah uyanınca veriyorum. Kusmuyor. Öğleden sonra geciktireyim yada unutayım hemen kusuyor. Mesela bugün öğleden sonra acayip kustu.

Kızlar günaydın
Benim kız bir kaç gündür göğüs ucumu damağıyla sıkıştırmaya başladı sizdeyse varmı acaba neden yapıyor

Bizde bugün anneannemize gidiyoruz.ilk kez görecekler doğduğundan beri.6 saatlik yol gözümü korkutuyor baya.1 saat oldu çıkalı uyuyorlar kızlarım.inşallah bol bol uyurlar.
İyi yolculuklar inşAllah uyurlar bol bol rahat gidersiniz

Benimkide poposunu döndürmeye uğraşıyor 10-15 güne dönmeye başlar.sağlık ocağındaki ebede dedi heran dönebilir güvenipte yatak kenarına koyma dedi.

Reactions: mnt
Bizde bugün anneannemize gidiyoruz.ilk kez görecekler doğduğundan beri.6 saatlik yol gözümü korkutuyor baya.1 saat oldu çıkalı uyuyorlar kızlarım.inşallah bol bol uyurlar.
İyi yolculuklar size sıkıntısız geçer inşallah

Tatile diye geldik ama izin vermiyorlar denize gitmemize kum kaçar bebeğin gözüne sıcak olur diye diye deniz yüzü göremeden dönücez galiba uçakta korktuğum gibi olmadı uyudu oğlum ama ben çok üsüdüm ayakların dondu resmen oglumda üşümüş ilk gün çok mızmizlandi gaz doldu dedesi elma yağı aldı güzelce Yagladim ayaklarını karnını rahatladı şimdi uykusu düzene girdi .sizin bebişler dönmeye başladığı ben destek koymadan yanından ayrilamiyorum dönmeye başladı oglum

Kızlar bebekleriniz günde kaç defa kaka yapıyor, bizim 3-5 arası yapıyor, normal midir acaba? Çarşamba kontrole götürücem o zaman sorucam doktora.

Kızlar bebekleriniz günde kaç defa kaka yapıyor, bizim 3-5 arası yapıyor, normal midir acaba? Çarşamba kontrole götürücem o zaman sorucam doktora.
Bizimki şu 2-3 gün öncesine kadar 7-8 kere yapıyordu ama bu günler 3-4 kere yapıyor emziğe alıştırdım emmiyor beni artık çok fazla ona bağlıyorum inşaallah kilo alımıetkilenmez

Kizlar merhaba, bebekeriniz uyanikken nasil oyaliyorsunuz? Yatmıyor benimki ya tvye bakıcak ya kucakta gezicek sabahtan beri anca uyudu acayip huysuz birde bazen sıcak geliyor olcuyorum koltukaltından 36,8 37 cıkıyor

Kizlar merhaba, bebekeriniz uyanikken nasil oyaliyorsunuz? Yatmıyor benimki ya tvye bakıcak ya kucakta gezicek sabahtan beri anca uyudu acayip huysuz birde bazen sıcak geliyor olcuyorum koltukaltından 36,8 37 cıkıyor
Ben uyanıkken tv kapatıyorum oyun halısına koyuyorum çıngıraklarıyla oynuyor arada evi turluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…