2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım bizim bebekte dedigin gibi oldu karnında sesler geliyor gurültü gibi aşıdan sonra oldu hiç uyumuyo artık herşeyi düzensiz oldu fark ediyorum bide kakada kan var kulak arkası kabuklanma var ama kilo alımı iyi pazartesi tekrar doktora götürücem

Ya sen bakma o teyzeye. Bak benim kızımda aynı kiloda. Görenler daha büyük sandığı da oluyor. Ben kendim kıyaslıyoRum. En güzeli kıyaslamamak ve kimseyi takmamak. Birax büyüyünce 3 tane köfteyi zorla yediririz fazladan o zaman alır kilo :) ya şaka bir yana sağlıklı olsunlar da iki dirhem az olsun eti ne olacak.

Ben doğum yaptığım hastanenin çocuk Dr una gidiyordum. Bana günde bir yada iki kere mama ver de kilo alimi günde 30 gr geçsin dedi. Halbuki ortalama kilo alıyor. He he dedim çıktım. Sonra hastane aradı. Memnun musunuz filan diye sordular. Dedim Dr lar iniz mama mama demek yerine, anne sütünün önemini anlamalı ve desteklemeli. Mama verilen bir bebeğin annesinin sütünün azalacağını herkes bilir.

O değilde insan içine girdikçe anlıyor. Hamilelikte herkes ayrı konuşuyor. Lohusalikta ayrı. Emzirme de ayrı. Bitmiyor bilmis insanların lafı sözü bitmiyor canım.

Merhaba kızlar tatil başladı ban giremiyorum pek çekmiyor ama çekince takip etmeye çalışıyorum bişey soracam size bebekleririz ayakta tuttuğunuz Zaman adım atıyor mu istediği şeye yönelip öyle birşey duydum dv yapıyor mu bebişler merak ettim

C
Çok iyi yapmışsın şikayet etmekle onların anne sütüne teşfik etmesi gerekirken hemen mamaya yönlendiriyorlar

Kizlar geceleri cok sicak oglum uyuyamiyor tek uzun kollu bady ve ince pijama pantaloyula ve corabla uyutiyorum pantalonu cikarsam olurmuki batanye falanda örtmiyorum ben bile tek sort ve atletle terliyorum bunaliyorum

Kizlar geceleri cok sicak oglum uyuyamiyor tek uzun kollu bady ve ince pijama pantaloyula ve corabla uyutiyorum pantalonu cikarsam olurmuki batanye falanda örtmiyorum ben bile tek sort ve atletle terliyorum bunaliyorum
Ben kısa kollu şort tulum giydiriyorum genelde. Ya da şort kısa kollu zıbın. Üzerine de müslin örtü örtüyorum. Siz de kısa kollu bir zıbın ve şort giydirebilirsiniz bence.

İlk önce klomaks adında antibiyotik versiler 2,5 cc 6. Günde ağrılar artınca tekrar gittik doz yetersiz gelmiş dediler aynı ilacın türevi olan agumentin 5cc verdiler birde iki tane antibiyotik kulak damlası.1 hafta sonra tekrar gittik iltihap kurumuş ama hala sıvı varmış kulakta.antibiyotiği kesip damlalara devam dediler.hafta içi tekrar kontrole çağırdılar.geçmezse ne olacak bilmem.bu kadar küçükken kulak hastalığı çok zor atlatılıyormuş ve sık sık tekrarlıyormuş.ben bu süreçte hep çocuk hastanesine götürmüştüm hem çocuk doktoruna hem kbb doktoruna ama beceremediler.şuan üniversite hastanesine götürüyorum.daha güven verdi açıkcası.sanada önerim bir doktorla sınırlı kalma çünkü kulak çok önemli.

Ben gece kısa kollu zıbın inçe pijama giydirip inçe birşey örtüyorum müslin yada inçe pike çok sıcak hava onlarda rahat uyusun

tepki amaçlı yazmıyorum lütfen yanlış anlama beni ama bende tam senin tersini düşünüyorum.sınıfımda sırf çocuk felci aşısı yapılmadığı için belden aşağısı tutmayan bir öğrencim vardı.annesi bu durumu yaşıyacağını bilseydi bu aşıyı yaptırırmıydı? bdnce yaptırırdı.nasıl göze alabiliyorsun bu tarz durumları?ülkemizde bunca mülteci varken hemde.

Canım doktorun muhtemelen aşıyla alakası yok diyecektir. Tahlilleri aldıktan sonra Samsun ondokuz mayıs üniversitesi çocuk immunoloji profesörü Alişan yıldıran hocaya mail atıp durumu sorabilirsin. Bütün maillere cevap veriyormuş mail adresi yildiran@omu.edu.tr. Yine de websitesinden mail adresine bir bakarsın istersen

Kesinlikle katılıyorum sana nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar bende çok araştırdım aşı karşıtı grupların söylemleri beni tatmin etmedi inan iki gün önce hastaneye gittim iki çocuk boğmaca olmuş rota aşısını yaptırmam diyordum iki arkadaşımın aynı yaşlardaki kızı rota virüsü geçerdi aşılı olan normal ishal gibi atlattı aşısız olan on gün ateşli hastaneye gitti geldi senin verdiğin örnek en kötüsü

Teşekkür ederim nazikçe karşılık verdiğin için :)
Konu çok uzun o yüzden kim vereceğim sadece. Çocuk felci aşısı için:
https://lilliputian.me/category/hastaliklar-ve-asilari-2/polio/

Aşıların otizm ve hatta kanser oluşumuna katkısı için:
http://ahmetrasimkucukusta.com/2015...silar-otizm-losemi-ve-lenfomaya-yol-acabilir/
Bunlar sadece ilk anda elime geçenler.
Hiç bir aşı prospektüsü incelediniz mi? En basit ilaçları alırken bile yan etkisine bakarız, aşıların yan etkileri korkunç. Hem de kendileri açıkça yazmışlar prospektüslerde. Ama tabi hiç birimiz bakmıyoruz.
Son olarak Türkiye kendi aşısını üretmiyor maalesef. İthal ediyoruz ve içeriğinde ne olduğunu labaratuvarlarımızda incelemek yasak. Bana hiç güvenli gelmiyor.
Mülteciler konusuna gelince hasta Suriyeli ben hiç görmedim ya da onlardan salgın geldiğine dair bir resmî raporla karşılaşmadım. Sonuçta o insanlar da Türkiye gibi medeni bir ülkede yaşıyorlardı. Savaştan kaçtılar diye ahırlardan çıkıp hastalık yayan bir güruh olarak görmüyorum ben onları.

Gerçekten hiç konuyu uzatmak istemiyorum benim amacım aşıya inananları uyarmak değil zaten. Hiç aklına gelmemiş olan varsa belki araştırır fikri değişir diye söyledim.

Rota konusuna gelince, rota hastalığına bir çok çeşit virüs sebep oluyor. Aşıda ise bütün virüsler yok. Yani eğer aşı koruyor bile olsa -ben inanmıyorum- sizin denk geleceğiniz virüs aşıda size verilen virüs olmayabilir. Aşısız olup rahat atlatan, aşılı olup ağır atlatanlar biliyorum ben de. Virüsün çeşidine ve çocuğun bağışıklığına bağlı

Kızlar bizim bebek bazen güler gibi çığlık atıyor kısa kısa. Bu aralar çok yapar oldu sesini mi keşfediyor mutlu oluyor anlayamadım sizde durumlar nasıl?

Herkesin özgür fikri tabii ki dediğim gibi bende araştırdım okudum siz tatmin olmuşsunuz ben olmadım bu konu konuş konuş bitmez uzatmaya gerek yok cidden

Anneler hep evladı için en iyisini ister. Ben sadece hiç duymamıştım diyen birisi çıkmasın, aşılatmak ya da aşılatmamak kararını bilinçli alalım diye yazmak istedim. Burası ikna yeri değil zaten, tecrübelerimizi kaygılarımızı paylaştığımız birbirimize destek olduğumuz güzel bir mecra. Bütün evlatlar çok sağlıklı olsun inşallah

Kızlar bizim bebek bazen güler gibi çığlık atıyor kısa kısa. Bu aralar çok yapar oldu sesini mi keşfediyor mutlu oluyor anlayamadım sizde durumlar nasıl?
bizimdeoyle nefesi kesilir gibi çığlık atıyor birde ayaklar sürekli hareket halinde

benim oglan 40 cikmaean yapmaya basliyordu :)

Allah hepimizin çocuğuna sağlık versin inşallah.ikimizde anneyiz ikimizinde tercihleri başka başka.ikimizde çocuğumuz için en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz.inşallah hayatımız boyunca aldığımız her karar onlar için hayırlı olur diyeceğim sadece bu kadar.
Ayrıca suriyelilere ahırdan çıkmış bir hayvan muameleside yaptığımı sanmıyorum az önceki konuşmamda onuda eklemek isterim.

Rota bağırsak düğümlenmesine dahi yol açabilen çok tehlikeli bir hastalık.ilk kızımdada yaptırdım bundada yaptırdım.büyük kızım kreşten boyuna hastalık taşıyor zaten.hiç riske atamam bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…