2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

dogumdan sonra geciyo bendede vardi canim

Emziğe nasıl alıştırdın acaba? Bir ara tuttu emziği diye sevindim. Sanırım kendim nazar ettim bir daha tutmadı.
Devamlı yokluyordum Can'ım ara ara veriyordum genelde uykuya geçerken. Ayağımda sallamaya başladım sallarken ağzından düşmeyecek şekilde elimle tuttum uykusu çok varken 4-5 seferden sonra tuttu ama şimdi de beni emmek istemiyor önce emziği verip sonra emziriyorum kilo Ali'mi düşecek kesin bu ay

Canım süt ürünleri diyeti yapınca kulak arkası kabuklanma, sancılı ağlama geçti. Gürültülü kaka azaldı. Ama mukus devam ediyo. Yumurta yiyince gözü kızarıyo. Badem falan yediğimde de kolunda benek ve sancısı oluyo. Yarın tekrar doktorunu arayıp durumu anlatıcam. Bu besinleri hayatımdan bir süre çıkartıyorum. Hatta sütüm azaldı gibi gelmeye başladı. Yarın humananın rezene çayını alıcam bakalımm

Gürültülü kaka alerji belirtisi mi. Benim kızım bir kere bile sessiz yapmamıştır..

Çaresi yok maalesef. Benim hala bileklerim ağrıyor. 3,5 ay oldu doğum yapalı. Nöroloji ce fizik tedavi doktorlarına gittim zamanla geçecek dediler. Daha kötüydü yavaş yavaş azalıyor.

Kızlar rota yaptıranlar ne gibi yan etkileri oldu bebişlerinizde?
Bizde hiçbir yan etkisi olmadı

Kızlar rota yaptıranlar ne gibi yan etkileri oldu bebişlerinizde?

Rotadan sonra kaka sayısı arttı, günde 4-5 kez yapar oldu, 1 kez yaparken.. 30 Haziranda yaptırdık rotayı, huysuzluğu da devam ediyor, hiç bu kadar huysuz değildi. Rotayla alakası var mı bilmiyorum ama yarın doktora sorucam bakalım..

Kızlar günaydin sabahtan beri kızım ara ara öksürüyor, biraz da hırıltılı gibi napayım dr a görürsem mi ki

Gürültülü kaka alerji belirtisi mi. Benim kızım bir kere bile sessiz yapmamıştır..
Canım sadece gürültülü kaka belirti değil. Birkaç belirti olması gerekiyo. Bizde gürültülü kaka kakada mukus ve aşırı koku kulak arkası kabuklanma kaşta konak sancı deride kızarıklık vardı. Her bebekte belirti başkadır ama tek olunca sanırım pek önemsemiyo doktorlar.

Kızlar cumadan beri gaviscon kullanıyorum bebeğimin kakası çok katı ilaçla ilgisi varmı doktora götursem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…