2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benimki resmen yere basıyor dim dik ama adım atmıyor.ama tabi bastırmıyorum hiç sinirleri falan zarar görür allah korusun.

Estağfirullah öyle demek istememiştim ben de zaten kötü yaşam koşullarından gelmediler demek için ahır kelimesini kullandım, yanlış olmuş

Sabahtan anneme geldim. Bu saat oldu iki kadın bir yemeği ateşe koyamadık. Yok durmuyor kızım. Hiç yatmak istemiyor. Yatırdığımız an ağlıyor. Uyumuyor da.. Kucakta uyuyor yatırınca ağlamaya başlıyor. Tamam fenaydı kızım ama sanki bu derece değil. Neyin nesi bu fikri olan var mı? Büyüme atağı dedikleri şey mi?

Ahanda benim kızım ne oldu bunlara anlamadım

Biz antalyaya geldik. Biraz mıkırdandı oğluş ama yinede iyi geçti yolculuk. Sabah 4 te çıktık eşim kullandı 8 buçuğa kadar ben oğluşla arkada uyudum. Sonra ben geçtim direksiyona oğlan uykusunu aldığı için uyumadı babasınıda uyutmadı eşim kafayı yedi :))) Ev esiyo allahtan şimdilik iyi :)

Aşı konusu konuşulmuş ben sağlıkçı olarak aşı yapılması taraftarıyım. Yan etkiler olabilir ama kar zarar oranına bakıldığında yapılması tarFtarıyım :)

Cnm bnm oğlumda cok hareketlı,ozmn dha cok uyut.şimdi ben 1.buçuk saattn snr yedirıp uyutuorm.yoksa durduramıorm

Gavıscon etkılemez,faydasnı görursen yazarmsn bizi hıc etkılemedi kestm kımyasal bişe vermk istemedm

İyi tatiller size minnak beyle baba olmak kolay değil sen her gün yiyorsun kafayı birgünde o yesin bişey olmaz :)

Gavıscon etkılemez,faydasnı görursen yazarmsn bizi hıc etkılemedi kestm kımyasal bişe vermk istemedm
Benim etkiliyor canım. Sabah uyanınca veriyorum. Kusmuyor. Öğleden sonra geciktireyim yada unutayım hemen kusuyor. Mesela bugün öğleden sonra acayip kustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…