- 12 Temmuz 2016
- 1.356
- 1.076
- 83
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #46.201
Kızlar bebeği yataktan falan düşen var mı. ?
Baba oğul aynı renk giyebilecekleri bi üst alabilirsin. Ben bunu yaptim çok beğendi esim.Yani aslında ihtiyacı yoksa bisey almasan bile olur pasta ve bikac çeşit biseyler hazırlayıp sevdiği insanları bir araya getirmen zaten cok mutlu ederKızlar bu arada pazar günü eşime supriz doğum günü yapacağım pasta filan ben yapacam kuzenlerini arkadaşlarını davet ettim ama hediye hazırladım ne yapsam sizce maddi olarak masrafi az bir fikri olan varmı
Bizde hala çıkmadı yaYani kabardive yaklaşık olarak o hafta içerisinde patladı canım
Saol canım inşallahYa tabii ilaca yüklenmek de iyi değil ama arad bir vermekten zarar çıkmaz sanmıyorum çok geçmiş olaun çabucak çıkar inşallah
Bugün sabah gittik bizde de pek değişim Yok ebe artık eskisi gibi bekleme sesi zatenSizle konuşunca rahatliyorum çok sağol canım . Sen gittin mi bu ay tahlil için kontrole
ben d vitamini kullanıyorum saha bıngıldağı kapanmadı bizim kinin sizde nasıl durumlarArkadaşlar sağlık ocağının verdiği d vitamini ve kan ilacını kulkanıyorsanız lütfen değerlerine baktırın.arkadaşım kullandı d vitaminini geçen tahlilde değer çok yüksek çıkmış böbreğe zarar verdi mi diye bakacaklar.
Bıngıldak 2 yaşa kadar kapanıyor bn kullanmıyorum d vitamini sağlık ocağının verdiğinde kansorejen koruyucu var.ihtiyaç duyarsam daha güvenilir bişi bulmaya çalışacamBugün sabah gittik bizde de pek değişim Yok ebe artık eskisi gibi bekleme sesi zaten
ben d vitamini kullanıyorum saha bıngıldağı kapanmadı bizim kinin sizde nasıl durumlar
Canım 9.ayda bakılıyor genel olarak ben kendim yapalım dedim :) oda zaten bu ay yapılması gerekli dedi öyle baktırdık :) sende aksatma yaptırmadınsa :)Bu tahlili siz mi gidip talep ettiniz kızlar
Çıkar canım acele etme geç çıkması daha iyi derlerBizde hala çıkmadı ya
Baba oğul aynı renk giyebilecekleri bi üst alabilirsin. Ben bunu yaptim çok beğendi esim.Yani aslında ihtiyacı yoksa bisey almasan bile olur pasta ve bikac çeşit biseyler hazırlayıp sevdiği insanları bir araya getirmen zaten cok mutlu eder
Ağrıları varsa diye dedim yazık canımı yanıyo anlamıyoruz gece huzursuzÇıkar canım acele etme geç çıkması daha iyi derler
Hayır sağlık ocağındaki izlem yapan ebe diyor su tarihte kan tahlilini yaptırıp bana getir diyeBu tahlili siz mi gidip talep ettiniz kızlar
Bizim ki yataktan aşağı düştü ama yastık ve beşik arasından kaydı galiba çünkü az ses çıktı herhangi bir şişlik ve morluk olmadı. Bugün de genel muyane icib Dr a gittik Dr röntgen falan gerek görmedi. Yüksekliği az ve herhangi bir tepki olmamış gerek yok dedi.Ben ... Malesef aramıza almıştım ve tam içim gec3rkn kollarından yakaladım ama kafası bazaya çarptı malesef yavrum hem çok korktu hemde alnı kızarmıştı
Bizim ebe hiç birşey demedi valla havanın güzel olduğu gün gideyim en iyiysi yaa bu d vitamini birdeçok terliyor işte onun eksikliğinden felan diyorlarCanım 9.ayda bakılıyor genel olarak ben kendim yapalım dedim :) oda zaten bu ay yapılması gerekli dedi öyle baktırdık :) sende aksatma yaptırmadınsa :)
bizim demedi yaaHayır sağlık ocağındaki izlem yapan ebe diyor su tarihte kan tahlilini yaptırıp bana getir diye
Her deline bakma benimkide terliyo ama eksik falan değil yinede kontrol şart yani.fazlasıda zarar bazı şeylerinBizim ebe hiç birşey demedi valla havanın güzel olduğu gün gideyim en iyiysi yaa bu d vitamini birdeçok terliyor işte onun eksikliğinden felan diyorlar
bizim demedi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?