- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
- 108
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #5.021
Canım benim bacaklarım başından beri çok agrıyo ayaklarımı yükseğe koyunca biraz geçiyor bir dene istersen
Aynen öyle atma çoğunuzun ilk olunca korkuyorsunuz diye bir şey demiyorum. İlkinde bende telaşlıydım. Kendini dinlememek lazım aslında amaç elimizde değil. Ben bunda rahatım. Ağırda kaldırıyorum yüzüstü de yatıyorumMola falan ve
2 kez falan mola verdik canım ama ben yorgun hissedince arka koltukta yatarak gidiyorum. Doğum yapmş arkadaşlarım da kendini iyi hissediyorsan normal hayatına devam et, sadece ağır kaldrma yorgun hissedersen uzan dinlen sağlıklı beslen diyorlar. Aşırı titizlenmek stresse sokar, hasta değil hamilesin diyorlar. Bana da çok mantıklı geliyor.
Alma sakın ilk 3 ay ilaçsaol canım inşllah bidaha olmaz olursa deneyim valla acayip bi agrıydı uykuya dalmasaydım agrı kesici alacaktım
Benimde bi kaç güne geçer sanırım ama ben geçsin de istemiyorum pek ağrım olunca sanki onun varlığını hissediyorum :)
Alma sakın ilk 3 ay ilaç
Su çocuğu geliştirir. Bol bol içmen lazımBu mide bulantisi ve sicak basmasi beni mahvetti yabirde bobreklerimmi agriyor cigerlerimmi anlamadim tuhaf bir sizi var. Su icemiyorm pek ondan galiba
parol alıyorum canm bende migreen var sadece hamileligimde parol kullanabiliyorum
Su çocuğu geliştirir. Bol bol içmen lazım
Bulantı zamanı azalıyor. Zorla da olsa iç birazSudan tiksindim sanki ya. Annem kiziyor yuz ifadene bak sanki zehir iciyosun diye. Bardakta zorlaniyorum ama cam sisede falan iciyorum bir suru cam sisede su aldim oyle icicem artik
Bulantı zamanı azalıyor. Zorla da olsa iç biraz
bebeklerimizi kucağımız alınca inşallah herşeyi unutursunuz diyorlar inşallah o günleride görürüz cnm sen kalp atışını duydun mu ben salıyı bekliyorum bebeğide görmedik daha benim doktor biraz acemiydi galiba keseyi ölçemedi başka doktor geldi o gösterdi. belki başka bir doktora gitsem görürdü inşallah kalp atışına duyarız
Merhaba kızlar.
Bende acayip mide yanması var. Çok kötü oluyorum. Var mı midesi yanan eksiyen
Bende de var canm özellikle sabah uyandığımda başlıyor bi süre devam ediyor . Ben soda içiyorum işe yarıyor sende dene :)Merhaba kızlar.
Bende acayip mide yanması var. Çok kötü oluyorum. Var mı midesi yanan eksiyen
ilk hamileligimde bende öyleydim hep bi his olsun istiyordum. ama şimdi biraz daha bilincli oluyo insan. tabi bu hamileligimde de farklılar görüyorum kızımdayken gögüzlerim ilk andan itibaren çok agrımıştı bunda hiç agrı yok
Okudugum kitapta soyle yaziyor; Hamileligin basinda, vucudunuz buyuk miktarda progesteron ve relaksin hormonu salgilar,bu hormonlarda vucudunuzun sindirim sistemi de dahil her yerindeki duz kas dokusunu gevsetme etkisi yapar.Bunun sonucu olarak,yiyecekler bazen sisteminizde cok yavas hareket ederek hazimsizliga neden olur.
Mide yanmasi ve hazimsizlik kiminde hamileligin sonuna kadar devam edermis.maalesef bende de var
Bende de var canm özellikle sabah uyandığımda başlıyor bi süre devam ediyor . Ben soda içiyorum işe yarıyor sende dene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?