- 14 Ekim 2013
- 1.289
- 3.473
- 333
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #12.941
canım bu kasık ağrısı normal mi bir haftadır benim de kasıklarım ağrıyor. dunde ağrı saplandı sonra gecti. ama karnım değil kasıklarım.Bu hafta kasıklarım ağrımaya başladı bebişi hissetmiyorum hala maalesef.
Rahim büyümeye başladığı için normal diyorlar. Sen yarın sorarmısın doktoruna? Ben cumartesi unuttum sormayı. Bel ağrım vardı onu sordum hemen progestan yazdı onu kullanıyorum. Bel ağrısı rahmi kasarmış erken rahim ağzı açılması falan yaparmış. O yüzden bel ağrısı tehlikeli.canım bu kasık ağrısı normal mi bir haftadır benim de kasıklarım ağrıyor. dunde ağrı saplandı sonra gecti. ama karnım değil kasıklarım.
İlk defa duyuyorum ama hamilelikte her şey ilk kez gelişebiliyor. Bekleme bence de . Belki gaz gibi bir sıkışmasıdır. Görün doktora için rahatlar. Geçmiş olsunGunaydin nisan anneleri:) gece hic uyumadim bu sirtimdan kalbime dogru vuran agriyi soylemistim ya bugun 6.gun ve gecmek bir yana daha da artti yatakta saga sola donemiyorum mahvetti beni bicak gibi saplaniyor bugun dr a gidecegim de nasil bakacak bilmiyorum mr vs giremeyecegim o yuzden bekledim de artik beklememin anlami yok inanilmaz aci cekiyorum insallah bisey yoktur
of bende olmuştu ya gecen hafta şimdi sana da bir suru tahlil yaparlar. ama benim gecti çok şükür. inşallah senin de gecer canım. belki üşütmüş olabilirsin. dinlenmen ve kendini sıcak tutman lazım.
Günaydın canım. Ya sen kendini çok yıprattın bu hafta bence birşey yoktur. Şu nifty sonucun gelse de rahatlasan. O kontrol gününden beri böylesin sen dimi? Daha öncesinde yoktu böyle şikayetin.
İlk defa duyuyorum ama hamilelikte her şey ilk kez gelişebiliyor. Bekleme bence de . Belki gaz gibi bir sıkışmasıdır. Görün doktora için rahatlar. Geçmiş olsun
tamam sorarım canım. benim belim hiç ağrımadı ama kasıklarım bazen ağrıyor, bazen bacağıma kıramp giriyor.Rahim büyümeye başladığı için normal diyorlar. Sen yarın sorarmısın doktoruna? Ben cumartesi unuttum sormayı. Bel ağrım vardı onu sordum hemen progestan yazdı onu kullanıyorum. Bel ağrısı rahmi kasarmış erken rahim ağzı açılması falan yaparmış. O yüzden bel ağrısı tehlikeli.
Benim aksine arttı cnm. Birde çok gazım oluyorKizlar ikinci trimestr de tuvalet sikligi azalir diyorlar. Gece hala 2- 3 kez uyaniyorum. (Araya ruyalar giriyor) Benim gibi olaniniz var mi ?
tamam sorarım canım. benim belim hiç ağrımadı ama kasıklarım bazen ağrıyor, bazen bacağıma kıramp giriyor.
Ağlama eşime kızınca (yeterince duygusal ilgi göremediğimde) ve tv de haber izlerken oluyor. Tv yi kestim gibi sürekli hayvan belgeseli izliyorum. Sonuç : rüyamda hep veterinerler hayvanlar koşturuyor :)Günaydın kızlar. Ben dünden beri durup durup ağlıyorum ya. Sizde de devam ediyor mu bu ağlama olayları? Bu sabah eşimle kahvaltı yaparken bile başladım ağlamaya. Nolcak benim bu halim?
İyi ki yazdın yoksa kendimi yalnız hissediyordum. Uyanıyorum ama çok yorgun. Tuvaletin yolunu karanlıkta buluyorum artık içgüdülerimle:)Benim aksine arttı cnm. Birde çok gazım oluyorİlk 3 ay gece hiç tuvalete kalkmamıştım ben.
Bu hafta gidicem ogrenirim insdeli_mavi_59 simarik83 @Kilim ve tohum @eylullum @SEMA_24 @neslim33 @hilelf @babypooh @ZelGN @uconn @xiexie @Yaren007 @endless love @supremee @4753 @Buucuuu kafein_ @pinar5487 ikihayat @cloud17 @forestgump @tsemavi @kvsrcrn @Berobaro @Oykumm13 @helen Zeus @arslnassli @gkcnbrt @orkide605 @didoscskn @Kelebek1841 Leijla @Ruzgaraltugeda @MMaya @fzfzfz @nichyagamze @fatmank @elif_ay @gmzozcn @fundaburcu @cancangunes @-Moonlight- @erdems @SHARK_11 @hayal_masal @environmentaleng @dodoperisi @yumoscuk @sg26 @CeKu62 @happymom87 @caglagunaydin @rakunn @buglem01 @mmousee @minikincir
selam kızlar mutlu pazarlar. cinsiyetler öğrenildi mi? yazalım mı ?
Tekme değil de arada pıt pıt vuruyor dokunuyor gibi. Öyle sert değilkızlar tekme hissetmeye başladınız mı
İns hayirli sonuclar alirsin arkadasimgünaydın kızlar.bugün ikili testin sonucu çıkıcak.doktora mesaj attım az önce daha okumadı çok gerginim
çok iyi ya haha :)Ağlama eşime kızınca (yeterince duygusal ilgi göremediğimde) ve tv de haber izlerken oluyor. Tv yi kestim gibi sürekli hayvan belgeseli izliyorum. Sonuç : rüyamda hep veterinerler hayvanlar koşturuyor :)
Tekrar selam kızlar.. grup başında listede bilgilerinizin yer almasını istiyorsanız lütfen bana özel mesaj atınız yada beni yorumlarda etiketleyiniz. üye adı, son adet tarihi, yaş, şehir, beklenen doğum tarihi, kaçıncı çocuk.. cinsiyet belli ise cinsiyet :)
Aynı durumdayız canım. Gece en az 2 kez uyanıp tuvalete gidiyorum, bazen 4 kez uyandığım oluyor. Azalması gerekiyormuş ama aksine tuvalet sıklığı arttı gibi bu aralar bende. Her uyanıştan sonra da yeni bir rüya görüyorum. Sonra unutuyorum rüyaları ama gece uykularım çok hafifledi malesef bu yüzden.Kizlar ikinci trimestr de tuvalet sikligi azalir diyorlar. Gece hala 2- 3 kez uyaniyorum. (Araya ruyalar giriyor) Benim gibi olaniniz var mi ?
Ben de de ağlama var. Zaten ağlak bir insandım iyice arttı. Hafta sonu arkadaşlarımız bizdeydi. Bebeği açıkladık. Bizimle 2 ay arayla evlenen başka bir arkadaş da hamileymiş 7 haftalık. Onlar da açıkladılar beni tuttu bi ağlama...Günaydın kızlar. Ben dünden beri durup durup ağlıyorum ya. Sizde de devam ediyor mu bu ağlama olayları? Bu sabah eşimle kahvaltı yaparken bile başladım ağlamaya. Nolcak benim bu halim?
Git tabi neymiş bi öğren ama çok üzdün çok taktın kafana ondan oldu. Tertemiz gelecek sonucun biraz rahatlatabilsen kendini keşke.Evet canim carsamba gunu basladi bir ara azalir gibi oldu dun yine arttibende stresten diye dusunuyorum doktora gidecegim oglen cunku normal bir agri degil bicak saplaniyor gibi. Sonucun gelmesine de cok var
Beni de gör rüyanda o zaman ben de veteriner hekimimAğlama eşime kızınca (yeterince duygusal ilgi göremediğimde) ve tv de haber izlerken oluyor. Tv yi kestim gibi sürekli hayvan belgeseli izliyorum. Sonuç : rüyamda hep veterinerler hayvanlar koşturuyor :)
Ay kıyamam çok duygusal bir an amaBen de de ağlama var. Zaten ağlak bir insandım iyice arttı. Hafta sonu arkadaşlarımız bizdeydi. Bebeği açıkladık. Bizimle 2 ay arayla evlenen başka bir arkadaş da hamileymiş 7 haftalık. Onlar da açıkladılar beni tuttu bi ağlama...
İns hayirli sonuclar alirsin arkadasim
Canım birde beni düşün muayenehaneye girdiğimde nefesim kesiliyo ultrasonun ekranına bile korkudan bakamıyorum.. doktor herşey normal herşey yolunda dedi çok şükür.. ama ben evham ettim ya milletin 3-4 gün önden gider ben getiden geliyorum.. geçen haftada böyleydi o zamanda sormuştum geç döllenme olabiliyor o nedenle son adet tarihi ile uyuşmayabiliyor bazen.. önemli olan 2 haftalık ve fazlası geriden glim varsa işte o zaman araştırmamız gerekiyor 3-4 günle 1 hafta ile korkmaya gerek yok demişti.. ama malum kaç tane kayıp gebelik yani o evham hep benimle başından benim gibi bir durum geçen var mı bana yazsa da içimi rahatlatsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?