2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Okul büyük öğretmen eksiği var 1 saat dahi eksik veremeyiz dedi . Maalesef birsey yiyemeyince hiç halim olmuyor bu tempo çok zorluyor beni
Hadi ya keşke öyle olabilseydi.. Pekmez vs denedin mi? Halsiz oldugumda 1 kaşık alıyorum iyi geliyor

gerçekten çok zor canım.ben evde bile kusmalarım olmadığı halde zorlanıyorum.halsizlik oluyo bulantı oluyo sürekli hasta gibisin sonuçta.ne ev işi yapıyorum ne yemek öyle oturuyorum akşama kadar.Allah kolaylık versin gerçekten sen ve diğer bütün çalışan hamilelere

canım 2-3 yaş bence yanında yatması için büyük bi yaş. mümkün olduğunca erken bi sürede yatağına ve kendi odasına alışmalı.1 yaşında falan yatağı ve odası ayrılmalı tabi tamamen bana göre.ablam öyle yaptı hem kendisi rahat ediyo hem çocuklar tabi yanında yatmak istediklerinde hasta olduklarında falan yanına alıyo :) 2-3 yaşlarında öyle bi inat ediyolarki gerçekten insanın sabrını fena halde zorluyolar alıştırmak da daha zor olabilir diye düşünüyorum :)

Bende bir soru soracağım çok erken aslında , kan sulandırıcı kullanan arkadaşlarım ben normal Doğum düşünüyorum inşallah Allah nasip eder o günleri görürsem , sezeryan aşırı korkutuyor nedense iğnenin kutusunda da zaten belden uyuşturma da Yok inçe kanama olur bişeyler yazıyor detay yazmayacağım çok iyice zıvanadan çıktım görünce , siz ne düşünüyorsunuz

Canım geçmiş olsun çok. Kıyamam sana gerildin iyice vücudun da etkilendi sanırım. Şimdi nasılsın?

Sagol canim benim cok tesekkur ederim. Doktora gittim de sadece muayene edebildi hamile oldugum icin rontgen vs bakamayiz dedi cigerler temiz duruyor su an kalp de beni korkutmadi ama devam ederse bi kalp icin git dedi. Sicak havlu ve sadece 2 gun voltaren jel kullanabilirmisim. Esim ise gitmedi bugun ovuyor devamli biraz rahatliyorum sonra yine basa sariyor

Hadi ya keşke öyle olabilseydi.. Pekmez vs denedin mi? Halsiz oldugumda 1 kaşık alıyorum iyi geliyor

Pekmezi doktorunuza sordunuz mu? Bana yeme seker iyi degil dedi anca haftada 1 belki dedi kaynanam sordu da her sabah 1 kasik yese iyi gelir dimi diye hayir dedi doktor :) tabi her doktorun gorusu ayridir sende devamli yiyorsan bi danis derim ben

Kızlar merhaba bugün sabahtan itibaren 5-6 defa istifra ettim ne yediysem çıkardım hastaneye gitsem doktor serum takar mı hiç böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda ve serumun bir zararı olur mu bebeğe. Normal bir bulantı değil ben üşüttüm sanırım ilk defa böyle oldum ayakta zor duruyorum.

Pekmezi doktorunuza sordunuz mu? Bana yeme seker iyi degil dedi anca haftada 1 belki dedi kaynanam sordu da her sabah 1 kasik yese iyi gelir dimi diye hayir dedi doktor :) tabi her doktorun gorusu ayridir sende devamli yiyorsan bi danis derim ben
Aa sormadım açıkçası. Kontrolde mutlaka sorayım. Hamile kalmadan önce tatlının hiçbir türüyle aram iyi değildi ama pekmez halsizligime iyi geliyor diye toplasam 10-15 kaşık yemisimdir herhalde. Inşallah bir sıkıntı olmamistir. Teşekkür ederim :)

Canım inanmayacaksın belki ama aynı ağrı bende de var.Gece bir kaç kere çok şiddetli ağrı ile uyandım. Hatta sol göğsümde de ağrı ara ara oluyor.. Her yerim o kadar ağrıyor ki artık umursamıyorum.

canım benim tam 16. haftamda geçmişti. sabret. genelde 16 haftasürüyor

topikte en çok kilo alan benim sanırım 3 kilo almıştım geçen hafta tartıldığımda bu hafta 1 kilo daha eklenmiş olabilir :)
bende varım hamile kalmadan önce 5 kg aldım. hamile kaldığımdan beri 3 kg iştahım açık bulantım sadece açken olduğu için ilk 12 hafta saatte bir bişeyler yedim. boyum 1.70 kilo 67,5 5. ay sonuna kadar korusak bunu iyi sonrasında ne olur bilemiyorum

Canim ben de kan sulandırıcı kullaniyorum yarin genetik sonucumu almaya gidecegim.sonuca gore ya tamam ya devam.ama doktoruna 32. Haftadan sonra danisirsin genelde doguma 1 hafta kala bıraktırıyorlarmis kan sulandiriciyi

Surekli yemediysen olmaz bence canim. Bana cok istersen haftada 1 tatli kasigi ye mumkun oldugunca yeme demisti.

Allah yardimciniz olsun.
insaellah gecer.
benim 3.gebeligim. 13.hafta.
ve biliyorum ki doguma kadar boyleyim

Bugun doktora gitmek icin arabaya bile 5 dk zor yurudum yavas yavas yuruyorum o kadar agriyorki cok tuhaf oturdugum yerde bile sanci giriyor kalbime. Inanirim canim ama cok rahatsiz edici gece hic uyuyamadim bugunde kotuyum. Sicak su torbasini aldim sirtimda tam agriyan noktaya koydum yaslandim oyle oturuyorum. Ama asil agri kalbimde ona bisey yapamiyorum su an

ben bebe aspirini kullanıyorum kan sulandırıcı olarak. doktorum doğuma 1 ay kala bırakacaksın dedi. onlar bizi yönlendirecekmiş. benim doktorumda normal doğumcu. kan sulandırıcıların doğuma hiç bi zorluğu yokmuş

hamilelikten öncesini katarsak bende baya aldım.evleneli bi sene oldu bi sene içinde toplamda 5 kilo aldım.zaten ben hamile olduğumu aklımdan geçirmemiştim hiç diyet yapmaya başlamıştım hiçbişey yemiyodum sürekli hareket halindeydim ama gram veremiyodum üstüne alıyodum bile :) bunun üzerine bi anda şüphelenip test yapmıştım ki çift çizgi çıktı.bi 5 dk falan şoka girdim idrak edememiştim o ikinci çizgiyi

canım bende en son 2 hafta önce tartıldığımda 3 kilo almıştım yalnız değilsin :)

napalım sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil inşallah veririz zamanı gelince :)

cloud17 Canım pıhtılaşma testlerini hamilelikle tekrarlamanı mı istedi doktorun ?
Ben cleaxne 0,6 kullanıyorum sanırım yüksek doz bu , bende üniversiteye gidip tekrarlatsam mı acaba çünkü bu testleri isteyen Prof. Sıra gelmiyor sabah 7 de gidip akşama kadar bekliyorum diye gitmedim gitsem mi ki acaba

hayal_masal Hapın etkisi daha uzun sürüyor diye biliyorum benimde hep kafamı karıştıran şey bu hakkınızda hayırlısı olsun tabiki de senin pıhtılaşma sonuçların ne çıkmıştı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…