- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #13.061
Hadi ya keşke öyle olabilseydi.. Pekmez vs denedin mi? Halsiz oldugumda 1 kaşık alıyorum iyi geliyorOkul büyük öğretmen eksiği var 1 saat dahi eksik veremeyiz dedi . Maalesef birsey yiyemeyince hiç halim olmuyor bu tempo çok zorluyor beni
Kızlar çalışan kadın olmak çok zorhem 30 saat ders hem bulantı kusma o kadar kötü oluyor ki .bari kusmalarim bulantım geçse o da geçmiyor iştah yok . Hiç dermanim kalmadan çalışıyorum .ders anlatıp konuştukça midem daha da bulanıyor 14 hafta oldu . Napacam bilmiyorum
kızlar merhaba,
biliyorum şuan çok erken ama sizlere de danışmak istediğim bir konu var :)
bebişe oda yapıp yapmama konusunda eşimle karasız kaldık. evimde boş odam var ama belli bi süre bebek yanımızda olacağından 2-3 yaşına kadar park yatakta uyusa sonrasında istediği gibi güzel bi oda mı yapsak yoksa büyüyebilen beşikli takım mı alsak bilemedim. Sizler ne düşünüyorsunuz?
gardrop falan ne düşünüyorsun peki. ay ne zormuş kararsızlık
Canım geçmiş olsun çok. Kıyamam sana gerildin iyice vücudun da etkilendi sanırım. Şimdi nasılsın?
Hadi ya keşke öyle olabilseydi.. Pekmez vs denedin mi? Halsiz oldugumda 1 kaşık alıyorum iyi geliyor
Aa sormadım açıkçası. Kontrolde mutlaka sorayım. Hamile kalmadan önce tatlının hiçbir türüyle aram iyi değildi ama pekmez halsizligime iyi geliyor diye toplasam 10-15 kaşık yemisimdir herhalde. Inşallah bir sıkıntı olmamistir. Teşekkür ederim :)Pekmezi doktorunuza sordunuz mu? Bana yeme seker iyi degil dedi anca haftada 1 belki dedi kaynanam sordu da her sabah 1 kasik yese iyi gelir dimi diye hayir dedi doktor :) tabi her doktorun gorusu ayridir sende devamli yiyorsan bi danis derim ben
Canım inanmayacaksın belki ama aynı ağrı bende de var.Gece bir kaç kere çok şiddetli ağrı ile uyandım. Hatta sol göğsümde de ağrı ara ara oluyor.. Her yerim o kadar ağrıyor ki artık umursamıyorum.Gunaydin nisan anneleri:) gece hic uyumadim bu sirtimdan kalbime dogru vuran agriyi soylemistim ya bugun 6.gun ve gecmek bir yana daha da artti yatakta saga sola donemiyorum mahvetti beni bicak gibi saplaniyor bugun dr a gidecegim de nasil bakacak bilmiyorum mr vs giremeyecegim o yuzden bekledim de artik beklememin anlami yok inanilmaz aci cekiyorum insallah bisey yoktur
canım benim tam 16. haftamda geçmişti. sabret. genelde 16 haftasürüyorKızlar çalışan kadın olmak çok zorhem 30 saat ders hem bulantı kusma o kadar kötü oluyor ki .bari kusmalarim bulantım geçse o da geçmiyor iştah yok . Hiç dermanim kalmadan çalışıyorum .ders anlatıp konuştukça midem daha da bulanıyor 14 hafta oldu . Napacam bilmiyorum
çok teşekkür ederim canım sen cinsiyetini iğrendin mi ?gözün aydın, allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım :) ekledim erkek diye :)
bende varımtopikte en çok kilo alan benim sanırım 3 kilo almıştım geçen hafta tartıldığımda bu hafta 1 kilo daha eklenmiş olabilir :)
canım bende en son 2 hafta önce tartıldığımda 3 kilo almıştım yalnız değilsin :)topikte en çok kilo alan benim sanırım 3 kilo almıştım geçen hafta tartıldığımda bu hafta 1 kilo daha eklenmiş olabilir :)
Bende bir soru soracağım çok erken aslında , kan sulandırıcı kullanan arkadaşlarım ben normal Doğum düşünüyorum inşallah Allah nasip eder o günleri görürsem , sezeryan aşırı korkutuyor nedense iğnenin kutusunda da zaten belden uyuşturma da Yok inçe kanama olur bişeyler yazıyor detay yazmayacağım çok iyice zıvanadan çıktım görünce , siz ne düşünüyorsunuz
Aa sormadım açıkçası. Kontrolde mutlaka sorayım. Hamile kalmadan önce tatlının hiçbir türüyle aram iyi değildi ama pekmez halsizligime iyi geliyor diye toplasam 10-15 kaşık yemisimdir herhalde. Inşallah bir sıkıntı olmamistir. Teşekkür ederim :)
Allah yardimciniz olsun.Kızlar çalışan kadın olmak çok zorhem 30 saat ders hem bulantı kusma o kadar kötü oluyor ki .bari kusmalarim bulantım geçse o da geçmiyor iştah yok . Hiç dermanim kalmadan çalışıyorum .ders anlatıp konuştukça midem daha da bulanıyor 14 hafta oldu . Napacam bilmiyorum
Canım inanmayacaksın belki ama aynı ağrı bende de var.Gece bir kaç kere çok şiddetli ağrı ile uyandım. Hatta sol göğsümde de ağrı ara ara oluyor.. Her yerim o kadar ağrıyor ki artık umursamıyorum.
ben bebe aspirini kullanıyorum kan sulandırıcı olarak. doktorum doğuma 1 ay kala bırakacaksın dedi. onlar bizi yönlendirecekmiş. benim doktorumda normal doğumcu. kan sulandırıcıların doğuma hiç bi zorluğu yokmuşBende bir soru soracağım çok erken aslında , kan sulandırıcı kullanan arkadaşlarım ben normal Doğum düşünüyorum inşallah Allah nasip eder o günleri görürsem , sezeryan aşırı korkutuyor nedense iğnenin kutusunda da zaten belden uyuşturma da Yok inçe kanama olur bişeyler yazıyor detay yazmayacağım çok iyice zıvanadan çıktım görünce , siz ne düşünüyorsunuz
bende varımhamile kalmadan önce 5 kg aldım. hamile kaldığımdan beri 3 kg iştahım açık bulantım sadece açken olduğu için ilk 12 hafta saatte bir bişeyler yedim. boyum 1.70 kilo 67,5 5. ay sonuna kadar korusak bunu iyi sonrasında ne olur bilemiyorum
canım bende en son 2 hafta önce tartıldığımda 3 kilo almıştım yalnız değilsin :)
ben bebe aspirini kullanıyorum kan sulandırıcı olarak. doktorum doğuma 1 ay kala bırakacaksın dedi. onlar bizi yönlendirecekmiş. benim doktorumda normal doğumcu. kan sulandırıcıların doğuma hiç bi zorluğu yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?