2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İnşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin.

Cok sukur her sey yolundaymis canim. Risk cok dusukmus. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin insallah herkesin sonucu iyi gelir saglikli bebislerimiz olur.

Canim ya nasil katildin sen doguma cesaretine hayran kaldim ben bayilirdim sanirim :) olacagi zaman rabbim yardim eder insallah

Göreselini paylaştığın beşikte bu oda da pek güzel canım. Bayıldım bayıldım

Hemde nasıl :) randevu günlerimi iple çekiyorum. Allahtan doktorum haftada 1 en geç 15 günde 1 çağırıyor. 1 ay olsa arası zor dayanırdım herhalde. 7/24 ultrasonda bebegimi gormek istiyorum. Doktorum alaninda uzman ve ultrasonun bebeğe zararı olmadığını söylüyor ona güveniyorum :)

Kızlar size sorum olacak. Ani korkularda vs. bebeğe bir zarar oluyor mu? Bide yatakta donerken falan arada karnima, kasığıma agri giriyo. Sizde de oluyor mu?

Ay bunları biliyorum çok güzel kullanışlı da.. ama biz evlenirken bebek yapmayı hiç hesaba katmamisiz bizim yatağımız Japon baza, yerden yani. Çocuğa da Japon beşik almak lazımım o yüzden benim alacağım beşik yatağa açılanlardan olamayacak..

Kızlar size sorum olacak. Ani korkularda vs. bebeğe bir zarar oluyor mu? Bide yatakta donerken falan arada karnima, kasığıma agri giriyo. Sizde de oluyor mu?
Gece benimde çok ağrım oluyo karnımın üstüne yatmış halde uyanıyorum geriniyorum vs.. Uyarken çoğumuz yapıyoruzdr heralde çok bişey olmaz diye düşünüyorum fakat korkutma falan biraz tehlikeli olabilir annem hep derdi hamile korkutmayın onu falan

Sanırım biz üstüne görenlerdeniz cnm öyle derler ya. Benim de arada lekelenmelerim oluyor ödüm kopuyor
Bende lekelenme deil bildiğin ped dolusu kırmızı kanama oldu ama dupduru idi peşpeşe oldu . Pregestanı çoğatınca dün beyazı görmüştüm ama bu sabah uyandığmda bu sefer de kahve lekeler geliyor . Yaşadığım bu durumun adı ne bilmiyorm ama inşallah bebeğim iyidir ya cumayu iple çekiyorum

Ben zatn sürekli yiyorum yemekten değil de acaba geç yattm diye mi oldu yoksa progestan kullanıyorm o mu baş dönmesi yaptı hiç bilmiyorum . Dediğin gibi 9.haftada o şekil bende de olmuştu ter dökmüştüm bende , kayınvalidem ayran yaptı getirdi öyle kendime gelmiştim canım . Ama bu farklı başım dönüyor bütün değerlerimin iyi olmasına rağmen

olmaz olurmu. başlarda düşük riskim olduğu için dr um 15 günde bir çağırıyodu son kontrolden sonra artık ayda 1 gelebilirsin dedi tabi ben 15 gün zor dayandım başka bir dr da gittim gördüm oğlumu içim rahatladı

Benim kedi ve köpek fobim var maalesef. Sokakta falan aniden koşarak falan karşıma çıkarsa irkiliyorum. Elimde değil keşke yenebilsem.. Umarım bişey olmaz. Zaten düşük riskimde var çoğu günler dışarı çıkmıyorum ama yinede arada karsılasıyorum haliyle...

Kilim ve tohum nasılsın canım napıyor bebiş büyüdü mü başladınmı hareketleri hissetmeye
Canım çok şükür iyiyiz bebiş büyüyor teyzesi yavaş yavaş Yok henüz hissetmedim canım. Hissettiğim tek şey başından beri sağ tarafımda hassasiyet. Bir de dün başlayan kasılmalar gerginlik hissi tecrübeli anne:) normal sanırım bınlar da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…