- 23 Mayıs 2016
- 784
- 969
- 23
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #13.201
İnşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin.
Canım benim doktorum eğer bebekte kromozomsal bi sıkıntı yoksa sağlıklı bir bebekse ve annede düşük riski yoksa bebeği düşürmek o kadar kolay bişey değil dedi ve hareket kısıtlaması yapmadı. Şöyke de örnek vereyim sana ben sürpriz bebekmişim ablam çok küçükken annem hamile olduğunu öğrenince şok olmuş aldırmak da istememiş ama kendiliğimden düşeyim diye perdeler asmış koltuklar kaldırmış ağır işler yapmış vs vs düşmemişimaynı şekilde bende hamile kaldığımo 10 gün geç öğrendim o 10 günde gün aşırı uçak yolculuğu yaptım deli gibi sırtımda çanta koştum araba yolculuğu yaptım düğünde manyak gibi hıphızlı koşturmalı halaylar çektim vs vs çok şükür bişey olmadı inşallah olmaz da.. o yüzden çok pinpiriklenmemek lazım amaaaa tabiki bu iki örnekteki gibi salmamak da lazım yine de dikkat etmek lazım
Canım ben geçen sene arkadaşımın doğumuna girdim. Normal doğum tabiki zor bişey ama bizim tvlerden gördüğümüz gibi bişey de değil. Öyle kesintisiz bi acı değil aea ara geliyo gidiyo Allah bi nefes alma süresi tanıyo insana :) doğuran arkadaş da dünyanın tartışmasız en tatlı canlı insanıydı saçını taramazdı canım acıyo diye sen düşün.. o bile doğurduysa herkes doğurur diyorum şimdi
sorucam canım mutlaka :)Ay çok heyecanlııııı :) Kasık ağrısını sormayı unutma canım. Güzel haberler bekliyoruz senden
Canım haydi hayırlı haberlerle gel inşallahKizlar bugun randevum var ikili sonucu ogrenecegiz dualarinizi bekliyorummm
Göreselini paylaştığın beşikte bu oda da pek güzel canım. Bayıldım bayıldımÇok güzel canım :) kiracı olduğumuz için evimiz müsait değil yoksa biz de bebek odası düşünüyorduk. Sadece beşik alcam ben görmüşsündür belki fotosunu yükledim çok hoşuma gitti ama araştırmak lazım :)) birde şu bebek odasına bayıldım :)))
Hemde nasıl :) randevu günlerimi iple çekiyorum. Allahtan doktorum haftada 1 en geç 15 günde 1 çağırıyor. 1 ay olsa arası zor dayanırdım herhalde. 7/24 ultrasonda bebegimi gormek istiyorum. Doktorum alaninda uzman ve ultrasonun bebeğe zararı olmadığını söylüyor ona güveniyorum :)selamlar size de şu his oluyor mu canlarım: dün doktordan geldim mesela, o sırada ekrana zaten büyülemiş gibi bakıyorum o an hiç bitmesin istiyorum ertesi gün bi daha minnak yavruyu görmek istiyorumsize de oluyor mu?
Kizlar bugun randevum var ikili sonucu ogrenecegiz dualarinizi bekliyorummm
Günaydın kızlar. Bebek odası muhabbeti geçmiş. Biz de eşimle haftasonu mobilyacılara baktık. Bebek odası düşünüyoruz. Büyüyebilen beşiklerden alacağım, şifonyer ve dolabı da olacak. Bebeği 6-7 ay yanımda yatırmayı düşünüyorum ki uzmanlar da öyle öneriyor zaten. Yanımda yatacağı dönemlerde de chi...co'nun next to me yatakları var. Kendi yatağınıza alttan bağlıyorsunuz bebek sizinle aynı hizada sanki yatağınızda yatıyormuş gibi oluyor. O beşikten alıcam, hem katlanıp başka yere giderken götürebilirim yanımda. Next to me nin fotosunu ekliyim :))
Gece benimde çok ağrım oluyo karnımın üstüne yatmış halde uyanıyorum geriniyorum vs.. Uyarken çoğumuz yapıyoruzdr heralde çok bişey olmaz diye düşünüyorum fakat korkutma falan biraz tehlikeli olabilir annem hep derdi hamile korkutmayın onu falanKızlar size sorum olacak. Ani korkularda vs. bebeğe bir zarar oluyor mu? Bide yatakta donerken falan arada karnima, kasığıma agri giriyo. Sizde de oluyor mu?
Allah gönlüne göre verir inşallah canım.. haberlerini bekliyoruzYarın öğreneceğim kısmetse canım
ay inşallah kaç gündür benimde canım aşure çekiyor. normalde hiç sevmem ama şimdi ağlayacak durumdayımSelamünaleyküm hanımlarrr bugün aşure günüymüş..inşallah biri aşure getirir de yerim
Bende lekelenme deil bildiğin ped dolusu kırmızı kanama oldu ama dupduru idi peşpeşe oldu . Pregestanı çoğatınca dün beyazı görmüştüm ama bu sabah uyandığmda bu sefer de kahve lekeler geliyor . Yaşadığım bu durumun adı ne bilmiyorm ama inşallah bebeğim iyidir ya cumayu iple çekiyorumSanırım biz üstüne görenlerdeniz cnm öyle derler ya. Benim de arada lekelenmelerim oluyor ödüm kopuyor
Ben zatn sürekli yiyorum yemekten değil de acaba geç yattm diye mi oldu yoksa progestan kullanıyorm o mu baş dönmesi yaptı hiç bilmiyorum . Dediğin gibi 9.haftada o şekil bende de olmuştu ter dökmüştüm bende , kayınvalidem ayran yaptı getirdi öyle kendime gelmiştim canım . Ama bu farklı başım dönüyor bütün değerlerimin iyi olmasına rağmenBunu erken donemde (8-9. Hafta gibi) yasadim. Hatta sabahin 5 in de. Sagimdan soluma yatakta donememistim bas donmesinden. Soguk terler doktum. Doktora msj attim.eskiden atistirma huyum yoktu o gunden sonra aksam yatmadan yogurt yiyorum, sabah yatak basimda sut bulunduruyorum. Icip kalkiyorum. Aniden kalkmiyorum. Gece tuvaletlerinde de ani hareket etmiyorum. Daha iyiyim. Ac ve yorgun uykusuz olmamaya calis. Sukur simdi iyiyim.
Bana gelin ben aşure yedireyim size :) kayınvalidem yapmış sağolsun :)ay inşallah kaç gündür benimde canım aşure çekiyor. normalde hiç sevmem ama şimdi ağlayacak durumdayım
olmaz olurmu. başlarda düşük riskim olduğu için dr um 15 günde bir çağırıyodu son kontrolden sonra artık ayda 1 gelebilirsin dedi tabi ben 15 gün zor dayandım başka bir dr da gittim gördüm oğlumu içim rahatladıselamlar size de şu his oluyor mu canlarım: dün doktordan geldim mesela, o sırada ekrana zaten büyülemiş gibi bakıyorum o an hiç bitmesin istiyorum ertesi gün bi daha minnak yavruyu görmek istiyorumsize de oluyor mu?
Benim kedi ve köpek fobim var maalesef. Sokakta falan aniden koşarak falan karşıma çıkarsa irkiliyorum. Elimde değil keşke yenebilsem.. Umarım bişey olmaz. Zaten düşük riskimde var çoğu günler dışarı çıkmıyorum ama yinede arada karsılasıyorum haliyle...Gece benimde çok ağrım oluyo karnımın üstüne yatmış halde uyanıyorum geriniyorum vs.. Uyarken çoğumuz yapıyoruzdr heralde çok bişey olmaz diye düşünüyorum fakat korkutma falan biraz tehlikeli olabilir annem hep derdi hamile korkutmayın onu falan
Canım çok şükür iyiyiz bebiş büyüyor teyzesi yavaş yavaş Yok henüz hissetmedim canım. Hissettiğim tek şey başından beri sağ tarafımda hassasiyet. Bir de dün başlayan kasılmalar gerginlik hissi tecrübeli anne:) normal sanırım bınlar da.Kilim ve tohum nasılsın canım napıyor bebiş büyüdü mü başladınmı hareketleri hissetmeye
Yaa bnm rüyama bile girdi normalde de çok severim..bukdr çok istiyosa canın al pastaneden vardır muhakkak aşure dönemindeyiz konu komşuda getiriray inşallah kaç gündür benimde canım aşure çekiyor. normalde hiç sevmem ama şimdi ağlayacak durumdayım
Selamünaleyküm hanımlarrr bugün aşure günüymüş..inşallah biri aşure getirir de yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?