2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Normaldir muhtemelen.bi bebek bi bebeğe benzemez diyolar ya gerçekten oyleymiş..kramp falan giriyomu bu arada test sonucun gelmedi dimi panorama yaptırmştın

Aynen şuan acayip istahliyim surekli bisey yemek istiyorum 51 le kaldım şuan 58 im ve bu yaşıma kadar gördüğüm en yüksek kilodayim

Normaldir muhtemelen.bi bebek bi bebeğe benzemez diyolar ya gerçekten oyleymiş..kramp falan giriyomu bu arada test sonucun gelmedi dimi panorama yaptırmştın
Geldi birtanem çok şükür her şey yolunda geçen hafta çarşamba aldım sonucumu.
Oğlum olacağını da öğrendim test ile.

Bişey olmaz Allahın izniyle..benimde böceklere karşı fobim var hep dua ederken derim ki Allahım sen beni görünen ve görünmeyen bütün boceklere karşı koru.

Aynen şuan acayip istahliyim surekli bisey yemek istiyorum 51 le kaldım şuan 58 im ve bu yaşıma kadar gördüğüm en yüksek kilodayim
O zaman her şey yolunda canım, Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin canım. Bebeğinin Doğum tarihi benim de Doğum günüm.

Ben hiç kilo almak istemiyordum ilk 3 ay. Ama 2 kilo aldım bile..... O kadar abartı bişey de yemedim aslında..Demekki yesem ne olacağım.

O zaman her şey yolunda canım, Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin canım. Bebeğinin Doğum tarihi benim de Doğum günüm.
:) Öyle mi ne güzel çok şükür yolunda inş Rabbim bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

istanbulda kimler hangi hastaneye gidiyor kızlar?
ben anadolu yakasında oturuyorum ama eşim avrupa yakasında gop duygu hastanesinde calıstıgı için oraya gidiyorum.
Ben ilk doğumumu orda yaptım epidural normal olarak.aslında doktorum aylin hn.dı ama bnm oğlan geç gelince doktorda hacca gitti son dakka doktorsuz kaldım yeşim çelik hn.a gittim ama süper Bi doktordu zaten randevu bile alamıyorum kadına doluluktan iyiki onda olmuş şimdi ordamı ne durumda bilmiyorum

Gözünaydin canım saglikla büyümeye devam etsin bebishin..
Amin canım hepimizinki inşallah.

İnsanın eşi olunca anlamıyor demek ki kaç kere kapat uzatma dedikçe açtıda açtı açtı da açtı sonunda zıvanadan çıkardı işte
Ya canım boşver üzülme. Erkekler pek anlamıyor durumdan ben de geçen hafta ne kötü kavgalar ettim eşimle. Sen kendini üzememeye çalış hepsi aynı işte. Gıcıklar.

Ben hiç kilo almak istemiyordum ilk 3 ay. Ama 2 kilo aldım bile..... O kadar abartı bişey de yemedim aslında..Demekki yesem ne olacağım.
Aynı durumdayız ben de 3 kilo almışım, hiç bişey de yiyemememe rağmen bi pilav yedim de kusmadım bi de kaşar peyniri o yüzden aldıysam da yuh bana.

Canım bilmiyorum hiç bişey yememiz lazım ozaman..

evet canım yeşim hanım hala orda ve bende ona gidiyorum. ben pkoluydum ve yeşim hanımın verdiği ilaç sayesinde ilk ayda tuttu bebeğim :)

merve100 canımmmmmm şimdi nasılsın mesajını geç gördüm sanırım. Evde içebileceğin şekerli bir içecek var mı? Hoşaf şerbet o tarz bir şey içsen tabi varsa yoksa da şöyle iki bardak su iç dolu dolu ama hızlı hızlı içme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…