2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bişey olmaz Allahın izniyle..benimde böceklere karşı fobim var hep dua ederken derim ki Allahım sen beni görünen ve görünmeyen bütün boceklere karşı koru.
Amin canım benim inşallah hicbirimize bişey olmasın bebislerimizede :)

Aman Allah korusunnnnn. Dogru soyluyosun bende oyle 2 3 olay duydum korktum. Doktoruma guveniyorum gozunden birsey kacacagini sanmiyorum insAllah kotu bisey cikmaz da. Fiyat sordun mu?

Citolesgen canim tebrikler.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

merve100 ben bugun genetik sonucumu aldim.faktor 5 ve faktör 2de sorun yok ama 3 farkli gende heterozigot mutasyonu var.genetik doktoru kan sulandiricilara devam et dedi.ben de sonucu doktoruma gönderdim bu aksam bakıp dönecek bana.netten arastirdigim kadariyla onlar da düşük pihtilasmaymis ve biri folik asit b12 ile filan alakali

evet canım yeşim hanım hala orda ve bende ona gidiyorum. ben pkoluydum ve yeşim hanımın verdiği ilaç sayesinde ilk ayda tuttu bebeğim :)
Doğumum çok güzel geç m işti. Doktor yaklaşımı çok iyiydi sürekli aşkım canım diyodu.ben memnun kaldım inşallah sende kalırsın

Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim yarım saat anca uyudum ama baş ağrısından ve kasıklarımdan duramadım şuan bacaklarım yüksekte belime yastık koyup uzanıyorum inşallah geçer kısa zamanda , koca işte atsan atılmaz satsan satılmaz öküzlükleri olucak. Ne desem boş halbuki tüm doktorlarım uyarmıştı bu kız üzülmeyecek mahvetmişsiniz diye ama bi kulaktan çıkmış demek.

cloud17 paı 4g/5g mi heterozigot çıktı ? Folik asit Doğuma kadar kullanman gerek diye biliyorum ben gerçi doktorun daha iyi bilir benimde iki gende sorun vardı bu 4g yüzünden folik asit sorunum oluşmuş ben biliyordum aslında beslenme bozukluğumda etken buna ot türü şeyleri yeşil yapraklı az tüketirim gebelik öncesinden beri kullanıyorum 5 mg folbiol Doğumdan sonra da bir süre kullanıcakmışım galiba

istanbulda kimler hangi hastaneye gidiyor kızlar?
ben anadolu yakasında oturuyorum ama eşim avrupa yakasında gop duygu hastanesinde calıstıgı için oraya gidiyorum.
Ben Cevizlide Gülen Tıp Merkezinde Nevin Küçükgül e gidiyorum çoook memnunum. Doğumumu central hospital da gerçekleştirecek.

O da var canim.bi de mthfr c677t ve mthfr a1298c heterozigot. Gebelikten 1 hafta once b12 degeri 1450ydi cok yuksekti.bakalim doktorum ne diyecek

sağol canım
Citolesgen canım tebrik ederim sağlıkla al bebisini kucagına :)
Sağol canım inş. Hepimiz alırız.
Ohh prenses haberlerini almaya başladıkk sağlıkla al kucağına inşallah
inşallah amin canım. Darısı hepimizin başına sağlıcakla..

Merhaba kizlar bnm ilk bebegim buraya ilk yazisimAllah izin verirse bnde nisan annesi olucm,burdaki butun herkese hayirli bebekler ve dogumlar diliyorum.Sanirim burdaki cogu kisi ikili test yaptrmistr bnm kac gundr icimi rahat ettrmeyen bi papp-a degeri var.cok sukur risk degerlerim ii cikti ama 11+2 de yaptirirkn Papp-a 0,47 mom 0,25cikti.degerleri bole cikan arkadslar yardimci olursa cok sevinirm

Canım insanın doktorundan memnun olup güvenmesi büyük şans.
Doğum için düşündüğün hastane neresi?
Bir de muayene farkı ne kadar? Arada tahliller için gidebileceğim yerler arıyorum.

Canim dogum icin de ayni doktorumu yani ayni hastanemi dusunuyorum. Hastane temiz, personel ilgili, yeni hastane, doktorumdan zaten memnunum cok sukur. Ege sehir hastanesi canim. Tepecigin hemen yaninda
Sen kime gidiyorsun memnun musun peki
Ayy ben de cok ozluyorum biraz daha baksa diye dusunuyorum. Zatwn gozlerim dolu dolu oluyor ultrasondayken. Diger kontrol 3 hafta sonra nasil gececekkkkk

Citolesgen canim tebrik ederim rabb saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

merve100 canim sakin ol, tartisma baslayacak gibi olursa esini uyar. Biz coj hassasiz su ara havadan nem kapiyoruz. Bazn esimi uyarmak zorunda kaliyorim kotu sey demese bile batiuo bana cunku

Muayene ucretini biliyorum canim ayda 2 kere pasa pasa odedigim icin ozel sigorta sayesinde o kadar odemiyorum gerci. Detayli icinde 1500 kalmis aklimda dogru hatirlamisim. Bebisler icin deger yapacak bisey yok
Detaylı usg için İbrahim bey ne kadar isterse veririm valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…