2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canm gideceğin doktrda detaylının ücreti nedir sakıncası yoksa söyleyebilr misin ? :)

Meraba hoşgeldin aramıza canm bebeğin hayırlı olsun inşallah :) ben ikili test yaptrmadım o yüzden diyebileceğim bişey yok malesf :)

Merhaba ben yaptırdım ama bu pappa değeri ne anlama geliyor anlamadım. Değerler iyi cıktıysa bunları kafana yormaya gerek yok bence canım

Testte yazilan iki hormondan biri,yani bu pappa bi protein testinizde yazmasi lazm,cogu kimse ya onemsememis yada farketmemis bnmde cok aklima takildi insallah bn bosgere vesves yapiormdr

merve100 tüp bebek doktorum iğneyi bırak,coraspini 20. haftada bırak bunlar önemsiz dedi.bugün sonucu gösterdiğim genetik doktoru kan sulandırıcılara devam etmelisin dedi.kafam karıştı.ctesi burdaki doktoruma da soracağım ama kullanmak istiyorum.bebeğime zor kavuştum kaybetmekten korkuyorum

Testte yazilan iki hormondan biri,yani bu pappa bi protein testinizde yazmasi lazm,cogu kimse ya onemsememis yada farketmemis bnmde cok aklima takildi insallah bn bosgere vesves yapiormdr
Canım pappa 2.23 mom 0,76 benim. İçini eğer rahatlatcaksa. Bunları kafata takma. Bugun 4lü test yaptrdım. Afp yapılcak kan alındı. Hersey orda belli olıcak. Yani ikili testin hiçbir önemi yok. Kafana takma tatlım

Progestani fitil degil de hap olarak kullananlarda bas donmesi oluyormuş.

Canım aramıza hoşgeldin benim bilgim Yok bu konuda doktorundan daha ayrıntılı açıklama talep et bir dahaki randevunda çünkü insanın aklına takılan kalıyor.

Can hosgeldin sen demeden farketmedim ben. Pappa 1.05 mom yok bendr sanki ya

Nt var 1.22
Hcg 1.49

Anlamadim ama yazdim canim. Bu arada nickleeimiz cok benziyo

Citolesgen merhabalar canım. Daha önce yazmıştım buraya hatta listede varım ama bir aydır giremiyordum kullanıcı adını değiştirip tekrardan uye oldum . Takip ediyordum sizi ama :) cinsiyetler belli oluyor yavaş yavaş hayırlı olsun hepinize .ben hala ogrenemedim iki hafta var randevuma da geçmiyor zaman :)

Canım benim doktorum İsrael Aruh, ben kendisinden çok memnunum. Ona çok güveniyorum. Bilgisi tecrübesi net duruşu ve rahatlığını seviyorum. Özel muayenehanesi var. Her şey özel olduğu için bazı tahlilleri dışarda yaptırmak istiyorum. Doğum için Çiğli Kent hastanesini düşünüyorum.

Netten baktim canim sanirim onceden de gormustim. İrenbe de devam ediyor sanki oyle anladim. Ozel olunca hastaneye, doktora ayri para veriyorsun dimi canim. Rabbim hayirlu dogumlar nasip etsin hepimize canim
Kent hastanesini duydum coj iyimis ama sgk anlasmaso olmadigi icin pahaliymis biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…