2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın herkese...
Bir sorum var kızlar...
Sol göğsü sağ göğsünden daha büyük olan var mı? Yani bariz farkedilir ölçüde de benimki. kimsenin ikisi eşit olmazmış zaten de hamilelik ile birlikte farkettiginiz bir farklılık var mı?
Bir de sağ bel oyuğum daha net. Sol tarafta ise bel oyuğu kaybolmak üzere sol tarafım daha fazla kalınlasti bel olarak.. Benim sol tarafım neden böyle besili oldu ki

sakin ol kötü şeyler düşünme canım. dualarımız seninle. şuan hastanede olmanda iyi bişey doktor heran yanında olacak. korkma herşey düzelecek

ben de çok şiştim kız mı acaba :)inşallah salı günü gösterir de öğrenirim
Ben 1 kilo aldım yarın cinsiyet için gitcez gösterir inşallah. Ikimizin de tahmini doğum aynı cinsiyetler ne çıkacak bakalım:)

Gunaydiiin cinsiyetleri kacinci haftalarda ogrendinizzzzzzz ??????? Birde 12+haftada yapilan testlerimiz varmi ense kalinligina bakilmasi gerek sanirim baska ikili test ayrintili usg fln ne zaman bilen varmiii unutmusum ben ??
Benim bildiğim sadece 2li test var canım

Günaydın hanımlar , geçen sene bugün Doğum yaptım ne kadar değişik hayat bu sene hamileyim mezarına gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim üzüntü yasak diye , yarında Doğum günüm insan ne kadar değişik imtihanlara tutuluyor , rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Dün temizlik yaptık ama ben bildiğiniz bittim bir insanın öz annesi anca bu kadar acımasız olur ya o gittiği gibi kustum uzandım , halbuki yardımcı çağıracaktım sırf gelmesinler diye yaptırdı bunu yazık babamı bile temizlik yaparken gördüm. Bugün de belim ağrıyor ayaklarım şiş biraz sanırım dünden dolayı . Göğüslerim de birden şişti o neden şişti bilemicem ama sabah ağzıma gidicek gibi olmuşlar kalkıp bunlar ne ya diye garipsedim kilo almışım 600 gr kadar buna da şükür dedim kusmalarım azaldı hemen etkisini gördüm ama ben hala çikolata kakaolu şeyler yiyemiyorum kusuyorum nedense aramızda kusan var mı ? Midem de birikiyor resmen azıcık yesem bile çıkması gerek ama sütlü tatlı hafif olanları çok güzel gömüyorum

Benim sağ göğsüm şaha kalktı ve sağ tarafımda ki bel oyuntum da bariz farklı şekilde daha fazla

Canım sağol şimdi daha iyiyim 1 günde olsa işe gitmeyip evde dinlenmek iyi geldi serumunda etkisi var tabii. Salgın var herkeste kusma ateş hamilelerin bünyesi daha zayıf sanırım hemen etkileniyoruz.

hadi geçmiş olsun. üşütmemek için ben baya kalın giyiniyorum ya biraz hastalanacak gibi hissettiğimde bol bol sıcak içeçek tüketiyorum fln. İyi olmana çok sevindim :)
Canım sağol bende artık daha çok dikkat ediyorum kış yaklaşıyor sağlıklı hamilelikler geçiririz inşallah. Dün kontrolüm vardı doktorum da benim gibi üşütmüş hem hasta baktım hem istifra ettim dedi bu arada bebişim erkek :)

Kusanlarin kızı kusmayanlarin oğlu olur diyorlar sizler ne durumdasiniz cinsiyete göre kızlar ?

İnşallah iyi şeyler olacak.. Açıkcası evde takiptense hastanede takip çok daha iyi olacaktır.. Doktorun da ilgiliymiş bu beni mutlu etti senin adına

İnanmıyorum ben oğlum da daha çok kusmuştum canım bunda daha az oldu henüz cinsiyeti de belli değil
annem kendi hamileliğine göre bunu söyledi bakalım hayırlısı. 2 kızı 1 oğlu var. Kızlarda kustum oglanda kusmadim diyor benim ki de oğlan gibi doktor yanilmadiysa kusma olmadı 1. Kız di onda aşırı midem bulanıyordu cikarmamak için yemek bile yiyemiyordum

Neyse bu fikri de çürütmüş olduk bebisler ipucu veriyor saniyoruz ama sürpriz yapmayı daha çok seviyorlar sanırım. Her bünye de farklılıklar var. 1. Kız di hiç sivilcelenmem olmamisti buna erkek dedi belki tabi. Bunda çok sivilcem çıktı Ayy bu da yalan yani kız cirkinlestirir erkek guzellestirir falan. Hepsi hikayeymis ama şimdi sivilce tek tük kaldı geçti çoğu. GüzelliğiM geri geliyor

Zorlama kendini ceviz ye balık yiyemezsen ve de semiz otu

Sıkma canını sakın cnm ben de geçen hafta hastanede yattım hiç bişi olmayacak inş Rabbim korusun ikinizi de ferah olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…