- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.001
Canim dualarimiz seninle ... bebeğin hep seninle olsun sağlıklı güzel haberler almak istiyoruz. Rabbim yar ve yardımcin olsunAz kaldı hastaneye teyzeleri.
İyi olcaz inşallah.
Birazdan ultrasona gireyim onun ne kadar hareketli iyi olduğundan bahsedicem size. Hissediyorum.
Canım ben de kusuyorum et süt ceviz balık su hiç birini tüketemiyorumGünaydın hanımlar , geçen sene bugün Doğum yaptım ne kadar değişik hayat bu sene hamileyimmezarına gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim üzüntü yasak diye , yarında Doğum günüm insan ne kadar değişik imtihanlara tutuluyor , rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Dün temizlik yaptık ama ben bildiğiniz bittim bir insanın öz annesi anca bu kadar acımasız olur ya o gittiği gibi kustum uzandım , halbuki yardımcı çağıracaktım sırf gelmesinler diye yaptırdı bunu yazık babamı bile temizlik yaparken gördüm. Bugün de belim ağrıyor ayaklarım şiş biraz sanırım dünden dolayı .Göğüslerim de birden şişti o neden şişti bilemicem ama sabah ağzıma gidicek gibi olmuşlar kalkıp bunlar ne ya diye garipsedim kilo almışım 600 gr kadar buna da şükür dedim kusmalarım azaldı hemen etkisini gördüm ama ben hala çikolata kakaolu şeyler yiyemiyorum kusuyorum nedense aramızda kusan var mı ? Midem de birikiyor resmen azıcık yesem bile çıkması gerek ama sütlü tatlı hafif olanları çok güzel gömüyorum
Benimde ayni sen gibi olmustu hamile oldugunu bilmesem hasta oldum sanirdim. Rahime sanci vurmaya baslamisti Allaha sukir ben atlattim sende atlatirsin insallah :)Inşallah canım. Bu adet ağrısı gibi agri çok korkutuyor beni. Bide bildiğin kan yani leke tarzı değil. Inşallah geçer.
ayyy kader arkadaşım gelmiş.... hoşgeldin canımBenimde ayni sen gibi olmustu hamile oldugunu bilmesem hasta oldum sanirdim. Rahime sanci vurmaya baslamisti Allaha sukir ben atlattim sende atlatirsin insallah :)
iyi ettin canım.. artık güzel günler bizim olacak. belki kızım olur senin kızı gelin alırım :) ayyyy bende tam kaynana oldum herkesin kızına bakıyorumB blossom- iyi olucak hersey hastane olman iyi olmus guzel haberlerini bekliyoruz
hayal_masal hayalet gibi dolasmak yeter artik yeryuzune cikmak lazm dedim :)
Hosbuldum herkeslere gunaydin
Basindan beri hic bisey hissetmemistim ama dunki kontrolde sanki kiz gibi geldi bakalim artik :) yanliz biz vermeyiz damat aliriz ona goreiyi ettin canım.. artık güzel günler bizim olacak. belki kızım olur senin kızı gelin alırım :) ayyyy bende tam kaynana oldum herkesin kızına bakıyorum
canım benim mide bulantım oldu ama kusma olmadı oğlum olacak kısmetse. ama bu bünyelerin beta hcg hormonuna verdiği tepkiymiş. yani bünye ne kadar sağlamsa vücut o kadar direniyor.Kusanlarin kızı kusmayanlarin oğlu olur diyorlar sizler ne durumdasiniz cinsiyete göre kızlar ?
Kızlar hematom hala devam ediyormus. Dün 2.90×2.10 du. Şimdi baktı. 2.50×2.10 olmuş. İyi bişey dedi. Şuanda bebeğin keyfi yerindeymis Allaha sukurler olsun.
Herşey yolunda mi dedim. Hematom varken hersey yolunda diyemem dedi. Müşahede altindayim. 2 serum,1 fitil vurulcakmısım. Sonra tekrar ultrasona giricem.
Allah herkesin bebeğini bağışlasin içinde de benimkini.
Evet canım. Doktorumda ebelerde mükemmel. Sanslıyım bu konuda. Bursa civarında olan kim varsa bence bu hastaneyi tercih etmeli. Sağ olsunlar çok moral veriyolar. Dogumhanedeyim. İnşallah Nisan ayında hepimiz hayırlısıyla burdakiler gibi doğum yaparız.Hersey güzel olacak canim.bebegin sağlıklı cok şükür.hastanede olman da daha iyi bence.surekli kontrol altindasin.
Offf geçen kızıma sucuk yaptım herkesi bir telaş aldı sucuk yenir mi diye yaaa canım çekti işte yemesemiydim takma o kadar hem kaysı kıvamı pişmiş oluyor hem de yumurtanın en faydalı haliCn
canım beni düşündüğün için sağolben sadece salata ve tatlı yapacağım mangal yapacaklar erkekler o yüzden rahatım aslında kayınvalidem temizliğimi yaptı sağolsun.ya ben bişey soracağım rafadan yumurta çok severim ama az pişmiş yumurta yemek zararlıymış hamileyken canım çok çekiyor bu konuda bilgisi olan var mı doktora herşeyi soracağım diye gidiyorum bebeği görünce herşeyi unutuyorum leyla gibi çıkıyorum odadan
İnşallah kendim için değil de eşim için istiyorumgünaydın. hayırlı olsun. bir oğlumuz daha geliyor maşallah bu nisan ayı erkek bebek ayı
Bende sucuk yiyorum doktora sormustum iyice pistikten sonra arada yiyebilirsin demisti. Yumurtayi da iki kere yagda kayisi kivamli yaptim yedim cok da guzel oldu baska turlu hic yiyemiyodum :)Offf geçen kızıma sucuk yaptım herkesi bir telaş aldı sucuk yenir mi diye yaaa canım çekti işte yemesemiydim takma o kadar hem kaysı kıvamı pişmiş oluyor hem de yumurtanın en faydalı hali
sizinde mi erkek :)İnşallah kendim için değil de eşim için istiyorum
Her zaman olduğu gibi hamilelikte de devam ediyor yediğim içtiğim şeyler şişmelerime hamur işini kaçırdığımda ve az su içtiğimde şişiyorum dikkat etmek lazımGünaydın hanımlar , geçen sene bugün Doğum yaptım ne kadar değişik hayat bu sene hamileyimmezarına gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim üzüntü yasak diye , yarında Doğum günüm insan ne kadar değişik imtihanlara tutuluyor , rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Dün temizlik yaptık ama ben bildiğiniz bittim bir insanın öz annesi anca bu kadar acımasız olur ya o gittiği gibi kustum uzandım , halbuki yardımcı çağıracaktım sırf gelmesinler diye yaptırdı bunu yazık babamı bile temizlik yaparken gördüm. Bugün de belim ağrıyor ayaklarım şiş biraz sanırım dünden dolayı .Göğüslerim de birden şişti o neden şişti bilemicem ama sabah ağzıma gidicek gibi olmuşlar kalkıp bunlar ne ya diye garipsedim kilo almışım 600 gr kadar buna da şükür dedim kusmalarım azaldı hemen etkisini gördüm ama ben hala çikolata kakaolu şeyler yiyemiyorum kusuyorum nedense aramızda kusan var mı ? Midem de birikiyor resmen azıcık yesem bile çıkması gerek ama sütlü tatlı hafif olanları çok güzel gömüyorum
İlk bebeğimde hiç midem bulanmadı kızım oldu şimdi de hiç bulanmadı daha 12. haftamızdayız belli değilKusanlarin kızı kusmayanlarin oğlu olur diyorlar sizler ne durumdasiniz cinsiyete göre kızlar ?
Oooo süpersin o zaman bu konuda yorcaz seni :))Ben yaparım isim analizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?