2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın hayırlı cumalar bayanlarr..bu aralar hamile olduğumu unutuyorum dışardayken herşey normale döndü fazla ağırlaşmadm da akşama doğru belli oluyo karnım birde sanırım büyüyen rahimden dolayı yanlarım ve karnım çok ağrıyor bi anda kitlenip kalıyorum

Güzel açıklama tebrikler
Demek ki bünyem sağlam bana da maaşallah

Allah yardımcınız olsun canım yaa çok kötü bi durum.Allah biran önce ülkemizi ve suriyeyi selamete çıkarsın.dualarımız sizinle

İşyerinde bir abiye dedim 3 ay doldu diye senin bebeğin olacaksa benim de olacak ne o hiç fark etmedik şimdiye kadar diyor maaşallah de dedim

Kusanlarin kızı kusmayanlarin oğlu olur diyorlar sizler ne durumdasiniz cinsiyete göre kızlar ?
İlk hamileliğimde çok kustum ve kilo verdim sivilcem fln olmadı oğlum oldu..bu hamileliğimde yine çok kustum yüzümde çok sivilcem çıktı çirkinleştigimi hissettim yine oğlum olucak tutmuyo valla

Allahın izniyle kaybetmiceksin bolbol dinlenmen gerekiyo..vc dışında kalkma.bi çok arkadaşımız kanama geçirdi sende onlar gibi atlatıcaksın..olumlu düşün herşey güzel olacak

yani evet senin ilinci gebeliğin olduğu için anlayabilirsin benimde daha ilk :) valla şuan senin dediğin gibiyse bebişin hareketlerini ufaktan hissediyorum

Teşekkür ederim teyzesi :) Serumlar bitmek üzere. Fitilide oldum. İnşallah birazdan ultrasonda güzel haberler alırım. Ağrım yok şuanda.

Allah yardımcınız olsun canım senin ve orda yaşayan masum vatandaşların... Bebeğin için güçlü olmaya çalış

Allahın izniyle kaybetmiceksin bolbol dinlenmen gerekiyo..vc dışında kalkma.bi çok arkadaşımız kanama geçirdi sende onlar gibi atlatıcaksın..olumlu düşün herşey güzel olacak
İnşallah teyzesi :) Serum iyi geliyor. Tansiyonumda 9/6 normal dediler. Bakalım hayırlısı olsun

B blossom- canım çok geçmiş olsun, ben de çok yoğun kanamalı bir dönem geçirdim, bir süre hastanede yattım, günlerce aralıksız serum aldım, iğnelerin ise haddi hesabı yoktu ama çok şükür iyiyiz minnoşumla şimdi Benim kanamam başladığında ultrasonda kalp atışları da görünmedi, tam bebeğin olduğu yerdeydi kanama ve adet kanamasından beterdi, avuç içimden büyük parçalar düşüyordu. Doktor bile bekleyelim ama sanırım kaybediyoruz derken bir gün sonra kanama biraz azalında bebeğimizin kalp atışlarını duyabildik, şükürler olsun direndi, dayandıİçini ferah tut, bol bol dua et, sakın ama sakın ayağa kalkma. Elini karnına koy Ya Şafii de aklına geldikçe, Allah'tan şifa iste, ben hep öyle yaptım. Rabbim tüm sonuç bekleyenlerin güzel haberleri tez zamanda almasını nasip etsin, tüm hastalara da şifa versin inşallah. Dualarımız sizinle

Teşekkür ederim teyzesi :) Serumlar bitmek üzere. Fitilide oldum. İnşallah birazdan ultrasonda güzel haberler alırım. Ağrım yok şuanda.
Serum bebişe de iyi gelmiştir fıkır fıkırdır o şimdi :)) çok geçmiş olsun canım. Haber verirsin bize de öpüyorum ikinizi de :))

omega 3 alıorm her gün sanırım balık yiyemeyeceğim bu gidişle çok severdim aslında hamilelikten mi geçen sene zehirlendik ondan mı bilmiorm yiyemiorm

İlk hamileliğimde çok kustum ve kilo verdim sivilcem fln olmadı oğlum oldu..bu hamileliğimde yine çok kustum yüzümde çok sivilcem çıktı çirkinleştigimi hissettim yine oğlum olucak tutmuyo valla
ben kustum hala da midem bulanıyo sivilce de çıktı bakalım salı gğnğ netleşirse sonucu yazarm

Canım ben de kusuyorum et süt ceviz balık su hiç birini tüketemiyorum

Bende su çok içemiyorum dışarı da arkadaş sohbetlerinde işte çay yerine su içip çaymış kahveymiş Edasında takılarak içmeye çalışıyorum işte , sütte aynı şekilde içemiyorum ki birde direk çiftlikten olmasına rağmen uht hiç içemedim zaten , et bazen yiyorum ama korkuyorum çok nedense . Kakaolu şeyleri kusuyorum birde

Her zaman olduğu gibi hamilelikte de devam ediyor yediğim içtiğim şeyler şişmelerime hamur işini kaçırdığımda ve az su içtiğimde şişiyorum dikkat etmek lazım

Hamur işini seviyorum ama ağır geliyor kusuyorum illa ki ama dün yorgunluktan şişti sanırım ayaklarım çünkü ben bu zamana kadar hep uzandım iş falan yapmadım dün hiç uzanamadım dinlenemedim topuklarım acıyor diyordum

Hanımlar geçen hafta verdiğim test çıktı bulunduğum şehirde detaylı yapılmıyor emin olmadığımdan özelde yaptırdım Ankara'ya gitti doktorum birşey demedi ama sanırım bence yani bildiğim kadarı ile toksoplazma geçirmemişim bu konuda detaylı bilgisi olan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…