2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Canimm korkma Allahin izniyle birsey olmayacak. Bir arkadasimda da cok kanama olmus pihti gelmis hatta doktor demiski kordonu asagida o yuzden kanama oluyor yat dinlen demis. Korkma onlar cok guclu annesi birakmaz seni. Dualarimiz seninle bizi de haberdar et lutfen

Ben ikili test sonucumu aldım ilk ense kalınlığı 2mm dedi çok korkttum fazla geldi 12+4 ken 13+2 çıktı ultrosanda ve kanda aynı gün hatta 3 de kanı verdim 4 de ikilimin sonucu çıktı burda arkadaşlar bir hafta bekeyince ben de korkmuştum raporda nt 1,16 yazıyordu neden öyle dedim yaş kilo ppaa değeri crl boyu hepsi ortak olarak hesaplanıyor önemli olan kanla beraber ortak yapılan sonuçtur dedi down riski 10.000/1 diğerleri 100.000/1 yaş da 528/1 çıktı sizin yaş riskiniz kaç çıktı bu arada %70 erkek dedi

Aynen bende aynı durumdayim ilaçlar ağır geliyor sersem gibi oluyorum bende iki günde bir içiçem artık

Benim doktorum vitamine karşı mesela folik asite öncekinde geç kalmıştım istersen kullan dedi kullanmadım bu kez yazdı ben kullnmadım
aaaa sanırım benim doktorumda vitamine demir hapına karşı 16. haftadan sonra başlayacağız dedi şimdi pıhtılaşma için iğne dışında başka birşey kullanma dedi

yok bu doktor perinatalog riskli gebelik uzmanı bende pıhtılaşma olduğu için ona gidiyorum diğerleri kadın doğumcu neyse ben doktoruma güveneyim vitamin ve kan ilacı almayayım beslenmeme dikkat edeyim edeyim zaten bir ay sonra gel dedi ama ben kasımın ilk haftası gideceğim:)

Serumlar bitti. Ultrasona giricem şimdi. Umarım güzel şeyler söyler. Sonra eve. Aksamda anneciğim gelmiş olur. İnşallah bundan sonrası güzel olur.
Çok geçmiş olsun ,iyi düşün iyi olsun nem de süt vs gibi sağlıklı hiç bi şeyle beslenemiyorum ama diyorum bebeğim sağlıklı olacak hayırlısı ile,sen de iyi düşün canım

canım bende senin zamanlarında kanama geçirmiştim kırmızı kanama 2 gün devam etti üstüne 20 gün kadarda kahverengi akıntı oldu ama doktorum kanama geçirdiğin için eski kan dedi onu kahverengi şeklinde atarsın 15 gün kadar dedi.. hiç korkma ben iki kez ciddi kanama geçirdim çok şükür bişey olmadı

Geçmiş olsun benimde kırmızı kanamam yoğun bir şekilde 2 gün arayla 2 şer gün 1 hafta devam etti şimdi kahveye döndü, sizin şimdi normale döndü mü yoksa hala dikkat ediyor musunuz? Ya ben çok hareketli biriyim bu kısıtlama beni fazlasıyla sıktı onun için soruyorum, bütün hamilelik boyunca yatmak çok sıkıcı olacak

ya kızlar serviste çok konuştular öğleden önce çiğ köfte diye canım öyle çok istedi ki bir dürüm çiğ köfte ama etsiz çok bilindik bir yerden aldım yedim sonra baktım yememem gerekiyormuş sizce birşey olur mu ya yiyen var mı

Neden ki, ben sürekli yiyorum birşey olmaz ya,, salça acı ve bulgurdan ibaret, hamilelikte mide hassas oluyor aci ona dokunur ya da acının tadını bebeğin aldığı söyleniyor belki ondan öyle denmiştir ama haftana göre henüz bebek tat almıyor anne karnında, korkma ye aşırıya kaçmadan birşey olmaz

teşekkür ederim canım ben çalıştığım için sadece 1 hafta yatabildim sonra mecburen işe başladım zaten kahverengiyi takma dedi doktorum 15 gün kadar gelir dedi hatta benim 20 gün baya kahverengi geldi ama bebek iyi dediler çok şükür.. sen yinede doktoruna danış canım ama benim ki normal hayatına dön dedi ben de işe gittim akşam eve gidince yemeğimi yaptım.. çok şükür 2 haftadır da kahverengi de gelmiyor artık

E esessevo canım şunu belirteyim gerçek çiğ köfte yersen çiğ etli olan işte onu yemesen iyi olur, ki o sağlıklı insana bile zararlı, şimdiki yediğin için afiyet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…