2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
pinar5487 sevindim adına, bende 1 ay raporluyum kanamadan dolayı, aman kanama da olmasın rapor da almayalım ya, hiç bu kadar evde kaldığımı hatırlamıyorum

Arkadaşlar doktora gittim bebek normalden 1 hafta ileride görünüyor gelişim olarak yani 11 olması gerekirken 12 görünüyor ve doktor cinsiyeti erkek olarak tahmin etti erkek bebekler daha mı çabuk gelişiyor... Normalde bebeğimin doğacağı tarih 6 Mayıs şimdi nisana mı kayacak ay aklımda deli sorular

Kızlar şükür evindeyim. Nasıl yorgunluk,uykusuzluk var anlatamam. Bünyemin hassas olduğunu biliyordum ama hamileligimin bu kadar zor gececegini tahmin etmezdim. Yine de çok şükürler olsun asla şikayet etmiyorum. Doktor ultrasonda kanama bebeğine zarar vermemis dedi. Haftaya tekrar gidicem. Ben uyuyım biraz. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım uyandigimda daha dinç olurum. Allaha emanet olun.

Gerçek çiğ köfte için geçerli bu dediğin. İçin rahat olsun. Bende dayanamadim bikaç kez yedim bu bahsettigin şekilde. Gebelikte çiğ et zararlı olduğu için gercek çiğ köfte yemeyin diyorlar. Görümcem sürekli çiğ köfte yedi hatta doğuma giderken bile yolda yemiş öyle gitmiş. Maşallah sapa sağlam çocuğu.

Hadi geçmiş olsun dikkat et kendine :)

Pihtilasmada hangi genlerinde mutasyon var?

ay nebilim bu internet beni çok korkuttu ya oooffff içimi ferahlattım sağolasın ya ay kalbime inecekti sağol canım

Ben geçen haftalar hep çocukların kokusunuz aldım okulda yanıma geldikçe bende bulantı başladı bu hafta raporluydum umarım haftaya daha iyi şekilde başlarım
Iyi yapmışsın canım maalesef bize rapor almayın dendi öğretmen sıkıntısı var

ayy Allah razı olsun canım ooofffff kalbim duracaktı öyle çok korkttum ki eşimi arayıp bir süür ağladım kendime inanılmaz kızdım işyerindekiler de noldu noldu herkes sordu kimse bilmiyor hamile doluğumu söylemedim daha ayy inşallah dediğiniz gibidir ya

canım 3 kedi besledim, ben de toksoplazma geçirmemişim.(tuvaletlerini bile ben temizlerdim). Önlemi bırakmamak lazım ama panik de olmamak lazım gibi...

Ben bildiğin sokak çocuğu gibiydim ne kediler besledim gizli gizli , et yemeğini de çok severim sürekli dokundum ettim geçmedi mi geçmiyor demek ki inşallah sorunsuz atlatırız arkadaşım

Kızlar selam kontrolüm vardı bugün. İyi geçti herhangi bir sıkıntı yok. Doktor cinsiyeti için yine kız dedi. Kesin konuştu inşallah bizi şaşırtmaz ileriki haftalarda :) Kızıma bir kız kardeş gelecek inşallah hayırlısıyla. Ayriyetten bize ekrandan el salladı benim minnakım çok güzel bir andı. Minicik 5 parmağı ekranda sağa sola giderken çok duygulandım. Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar uyudum uyandım. Sabahtan beri bişey yiyememistim güzelce karnımi doyurdum. Karşı komşum çorba getirmis aşure getirmiş. Eşimde yemek yapmış çorba yapmış. İyi geldi yemek yemek. Kendime geldim. Whatsappta oynayan kız simgesi varya onu koydugumu varsayin :))) Bikaç saat öncesine göre çok iyi hissediyorum. Allah izin verirse bebegimde iyidir inşallah. Ben hepinizi çok sevdim. Moral vermeleriniz harika geldi. :) Uzanıyorum,dinleniyorum.

Hamileleri bir tek hamileler anlıyor ben sana deyim şekerim :) çevreme bakıyorum doğum yapmışar bile unutmuş gitmiş sıkıntılarını bi tek hamileler anlıyor. bir daha ki kontrolun ne zaman canım?

ay nebilim bu internet beni çok korkuttu ya oooffff içimi ferahlattım sağolasın ya ay kalbime inecekti sağol canım
İnternete bakma sen canım. Millet abartıyor. Salça bulgur acı bundan bişey olmaz korkma sen.Ayrıca böyle şeyleri yemek insanı mutlu ettiğinden bebekte mutlu oluyodur bence. Tabi dozunu kacirmadigin sürece. Diyorum ya görümcem neler yedi 35 kilo aldı düşün. Maşallah çok sağlıklı çocuğu var. Bu kadar kendimizi korkutmayalim.

Hamileleri bir tek hamileler anlıyor ben sana deyim şekerim :) çevreme bakıyorum doğum yapmışar bile unutmuş gitmiş sıkıntılarını bi tek hamileler anlıyor. bir daha ki kontrolun ne zaman canım?
Haftaya attı canım. Normalde salı gidecektim ama bugün gittiğim için haftaya gel dedi. Aksi bi durumla karsilasmam umarım haftaya kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…