2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Haftaya attı canım. Normalde salı gidecektim ama bugün gittiğim için haftaya gel dedi. Aksi bi durumla karsilasmam umarım haftaya kadar.

Canım ben de ara ara lekelenmeler kanamalar yaşadım. Tabii seninki gibi yoğun değildi. Korkusunu üzüntüsünü çok iyi biliyorum , her seferinde yüreğim ağzımda acile koştum. Doktorum dışarı akması daha iyi demişti bana , içeri birikmesindense. Hatta gez ki aksın yatma bile demişti. Ama ben de kanama alanı yoktu , seninki daha farklı..
İyi olacaksınız canım ben inanıyorum. Sen de hep iyi pozitif düşün ki o güzel enerjin bebeğine de geçsin ve annesinin iyi olduğunu hissederek o da sağlıkla büyümeye devam etsin

Maşallah canim.Bir daha yaşatmasın Allah

Olmaz canım bir şey canın çekmiş her zaman yemezsin olur biter

selammmm kizlar, baayadir girmedim.. nabersiziniz nasil gidiyor gebelik?? benim biraz zorlaniyorum, kusmaktan icim disima cikti, ayrica yemek yiyemiyorum, offf allahim tövbe asla isyan degil ama baya zor laniyorum.. birde cevremde herkes bana hastaymisim gibi davraniyor aman elleme tasima, sunu ye bunu, gözün kalmasin bebegin gözü sasi olmasin... her gün otomatik kusuyorum, ilac icmek benim icin feciiii iskence.. umarim sizlerin iyidir... kendinize dikkat edin umarim rahat geciyodur

Arkadaşlar merhaba vitamin ilaçlarına başladınız mı. ben bugün folik asiti bırakıp decavit e geçiyorum. Sizde ilac durumu nedir merak ettim

Bade pek güzelmiş şimdiden sevdim eşini İkna et
Bahar güzel isim Nisan da olabilir ben de kız olsa ilkyaz ı düşünürdüm çünkü ilk yaz bahar demek

Çok cici isimler kumsal da pek hoş duymamıştım daha evvel.

Canım bunun için ilaçlar var , doktorunla konuşup ilaç kullansan ? Belki o zaman bulantıların kusman olmaz...

Kızlar benim bir hafta arayla iki kez sol göğsümden süt gibi birşey geldi Süt renginde biraz daha açık renklisi , çok şaşırdım... Sıkmadım etmedim kendi geldi... Sol göğsüm sağ göğsümden daha büyük duruyor

B blossom- canım iyi haberlerine çok sevindim. Enerjin yükselmiş adeta. Aşure getiren komşulara bravoooo
Sen hep iyi düşün doktorunun tavsiyelerine uyarak devam et. Bebiş biraz nazlı demek ki!

Allah Allah neden öyle birşey oldu acaba, benimde tam tersi sağ daha büyük o oluyor ama genellikle

B blossom- canım iyi haberlerine çok sevindim. Enerjin yükselmiş adeta. Aşure getiren komşulara bravoooo
Sen hep iyi düşün doktorunun tavsiyelerine uyarak devam et. Bebiş biraz nazlı demek ki!
Sağol teyzesi :) Evet biraz nazlıdır kendisi. Hem 1.5 sene anneyi çift çizgiye hasret bırak hem de annenin içinde afacanlık yap :)) kız olursa Umay isminden vazgeçip Nazlı mi koysam ne :))) Annemde Bursaya varmak üzere. Mutluyum..

Canim benimde sol göğsüm sağa göre gözle görülür farklilik var. Ama sıvı falan gelmedi onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…