- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.101
Olur canım 11-14hafta arası istediğin zaman diyolarKızlar merhabalar ben yarın 11+4 oluyorum ikili test için gitsem uygun olur mu sizce
Kızlar benim bir hafta arayla iki kez sol göğsümden süt gibi birşey geldiSüt renginde biraz daha açık renklisi , çok şaşırdım... Sıkmadım etmedim kendi geldi... Sol göğsüm sağ göğsümden daha büyük duruyor
Cnm bna sorarsan tam 12.haftanda git bn brz erken gittm 12de gitsem dha ii olurdu dusunuorm.hep arastrmalar degerlerin 12.haftada dha net artigini gosterioOlur canım 11-14hafta arası istediğin zaman diyolar
Ayy bosver sen onlari canim ya keske benim de kizim olcak olsa hep imrenmisimdir kiz cocuklari olanlara. Insanlardaki bu erkek tutkusunu da hic anlayamadim gitti. Benim görümcem de evlendigimiz gunden beri oglunuz olsun diyip duruyo, beni sinir ediyor. Hayirli olsun saglikli olsun da kiz olsun derim ben de hepmeraba kızlar :) bugün eltilerimle birlikte oturduk iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim amaaralarından bi tanesi beni rüyasında görmüş kızım oluyomuş ben seviniyomuşum da eşim çok üzülüyomuş o da teselli ediyomuş ne güzel olur kız çocuğu diye bende alla alla halbuki çok sever kız çocuklarını ama dedim sadece.birde karnın seyiriyo mu dediler bende bi iki kez kalp atışı gibi bişey hissetmeme rağmen yok hissetmiyorum dedim o zaman kesin kız erkek çabuk canlanır diyolar.yani kızım olursa sevincekler belli.sinirlerim bozuldu anlıycağınız
Kan sulandirici kullanan bayanlar, zaman ilerledikce vurmak zorlasiyor mu bana mi oyle geliyor. Gobek derimiz hassaslasti mi ne? Ben hep kanatiyorum. Icimden hep sukrediyorum bu aci degil bal diyorum.ama yine de tecrubelerinizi merak ettim.
meraba kızlar :) bugün eltilerimle birlikte oturduk iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim amaaralarından bi tanesi beni rüyasında görmüş kızım oluyomuş ben seviniyomuşum da eşim çok üzülüyomuş o da teselli ediyomuş ne güzel olur kız çocuğu diye bende alla alla halbuki çok sever kız çocuklarını ama dedim sadece.birde karnın seyiriyo mu dediler bende bi iki kez kalp atışı gibi bişey hissetmeme rağmen yok hissetmiyorum dedim o zaman kesin kız erkek çabuk canlanır diyolar.yani kızım olursa sevincekler belli.sinirlerim bozuldu anlıycağınız
Kan sulandirici kullanan bayanlar, zaman ilerledikce vurmak zorlasiyor mu bana mi oyle geliyor. Gobek derimiz hassaslasti mi ne? Ben hep kanatiyorum. Icimden hep sukrediyorum bu aci degil bal diyorum.ama yine de tecrubelerinizi merak ettim.
Karnım hem büyüdü hemde acayip gerildi gören 5 aylık derKan sulandirici kullanan bayanlar, zaman ilerledikce vurmak zorlasiyor mu bana mi oyle geliyor. Gobek derimiz hassaslasti mi ne? Ben hep kanatiyorum. Icimden hep sukrediyorum bu aci degil bal diyorum.ama yine de tecrubelerinizi merak ettim.
Sinsi sinsi soruyorlar işte, ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar da cinsiyet tahmini yapiyoruz ben direkt soyledim erkek hissediyorum diye onlarda kiz olacak falan dediler benim eltimin küçük kizi da dedi ki bence hiç birşey olmayacak bu çocuk düşecek dedi, ona o kadar sinirlendim ki anlatamam, benim canımı sıkmayın dedim çıktım gittim evden, 8 yaşındaki çocuk bunu nerden bilecek annesi konuşmasa? Simdi cinsiyet belli oldu hic muhattab olmuyor benimle , ne bu erkek sevdasi anlamadim zaten bir oglum var benim allah yasini omrunu uzun etsin evladin hepsi ayni kzi da oglu da anlayacagin Onlar öyle sinsiler iştemeraba kızlar :) bugün eltilerimle birlikte oturduk iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim amaaralarından bi tanesi beni rüyasında görmüş kızım oluyomuş ben seviniyomuşum da eşim çok üzülüyomuş o da teselli ediyomuş ne güzel olur kız çocuğu diye bende alla alla halbuki çok sever kız çocuklarını ama dedim sadece.birde karnın seyiriyo mu dediler bende bi iki kez kalp atışı gibi bişey hissetmeme rağmen yok hissetmiyorum dedim o zaman kesin kız erkek çabuk canlanır diyolar.yani kızım olursa sevincekler belli.sinirlerim bozuldu anlıycağınız
Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar benim de karnım baya büyüdü 5 ay derler gerçektendeli_mavi_59 gibi acaba sizlerin de öyle mi bizim daha çok mu büyüdü
Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar benim de karnım baya büyüdü 5 ay derler gerçektendeli_mavi_59 gibi acaba sizlerin de öyle mi bizim daha çok mu büyüdü
Ben bide gece yatmadan içiyorum gündüz içersem midem çok kotu oluyoAynen bende aynı durumdayim ilaçlar ağır geliyor sersem gibi oluyorum bende iki günde bir içiçem artık
Ay saçmalamasınlar keşke benim kızım olsa.hem Allah ne veriyosa hayırlısını versin.ama hissetigim senin oğlun olucakmeraba kızlar :) bugün eltilerimle birlikte oturduk iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim amaaralarından bi tanesi beni rüyasında görmüş kızım oluyomuş ben seviniyomuşum da eşim çok üzülüyomuş o da teselli ediyomuş ne güzel olur kız çocuğu diye bende alla alla halbuki çok sever kız çocuklarını ama dedim sadece.birde karnın seyiriyo mu dediler bende bi iki kez kalp atışı gibi bişey hissetmeme rağmen yok hissetmiyorum dedim o zaman kesin kız erkek çabuk canlanır diyolar.yani kızım olursa sevincekler belli.sinirlerim bozuldu anlıycağınız
canim benim daha 5 haftadan cikti dusun annem bile diyor ben 7 aylikken bu kadr degildi gobegim ikizmi diyen bile oluyo masallah diyim de
Benim sabahlari normal ama ogleden sonra ve özellikle aksamlari o kadar gerginki patlayacak gibi.ozellikle alt kisimlari gobegimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?