2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
meraba kızlar :) bugün eltilerimle birlikte oturduk iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim ama aralarından bi tanesi beni rüyasında görmüş kızım oluyomuş ben seviniyomuşum da eşim çok üzülüyomuş o da teselli ediyomuş ne güzel olur kız çocuğu diye bende alla alla halbuki çok sever kız çocuklarını ama dedim sadece.birde karnın seyiriyo mu dediler bende bi iki kez kalp atışı gibi bişey hissetmeme rağmen yok hissetmiyorum dedim o zaman kesin kız erkek çabuk canlanır diyolar.yani kızım olursa sevincekler belli.sinirlerim bozuldu anlıycağınız

Benim de sol göğsüm daha büyük hamile kalinca boyle oldu.kardesimin esi bile fark etmiş kiyafetin üstünden

B blossom- canim cok gecmis olsun rabbim tez zamanda saglik versin sana ve sifa bekleyen herkese. En onemlisi moral biliyorsun lutfen noralini yuksek tut. Bebisin ne gusel saglikliumis bak onemli olan o

Kan sulandirici kullanan bayanlar, zaman ilerledikce vurmak zorlasiyor mu bana mi oyle geliyor. Gobek derimiz hassaslasti mi ne? Ben hep kanatiyorum. Icimden hep sukrediyorum bu aci degil bal diyorum.ama yine de tecrubelerinizi merak ettim.

Ayy bosver sen onlari canim ya keske benim de kizim olcak olsa hep imrenmisimdir kiz cocuklari olanlara. Insanlardaki bu erkek tutkusunu da hic anlayamadim gitti. Benim görümcem de evlendigimiz gunden beri oglunuz olsun diyip duruyo, beni sinir ediyor. Hayirli olsun saglikli olsun da kiz olsun derim ben de hep sanki soyun devami erkekten gelir gibi dusunuyolar tabi ama ben hic kabul edemedim bu yaklasimi, boyle dusunenlerin de yaslaninca ah bi kizim olaydi dediklerini duyduk. Bence hic sinirini bozma Allah da senin iyiligin icin olmayan bisey isteyenlere uc katini versin

Kan sulandirici kullanan bayanlar, zaman ilerledikce vurmak zorlasiyor mu bana mi oyle geliyor. Gobek derimiz hassaslasti mi ne? Ben hep kanatiyorum. Icimden hep sukrediyorum bu aci degil bal diyorum.ama yine de tecrubelerinizi merak ettim.

Evet bazen batiriyorum igneyi ilaci vermeye baslayinca gitmiyor sanki.artik kol ve bacaktan denemeyi düşünüyorum.ne zamandir morarmiyordu.dun yine oldu kocaman bir morluk

Sağlıklı olsun da boşver sen onları ben neler neler duydum ilk oğlum diye , şimdi de hemen kız mı kızdır kesin diyorlar hayırlısı diyorum

Ben göbeğimden yapmıyorum eşim kolumdan yapıyor sıra sıra kol değiştirsem de girmiyor ve bazen ağlıyorum karnımı tutamıyorum ben çok acı verdi o yüzden koldan yaptırıyorum yine de halimize şükür

Karnım hem büyüdü hemde acayip gerildi gören 5 aylık der Göbekten vurduğumda çok acıyor resmen iğne zor giriyor. Kol ve bacağa da yapıyorum ben. Bacak çok morarıyor ama. Acısı bile güzel olsun yeter ki meleklerimiz iyi olsunlar

Sinsi sinsi soruyorlar işte, ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar da cinsiyet tahmini yapiyoruz ben direkt soyledim erkek hissediyorum diye onlarda kiz olacak falan dediler benim eltimin küçük kizi da dedi ki bence hiç birşey olmayacak bu çocuk düşecek dedi, ona o kadar sinirlendim ki anlatamam, benim canımı sıkmayın dedim çıktım gittim evden, 8 yaşındaki çocuk bunu nerden bilecek annesi konuşmasa? Simdi cinsiyet belli oldu hic muhattab olmuyor benimle , ne bu erkek sevdasi anlamadim zaten bir oglum var benim allah yasini omrunu uzun etsin evladin hepsi ayni kzi da oglu da anlayacagin Onlar öyle sinsiler işte

Iyi aksamlar kizlar.uzun zamandir yazamiyorum ama takipteyim hep.Zor durumda olan arkadaslarima Rabbim safi ismiyle sifa versin yardimcilari olsun.saglicakla kucagimiza alalim insallah minislerimizi.bgn 2li testimizi yaptirdik.ense kalinligi 1.18 cikti burun kemigi mesanesi vs.olusmus dedi dr .cok sukur.20 dk kadar ultrasondaydim.cinsiyetimizi de ogrendik.oglum olacakmis.dr.bak bu da pipi dedigimiz sey dedi.kizimin bi erkek kardesi olacak.folikasiti birakip imo omega diye bi multivitamine basladim.kan degerim 12.8 iyi oldugu icin demir ilaci vermedi henuz.

Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar benim de karnım baya büyüdü 5 ay derler gerçekten deli_mavi_59 gibi acaba sizlerin de öyle mi bizim daha çok mu büyüdü

canim benim daha 5 haftadan cikti dusun annem bile diyor ben 7 aylikken bu kadr degildi gobegim ikizmi diyen bile oluyo masallah diyim de

Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar benim de karnım baya büyüdü 5 ay derler gerçekten deli_mavi_59 gibi acaba sizlerin de öyle mi bizim daha çok mu büyüdü

Benim sabahlari normal ama ogleden sonra ve özellikle aksamlari o kadar gerginki patlayacak gibi.ozellikle alt kisimlari gobegimin

Ay saçmalamasınlar keşke benim kızım olsa.hem Allah ne veriyosa hayırlısını versin.ama hissetigim senin oğlun olucak

canim benim daha 5 haftadan cikti dusun annem bile diyor ben 7 aylikken bu kadr degildi gobegim ikizmi diyen bile oluyo masallah diyim de

Benim sabahlari normal ama ogleden sonra ve özellikle aksamlari o kadar gerginki patlayacak gibi.ozellikle alt kisimlari gobegimin

Ya benim ilk gebelikte bu kadar olmadı yine büyüktü karnım ama 4. Aydan sonra aşırı büyüdü şimdi sabahları var alttan başlamış şekilde ğögüs altında bitiyor akşamları birtane daha koyulmuş kadar büyüyor ve beni zorluyor aşırı gergin , sağlıkla büyüsün inşallah ama hayretle bakıyorum eşimde göbeklendin Bebek değil o diyor göbekte olmaz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…