2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benim bir çıktı anlatamam göbek falan değil bariz bebis :) hatta karnım artık acıyor yan taraflarım baya gerildi deri değiştiriyorum ciddi ciddi derim dökülüyor

Kan sulandirici kullanan bayanlar, zaman ilerledikce vurmak zorlasiyor mu bana mi oyle geliyor. Gobek derimiz hassaslasti mi ne? Ben hep kanatiyorum. Icimden hep sukrediyorum bu aci degil bal diyorum.ama yine de tecrubelerinizi merak ettim.
Cnm ben artık yaklaşık bir aydır koldan yapıyorum evet bazen çok canm yanıyor yinede ama şükür bebeğim iyi olduktan sonra senin de dediğin gibi hiç önemi yok acının

ben hiç ayıramıyorum ya anlayamıyorum gerçekten bu erkek ayrımını.kızım olsa diye düşünüyorum aklım erkekte kalıyo,oğlum olsa diye düşünüyorum aklım kızda kalıyo yani ben aslında ikisini de istiyorum.kaldı ki allah bana sağlıklı bi evlat vericek ben nasıl ki ona şükretmeyim yıllarca bunun için çırpınan insanlar var.6-8 ay korundum hamileymiş diye laf çıkardılar korunduğumu bildikleri halde sırf çocuğu olmuyo diye insanların gözüne sokmak için.hapla korunduğumu öğrendiler çocuğun olmaz dediler hele bi tanesi arkadaşını örnek göstererek 3 yıl olmıycağını ima etti bi de doktor demiş güya.hapı bıraktım bi ay sonra hamile kaldım allaha şükür.hamile olduğumu öğrendiler aman dikkat et ilk 3 ay çok önemli diyo yine bi tanesi.şimdide kız olcak da eşim üzülcek işte.allah herkesin kalbine göre versin ne diyimki şimdi

Allah bagislasin saglikla kavus
Bana da ayni ilaci verdi
Bizimki de erkekmis, kızımm vardi bide oglumuz Olcakmis cok sukur saglikli da

Ay saçmalamasınlar keşke benim kızım olsa.hem Allah ne veriyosa hayırlısını versin.ama hissetigim senin oğlun olucak

aslında hep öyle tahmin ediyolar.son ultrason görüntüsünü gören herkes erkek diyo,karnıma bakanda öne doğru çıktığı için erkek diyolar, sağ tarafta bi de.ilk defa kız diyen biri oldu tahmin tabiki ama ne biliyim öyle eşin çok üzülüyodu bilmem ne falan diye anlatınca bi de bilmiş bi edayla hayırlısı olsun falan demeden kız kız diye konuşunca art niyetli geldi.yoksa kız erkek hiç farketmez benim için sağlıklı olsun hayırlı olsun dediğin gibi

Merhaba
Bizimde ikili testte belli oldu erkekmis
Sagligida iyi cok sukur

Canim hic insanlari takma.cahilliklerinden konusuyorlar.ben 5 yıldır bekliyorum bebegimi.2. Tüp bebek.1 tane de iptalim var.8 saatlik yol günü birlik gittim geldim istanbula.simdi benim kiz erkek olsun diye lüksüm olabilir mi?Veren Allah.verdi ya çok şükür.15 yil bekleyenler var cevremde.halimize bin şükür.Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.bize saglikla kucagimiza almak nasip etsin.

Bugün bebeğin erkek olduğunu öğrendim. Yaa ama doktor erkek dediği zaman, üzüldüm bir. 'emin misiniz' diye sordum
Şimdi de içim içimi yiyor, neden üzüldüm diye.Anlamışsa bebek o da üzülecek diye
Gerçi babası sevinçten o sırada çığlık atarak ayaklarımı ısırdı. İnşallah babasını hissetmiştir. Anasının öküzlüğünü fark etmemiştir.

amin çok iyi anlıyorum ben seni canım.kendim yaşamasamda ablam 2 düşükten sonra tüp bebekle gbt yöntemiyle hamile kaldı.onunla birlikte bizde heveslendik sevindik üzüldük.tüp bebek yapıldı hiçbirimizde kız olsun erkek olsun demedik olsun da yeter dedik.allah bi kız bi erkek ikiz verdi dünya tatlısı.2. ayımda hamile kaldım ben nası büyük bi şans olduğunu çok iyi biliyorum çok şükür Allah bize bu duyguyu yaşatıyo daha ne olsun ki.

Cnm asla kafana takma gerçekten konuşanlar soylenilenler çok büyük bir cahillik yapiyorlar biz kimiz ki bir tirnagini bile yaratamazken kız olmuş erkek olmuş buna laf edicez Rabbim sağlıksıni versin hayirlisini versin sadece bize şükür etmek düşer bu insanlar Şükrü de bilmiyorlar allahın yarattığına da saygilari yok. İlaç kullananin çocuğu olmasaydı benim olmazdi çok şükür ikinci bebeğim ben pkos luyum bu yuzden ortaokuldan beri dogum kontrol haplari kullaniyorum ve cok sukur doktora artık hamileliğe hazirim dedigimde sadece klomen kullandım 2.ayımda hamile kaldım her ikisinde de. Sen hamileligine bak konuşanları da elinden geldiğince dinlememeye bak

doktorum resmen cins bi adam, söylüyorum, kusma ve bulanti herseyin yolunda oldugunu gösterir diyor.. ve israrla ilac vermiyor

ya ne güzel herkes cinsiyetini ögrenmis, ben almanyada yasiyorum, yedi ekimde kontrol vardi sordum, daha cok erken bebek kücük nerden görebilirimki dedi...((

İçinde çin tuzu var o zararlı bence bir kereden bir sey olmaz madem bilindik yer yeni yapilmistir bulgur da sıkıntılı çünkü beklemişse şayet..

Benim de sol göğsüm çok büyük.. Yakında benden de gelebilir yani emzirme kıvamına ulaşacak böyle giderse... Hamileliğin 6. Ayı iyibariyle göğüsten sıvı geliyormuş ama şuan erken canımmm doktora sor istersen bir de rengini takip et ...

kafein_ ayy bunlara hic takilma eltine de bizden selam söyle canımm babadan oğla geçen bir saltanatları var koltuk boş kalacak heraldee!!!! Çok istiyorsa kendi yapsınn... Kızı olan insan şanslıdır bir kere... Bende şans olsa kız doğardım diye bile söz var... Ayrıcaa cinsiyeti belirleyen kadın değil erkektir erkekten gelen baskın kromozomdur... ! Bunu anlamak çok mu zor.. Neden bu kadının elindeymiş gibii davranılıyor ki elimizde olsa da sadece sağlıklı eli kolu düzgün bir çocuk sahibi olmak için harcarız bunu... Evlat bu ya kızı erkeği mi var..

Evet bazen batiriyorum igneyi ilaci vermeye baslayinca gitmiyor sanki.artik kol ve bacaktan denemeyi düşünüyorum.ne zamandir morarmiyordu.dun yine oldu kocaman bir morluk
Aynen.. ben zaten bastan beri 5 gun karindan yapiyordum sonra esim 5-6 gun koldan yapiyor. Yine de basta sanki daha kolaydi.

Cok emek etmissiniz Allah saglikla elinize almayi nasip etsin, ben de cinsiyeti onemsemiyorum Allahim neyi uygun gormusse en guzelidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…