- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.141
Cnm asla kafana takma gerçekten konuşanlar soylenilenler çok büyük bir cahillik yapiyorlar biz kimiz ki bir tirnagini bile yaratamazken kız olmuş erkek olmuş buna laf edicez Rabbim sağlıksıni versin hayirlisini versin sadece bize şükür etmek düşer bu insanlar Şükrü de bilmiyorlar allahın yarattığına da saygilari yok. İlaç kullananin çocuğu olmasaydı benim olmazdi çok şükür ikinci bebeğim ben pkos luyum bu yuzden ortaokuldan beri dogum kontrol haplari kullaniyorum ve cok sukur doktora artık hamileliğe hazirim dedigimde sadece klomen kullandım 2.ayımda hamile kaldım her ikisinde de. Sen hamileligine bak konuşanları da elinden geldiğince dinlememeye bak
kafein_ ayy bunlara hic takilma eltine de bizden selam söyle canımm babadan oğla geçen bir saltanatları var koltuk boş kalacak heraldee!!!! Çok istiyorsa kendi yapsınn... Kızı olan insan şanslıdır bir kere... Bende şans olsa kız doğardım diye bile söz var... Ayrıcaa cinsiyeti belirleyen kadın değil erkektir erkekten gelen baskın kromozomdur... ! Bunu anlamak çok mu zor.. Neden bu kadının elindeymiş gibii davranılıyor ki elimizde olsa da sadece sağlıklı eli kolu düzgün bir çocuk sahibi olmak için harcarız bunu... Evlat bu ya kızı erkeği mi var..
Insanlar bilse keşke verende alanda Allah. Sanki kendileri cok yetenekli oldugundan ustun basarilarindan dolayi hem kiz hem erkek evlatları var. Allah böyle nasip etmiş böyle olmuş. Sanki elimizde tövbe haşa erkek veya kız olması. Nasipte ne varsa. Biz 4 kız kardeşiz. Herkes anneme babama zamanında yuklenmisler hep neden kız oluyo diye. Babam hep der iyiki kızlarım var keşke bi tane daha kızım olsaymis diye.o laftan sonra ben bile korktum mantar enfeksiyonu da geçiriyodum o ara birde gittim muayene oldum.ablamların ikisinde de polikistik over var olmıycaksa falan biliyimki ona göre davranıyım istedim.doktora da söyledim beni böyle korkutuyolar diye.o da hapı bıraktıktan sonra çok kolay hamile kalırsın dedi hiç aldırmadı bile.muayene de etti sol tarafında yumurtaların çok polikistik overde değilsin dedi.çocuk düşünmeye başlamadan 2-3 ay önce hapı bırakıp folik asite başla dedi.ondan sonra rahatladım.gerçekten de söylediği gibi oldu.bıraktıktan sonra 3. ayda hamile olduğumu öğrendim.bi de hiç cevap da vermiyorum öyle söylediklerinde allah kısmet etti de hamileliğim cevap oldu onlara.aldırmıycam kesinlikle söylediklerine oğlumda olsa onlar kıskançlık yapıcak kulp takıcak bişey bulur ne de olsa.benim çocuğum o saçının telini değişmem hiçbişeye allah ne verirse kabulum
kendisinin 2 oğlu bi kızı olduğu için rahatça konuşuyo zaten canım.elimizde olmadığını biliyolar ama işte ordan vurmak istiyolar.zaten arada hep bi maddiyat mevzusu var.kendilerini överler bu konuda birbirlerini ezmeye çalışırlar eşimin durumu belki hepsinden iyidir ama daha bi kez bile ağzımı açıp bi kelime söylemedim maddiyat konusu açıldığında.sır küpüyüm o konuda ben konuşmayınca laf edemiyolar da.çocuk mevzusunu yapıyolar işte 5-6 aydan beri bu mevzu hep.kendi eltilerim değil bunlar bu arada kendi eltilerim yapmaz böyle şeyler.eşimin amcasının gelinleri.düğünde bayramda bir araya geliyoruz.birde böyle 3-4 ayda bi birbirimize gidiyoruz.ben samimi olsam daha da sık gider geliriz ama pek durup dururken arayıp sormam ararlarsa açarım çağırırlarsa giderim gelmek isterlerse buyur ederim sadece.
Bugün aklımdan geçiyordu hiç ikiz yok mu acaba diyee varmışşş hoşgeldin canımmm... Sen de ikiz bebişh annesi tecrübelerini paylaş bizle lütfen...
Insanlar bilse keşke verende alanda Allah. Sanki kendileri cok yetenekli oldugundan ustun basarilarindan dolayi hem kiz hem erkek evlatları var. Allah böyle nasip etmiş böyle olmuş. Sanki elimizde tövbe haşa erkek veya kız olması. Nasipte ne varsa. Biz 4 kız kardeşiz. Herkes anneme babama zamanında yuklenmisler hep neden kız oluyo diye. Babam hep der iyiki kızlarım var keşke bi tane daha kızım olsaymis diye.
Sen soyledin diye bende içimdekileri döküyorum bizde de tam tersi ailede bütün torunlar neredeyse erkek birsuru var busefer de mi kız değil bi kız tutmadı diyenler oldu herkes kızın olsun diyodu.Allahın takdiri ikinci oğlum gelecek sağlıklı olsunda ben memnunu m.benim parçam ne olursa olsun çok sevicembende 3. kızım canım ben doğunca neler neler demişler anneme.erkek kardeşim olduktan sonra susmuşlar.o zamanlar herks cahilmiş yapıyolarmış da şu zamanda hala yapıyolar bu erkek kız mevzusunu
Ayyyy ne çabuk geçti zaman daha dün hamile olduğumu öğrenmiştim. şimdi miniğimle büyüyen karnımı seviyorum. inşallah 5 ay sonrada bebeklerimizi seveceğizKaçıncı haftada 4. Ay bitiyo acaba..ben kaçıncı haftaya girince 4 bitti 5. Aya giriyorum dicemayy bu arada 17.haftaya girmiş bulunmaktayım daha geçenlerde şurada 5. Haftadasınız yazıyodu
hade hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz miniğinGünaydın kızlar 12 de dr randevum var. İnşallah cinsiyetini öğrenebiliriz bu sefer :))
Yaaa hadi hayırlı haberlerle gel iyice izle miniğiii bizden selam söyle çikolata fln da yeme uyku yapıyo
Haftana göre oğrenebilirsin tabi miniş izin verirse =)) güzel haberlerle gelGünaydın kızlar 12 de dr randevum var. İnşallah cinsiyetini öğrenebiliriz bu sefer :))
Evet ya ama bence çokguzel bi zamanda hamile kalmışız..yazın zordu uyku derdi var sıcaktan kışın zaten günler kısa çabucak geçiyo yat kalk biticek inşallahAyyyy ne çabuk geçti zaman daha dün hamile olduğumu öğrenmiştim. şimdi miniğimle büyüyen karnımı seviyorum. inşallah 5 ay sonrada bebeklerimizi seveceğiz
Hadi güzel haberlerle gel inşallah :)Günaydın kızlar 12 de dr randevum var. İnşallah cinsiyetini öğrenebiliriz bu sefer :))
Allah bagıslasın canım. Bi ben kaldım herhalde cinsiyeti ogrenemeyen :))Erkek geliyor erkeeekkk :)Citolesgen
hayırlı olsun canımErkek geliyor erkeeekkk :)Citolesgen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?