- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.161
Kaçıncı haftada 4. Ay bitiyo acaba..ben kaçıncı haftaya girince 4 bitti 5. Aya giriyorum dicemayy bu arada 17.haftaya girmiş bulunmaktayım daha geçenlerde şurada 5. Haftadasınız yazıyodu
Sen soyledin diye bende içimdekileri döküyorum bizde de tam tersi ailede bütün torunlar neredeyse erkek birsuru var busefer de mi kız değil bi kız tutmadı diyenler oldu herkes kızın olsun diyodu.Allahın takdiri ikinci oğlum gelecek sağlıklı olsunda ben memnunu m.benim parçam ne olursa olsun çok sevicem
Gunaydinn kizlar guzel bir gun bizimle olsun.
kafein_ canim sen o eltilerini bana yolla. Zaten hamulelik hormonum tavan yapti acayip sinirliyim ben hallederim onlari
Gecen metroda 3 genc konusuyordu bagiraak bilmem ne nasil oluyor nasil yeniyor kac dk oldu hala konusuyorlar dayanamadim enaonunda zaten ayaktayim mid bulaniyo dedim ki ayy kusura bakmayib ama icim kalkti zaten hamileyim ustunuze kusarim simdu olan size olur.kusura bakmayin deyip hemem yer verdiler
Erkek geliyor erkeeekkk :)Citolesgen
Allah bagıslasın canım. Bi ben kaldım herhalde cinsiyeti ogrenemeyen :))
cloud17 gözün aydın canım çok sevindim :)
bi de ben varım doktor 2 hafta sonra çağırdı ayın 31ine randevu alıcam.yani daha çook var
Canim tebrik ederim :) Allah hayirlisyla hepimizin kucağına almayi nasip etsinGunaydin guzel anneler.kontrole gidenler guzel haberlerle gelsin insallah..guzel bir haftasonu olsun herkes icin
Dun kontrolum vardi kanama alanim küçülmüş ama hala kahve lekelerim var doktor normal dedi bu saatten sonra korkacak bisey yok dedi düşük bekl
100 gr olmusuz biz.haftamizla uyumluyuz.ve erkek ci siyetimiz.nisan bebeklerine bir erkek daha eklermisinCitolesgen
Oglum erkek kardes istiyordu zaten.bir sevinmesi vardi duyunca goreceksiniz havalara uctu.annem ben kiz istiyordum dedi .babamda olsun 3. Kiz olur dedi.bende güldüm.saglikli sihatli olsun hic farketmez dedim.insallah su test sonuclarimida alirim pazartesi hayırlısıyla.bizden böyle..
canım bizimkilerin çoğuda erkek ama yinede erkek sevdası var.hepsi erkek olsa yinede erkek isterler biliyorum.kızı olan erkek ister oğlu olan kız ister anlayabiliyorum insan ikisini tatmak istiyebilir ama böyle kız doğurdum ya da erkek doğurdum diye kendilerini yüceltmeye çalışıyolar ya işte o zaman deli oluyorum
bi tanesi varki bu bana hamileymiş diyen tam senlik evir çevir döv yani o kadar sinir olursun.hepsini toplasan onun kadar fesat olamaz öyle söyleyim.hiçte cevap vermem öyle de bi huyum var.sabreder sabreder en sonunda patlarım.tabi işin içinde büyükler olunca patlayamıyosun da.sabrediyorum öyle.neyseki bazen kıskançlığı yüzünden kendi kendini bitiriyo benim bişey dememe gerek kalmıyo.herkes bana karşı kıskançlık beslediğinin farkında ulu orta söylediği laflar yüzünden.
size anlattım içimi döktüm ferahladım resmen
Gunaydin guzel anneler.kontrole gidenler guzel haberlerle gelsin insallah..guzel bir haftasonu olsun herkes icin
Dun kontrolum vardi kanama alanim küçülmüş ama hala kahve lekelerim var doktor normal dedi bu saatten sonra korkacak bisey yok dedi düşük bekl
100 gr olmusuz biz.haftamizla uyumluyuz.ve erkek ci siyetimiz.nisan bebeklerine bir erkek daha eklermisinCitolesgen
Oglum erkek kardes istiyordu zaten.bir sevinmesi vardi duyunca goreceksiniz havalara uctu.annem ben kiz istiyordum dedi .babamda olsun 3. Kiz olur dedi.bende güldüm.saglikli sihatli olsun hic farketmez dedim.insallah su test sonuclarimida alirim pazartesi hayırlısıyla.bizden böyle..
Kizzzzz dogum tarihlerimiz ayni gozukuyoo :)Canim tebrik ederim :) Allah hayirlisyla hepimizin kucağına almayi nasip etsin
Kanama alanının boyutunu hatırlıyor musun?
Aa evettt :))) Bakalim gerçi değişir bu tarihler normal doğum,sezeryan. Hatta cinsiyete göre bile değişiyor diyorlar :) Bakalim rastgeliriz belkide :))Kizzzzz dogum tarihlerimiz ayni gozukuyoo :)
Allah boylelerinin fesatligindan nazarindann korusun canim. Mumkun oldukca az gorus bence kafan rahat olsunn
Cook heyecanli yaa :) gerci doktorum bi aksilik olmazsa 14-16 nisan mi ne demisti. 37 haftadan sonra her an bekleyecegiz artik :) saglikla gelsin bebislerimizz insallahAa evettt :))) Bakalim gerçi değişir bu tarihler normal doğum,sezeryan. Hatta cinsiyete göre bile değişiyor diyorlar :) Bakalim rastgeliriz belkide :))
Amin canim.3×2 alan.ultrason rasmini bile verdi kanama alaninin.seninde bu boyuttaydi sanirimCanim tebrik ederim :) Allah hayirlisyla hepimizin kucağına almayi nasip etsin
Kanama alanının boyutunu hatırlıyor musun?
Olsun canim sabirli davranmissin yine iyi olmus canim brnim. Aynu sehirde olunca gorusmeden de olmaz sanirimo en fesatlarıyla hiç muhattap olmam zaten nasılsın iyimisin o kadar o yoktu bu sefer çağırmamışlar.diğerleriyle de ayda yılda bi görüşüyoruz da işte görüşünce de böyle oldu eve gelince pişman oldum bende gittiğime.neyse akıllanmış oldum en azından :)
Teşekkürler canimgözün aydın canım maşallah bebeğine :)
Günaydın cnmGünaydın kızlar kontrole gidenler güzel haberlerle gelsin inşallah. hızınıza yetişemiyorum bi açıyorum sayfalarca mesaj :)) dünden beri belimde ve kasıklarda hafif ağrı,batmalar filan oluyor sizde de oluyor mu? Uzun zamandır olmuyordu tedirgin oldum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?