2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kaçıncı haftada 4. Ay bitiyo acaba..ben kaçıncı haftaya girince 4 bitti 5. Aya giriyorum dicem ayy bu arada 17.haftaya girmiş bulunmaktayım daha geçenlerde şurada 5. Haftadasınız yazıyodu

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-15-10-57-23.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 68

canım bizimkilerin çoğuda erkek ama yinede erkek sevdası var.hepsi erkek olsa yinede erkek isterler biliyorum.kızı olan erkek ister oğlu olan kız ister anlayabiliyorum insan ikisini tatmak istiyebilir ama böyle kız doğurdum ya da erkek doğurdum diye kendilerini yüceltmeye çalışıyolar ya işte o zaman deli oluyorum

bi tanesi varki bu bana hamileymiş diyen tam senlik evir çevir döv yani o kadar sinir olursun.hepsini toplasan onun kadar fesat olamaz öyle söyleyim.hiçte cevap vermem öyle de bi huyum var.sabreder sabreder en sonunda patlarım.tabi işin içinde büyükler olunca patlayamıyosun da.sabrediyorum öyle.neyseki bazen kıskançlığı yüzünden kendi kendini bitiriyo benim bişey dememe gerek kalmıyo.herkes bana karşı kıskançlık beslediğinin farkında ulu orta söylediği laflar yüzünden.

size anlattım içimi döktüm ferahladım resmen

Gunaydin guzel anneler.kontrole gidenler guzel haberlerle gelsin insallah..guzel bir haftasonu olsun herkes icin

Dun kontrolum vardi kanama alanim küçülmüş ama hala kahve lekelerim var doktor normal dedi bu saatten sonra korkacak bisey yok dedi düşük bekl

100 gr olmusuz biz.haftamizla uyumluyuz.ve erkek ci siyetimiz.nisan bebeklerine bir erkek daha eklermisin Citolesgen

Oglum erkek kardes istiyordu zaten.bir sevinmesi vardi duyunca goreceksiniz havalara uctu.annem ben kiz istiyordum dedi .babamda olsun 3. Kiz olur dedi.bende güldüm.saglikli sihatli olsun hic farketmez dedim.insallah su test sonuclarimida alirim pazartesi hayırlısıyla.bizden böyle..

Canim tebrik ederim :) Allah hayirlisyla hepimizin kucağına almayi nasip etsin
Kanama alanının boyutunu hatırlıyor musun?

Allah boylelerinin fesatligindan nazarindann korusun canim. Mumkun oldukca az gorus bence kafan rahat olsunn

gözün aydın canım maşallah bebeğine :)

Ohhh erkek anneleri cogaliyor bir bir :) rabbim saglik versin meleklerimiin hepsine kiz erkek farketmez onlar bizim canimizzz

Allah boylelerinin fesatligindan nazarindann korusun canim. Mumkun oldukca az gorus bence kafan rahat olsunn

o en fesatlarıyla hiç muhattap olmam zaten nasılsın iyimisin o kadar o yoktu bu sefer çağırmamışlar.diğerleriyle de ayda yılda bi görüşüyoruz da işte görüşünce de böyle oldu eve gelince pişman oldum bende gittiğime.neyse akıllanmış oldum en azından :)

Aa evettt :))) Bakalim gerçi değişir bu tarihler normal doğum,sezeryan. Hatta cinsiyete göre bile değişiyor diyorlar :) Bakalim rastgeliriz belkide :))
Cook heyecanli yaa :) gerci doktorum bi aksilik olmazsa 14-16 nisan mi ne demisti. 37 haftadan sonra her an bekleyecegiz artik :) saglikla gelsin bebislerimizz insallah

Olsun canim sabirli davranmissin yine iyi olmus canim brnim. Aynu sehirde olunca gorusmeden de olmaz sanirim
Biz uzaktayiz rahatiz :)

Oğluşumun teyzoşlarııııı biz geldikkkk çok şükür herşey yolunda kontrole diye gittik cinsiyetini öğrendik 120 gr olmuşuz normalde 14+6 yız bugün Dr 15+4 görünüyor dedi aa bi de el çırptı minnak sanırım keyfi yerindeydimaşallah bize Rabbim hepimizin yavrularına sağlıcakla büyümeyi hayırlısıyla da kucağımıza almayı nasip etsin inş

Günaydın cnm şimdilerde gaz batmalarından başka bişi yok ama geçenlerde çok hafif kasığımda batma vardı sıkma canını herşey yolunda de inş öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…