2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Amin canim.3×2 alan.ultrason rasmini bile verdi kanama alaninin.seninde bu boyuttaydi sanirim
Evet canım doğru hatirliyorsun. İlk gittiğimde 2.90×2.11 di. Dün 2.50×2.11 e düşmüştü. İnşallah benimki de azalır. Kanama olarak geldi mi hepsi? Yoksa rahim kendi içinde yok ediyor diyorlar öyle mi oldu? Benim dün sabahtan beri kanamam yok. Önceden yemek yapıyodum 1 çeşit. Şimdi sadece uzanıyorum. Yemek yemek ve wc dışında kalkmiyorum. Sen ekstra bişey yaptın mi geçmesi için? Bide progestan ve haftada 1 pruloton iğne

gunaydinnn...
ayyy bugun hep guzel haberler var masallahh.. cinsiyetler baya belli olmuss hala acik ara prensleer cogunkukta... :)

B blossom- cok sevindim kanama durmus anne gelmis ohh cifte bayramm daha da iyi olur her sey ins canim..
ben de cuma gidicem cinsiyeti ogreniriz insallah bir biz kaldik :)
ben 16+2 olucam artik gostersin nesi varsa yanii :)

herkese saglikli gunler mutlu haftasonlari....

Sağolasın canım. 1 hafta kalacak annem. Güzel bakıyor iyiki cagirmısız. Herseyimi önüme hazır getiriyor. İnşallah kanama alanım bu dinlenmemle kaybolur. Cuma günü ikimizde güzel haberler yazarız inşallah :)))

ay canım cok sevindim ya cok guzel haberler:) hemen ekliyorum oğlışumuzu :)

Kızlaaaarrr erkeeeeekkk ay çok tatlıydı çok hareketliydi yaaaa Citolesgen canım ekleyebilirsin artık erkek adı da Doruk :)))

ayy canim ya... masallah onaa.. hosgeliyor Dorugumuz.. saglikla gelsinn..
adi gibi mutluluklari sansi basarilariyla hep zirve olsun

tebrikler canım :) bugun 5 erkek ekledim tabloya. seninki de dahil :)

Merhaba güzel anneler. grup başında listede bilgilerinizin yer almasını istiyorsanız lütfen bana özel mesaj atınız yada beni yorumlarda etiketleyiniz. üye adı, son adet tarihi, yaş, şehir, beklenen doğum tarihi, kaçıncı çocuk..
Bu arada cinsiyetler de belli olmuş sanırım heyecanla bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…