2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canim cok guzeller.benim tecrubeme gore anadizi cok kullanisli istedigin yere goturuyorsun orada uyuyo oynuyo falan yatabiliyoda.ama besik icin bu cok kullanisli olmuyor dogumdan sonra gece uyanmalari sık sık kalkmalar vucut da yipranik oluyo en rahati senin yattigin yerde ayni seviyede olan bi yatak.cunku ilk zamanlar yan yatmasina özen gostericeksin kustu mu burnuna bisey geldimi diye seninle ayni hizada olursa daha rahat edersin.bide bunlara 9 aylika falan yatabiliyor gittikce agirlastikca gece sersemligiyle dogrulup almak yada emzirip uyuttugunda sarsmadan yatagina yatirmak cok cok önemli bisiikeanin yan yatak gibi olanlardan secersen daha rahat edersin.tabiki yinede sizin tercihiniz.Salincak da evinde yerin varsa alin ek gida sürecinde oyalayip yedirmek iyi oluyor

canım bnların hepsindan ablamada aldı babam. hepsi gayet kullanışlı. yatak ayarlanabiliyor boyu.1 sene yatılıyor yatakta. ben zaten 6 aylııkken ayırmayı düşünüyorum yanımdan. cünkü öyle eğitmek istiyorum bebeğimi. ablamda ayırdı yanından. anadizi de cok iyi gercekten ablam da heryere götürürdü anadizini :) onda bebekler cok guzel uyuyorlar :) salıncak içinse evim vok buyuk 3+1 150 metre kare. :) ikeadan almayı dusundum fakat babamın arkadaşları bunların sahibi patronlar cok tanıdığı var. indirimli gelcek hem :)

Cok guzeller.ne guzel size masraf yok büyükler karsiliyor herseyi.besik belki biraz daha buyuk olabilir varsa belki yaninda daha uzun sure yatirman ferekebilir canim.onun disinda modelleri guzel
yanımda uzun süre yatırmıycam canım zaten 1 yıllık bu beşikler. ben 6 ay yatırcam yanımca. öyle alıştırcam. ablamda bu sekilde alıştırdı kendi odasında yattı 6 aydan sonra.

Benim 10 gun once 4×3 e yakindi.ve 10 gundur hatta 15 kanamam yok.icerde yok ediyor sanirim.hafif lekelenmelerim oluyor kahve oldugu surece sorun yok dedi doktor.igne kullanmiyorum 10 gun once vuruldun son ignemi progestani 3×200 vajinal kullaniyorum ama doktor 2 ye dusur dedi bakalim.10 gun dinlendim uzandim ama hep yatmadim dunde işe basladim iste.insallah biter en kısa zamanda

Citolesgen cnm hepsi güzel arkadaslara katılıyorum sadece küçük beşik pek kullanışlı degil 6 aydan sonra pek kullanilmiyor alan arkadaşlarım pişman oldu boşyere evde yer kapladığı için başkasına verdiler. karyola besikler var korkulugunun biri çıkarılıp takılabiliyor çıkarıp sizin yatağıniza iyice yaklastirabiliyosun ben öyle kullandım çok rahat tavsiye ederim

çok tatlılar bence.bende şu yatakları bunun gibi bişey istiyodum ama babypoohun dediği gibi park beşik daha kullanışlı olabilir.çok şanslısın bu arada hem düşünceli bi baban hemde kayınvaliden var :)

zaten 6 aydan sonra kendi odasında yatırcam. mobilyalı yatağında yani. o beşikler kucuk deüil zaten canım 1 yaşa kadar kullanılıyor. ablamda var hepsinden onada babam aldı. zaten ihtiyacı olan birine veririm 6 aydan sonra. bizim evde yer kaplama gibi bir sorunumuz yok da ama gene de veririm ihtiyacı olana :)

evet canım babam cok duşuncelidir şimdiden bana kataloglar gönderiyor secsin alayım diye:) aman olsun onlar daha cok heyecanlılar benden, bende sectim bunları alsın dedim anneme :) gerekirse park beşikte alır babam neden almasın :) ben birde 3000 liralık bir bebek arabası beğendim onuda alayım diyo babam. yok dedim ya naptın onu biz alıcaz dedim :)

İnsallah guzel gunlerde kullanirsiniz canim:) tabi nasil tercih ederseniz.ben kizimda inan gece uyandiginda kolay sekilde kucagina almak ve uyanmadiginda niye bu uyanmiyo kustumu nefes aliyo mu diye tedirgin oluyosun oldum yani.hep derler anneler anne olmak kuş uykulu olmaktir diye.sepet besikler daha yuksek benim bildigim yattigin yerden icini goremiyorsun ben ondan dedim.6 aydan sonra cok hareketleniyorlar zaten kendi odasinda yatirmayi dusunuyorsan mantikli.
Benim kizim 2.5 yasinda hala odasina geciremedim niyetim 2 yasinda gecirmekti ama insan kiyamiyo ya vakit gectikce.ama insallah bugunlerde basliycam 2.bebisim gelmeden gecmesi gerek:)

sağol canım. cok teşekkürler,bence bu yaş cok buyuk bebek herseyi anlıyor o çağlarda.(yatak odasında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…