2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bugün bir sürü cinsiyet haberi gelmiş ne güzel ne mutlu İçlerinden sadece bir tanesi kız diğerleri hep erkek
Çok çok tebrik ederimm güzel annelerr Cinsiyeti öğrendikten sonra daha güçlü bir bağ kuruluyor anne bebek arasında.
Önceden karnımızı bebeğim diye severken artık kızım yada oğlum diye sevmek muhteşem bir duygu

Cnm çocuk olunca gecede 4-5 defa emzirmek için kalkınca 6 ay olsa da diyeceksin ki emzirme bitene kadar yanimda kalsın en iyisi :) tabi cnm herkesin kendince düşüncesi vardır sadece bir fikir benimki. Yasayarak en iyisini anlarsın. Ben de ilk kızımda yapicam dediğim hiç bişeyi yapamadım, yapmayacağım dedim bir çok şeyi de yaptım :)) sağ salim bi dogsunlar da gör bak o mu karar veriyor sen mi :)

Aynennnnnn öyle:) :) cok okuyan prensipleri olan biriydim ama yasadikca hepsi degisiyo cocugun sallanmamasindan emzik vermemekten tut ek gida donemindeki beslenmesine kadar.hatta annelere kiziyodum bisi tattirdiklarinda falan cok okudum ya :) ama hepsi icin demiyorum annelerimizin zamanindan sonra degisen ogrendigimiz cok sey de var mesela seker.fakat yasadikca annelik zaman tecrube hepsi zamanla hayati ogretiyor.

2 yasina kadar guvenli baglanma donemi cocuk anne guveniyle yatmaliymis buna katiliyorum bide ben 6 ayliktan itibaren calistim krese biraktim o yuzden biraz ozlem biraz sucluluk doymak icin birbirimize yatirdim pisman degilim tabi simdi odasina gecirmek cok daha zor belki ama suan cok iyi konusuyor ve konusarak ikna olan bi cocuk insallah kolaylikla atlatirim.Öteki mevzularda merak etme onlemler aliniyor duruma uygun olarak :) :) mahremiyetede cok ozen gostermeye calisiyorum giyim kusam falan mesela su donemlerde tuvalet egitimde ozellikle annenin disinda özel bolgesinin kimsenin görmemesi falan.ilk cocukta hem anne büyuyor hem de bebek :)

Koyu sarı mı açık kahverengi mi ne akıntı geldi bayağı leke mi akıntı mı anlayamadım afedersiniz balgam gibi koyu sarı.
Hep beyaz gelirdi halbuki... Doktorum inat ederek vermiyor iğne her seferinde düşük riskin yok diyor. Hep diken üstündeyim , sona nasıl ulaşacağım hiç bilmiyorum

İnşallah benimde geçer canım. Bel ağrıların karın ağrıların oluyor muydu?

Canim benimde aynen bazen sari o sekilde geliyo pelte gibi yani ama bi sorun yok diye devam ediyor.Genelde de cok ayakta kaldigimda hareket ettigimde ya da üsuttuysem ayaklarimi.Endise etme hemen takip et bakalim

aynen canım ya yaşayarak anlıycaz dediğin gibi :) mesala ablam cocuklarının hiç birine bırakmadı kararlarını, çocuklarının kendisini yönetmesine asla izin vermedi. kendisi hem pedagog hemde özel eğitimcidir. herseyi biliyor bu konuda bana yardımcı olacağını söyledi.

Canim benim lekelenmelerden korkmayın derler. İçini ferah tutmaya çalış. Yinede kontrolunde sorarsın progestanı. Progestanın vücuda zararı olmaz gerekliligi bitene kadar kullanılmasını öneriyor doktorum. Sen yinede sor

ne güzel güzel günlerde kullansın bebeğin.biz herşeyi kendimiz alıcaz her zamanki gibi.evlenirken benim çeyizimi bile eşim aldı zaten.babam bi halıları aldı tanıdıkları var diye.kendi ailesinden de bi destek yok üstüne eşim destek olur babası yaşındaki abilerine.allah bol kazanç versin kolaylık versin yükü ağır gerçekten

ay amin canım. biz evlenirkende eşim kendi başına yaptı düğünü mobilyaları kendi aldı. taksit borca girdik. cünkü eşimin babası yok. butun ceyizleri eşim aldı. borclar bitti şükür. annesi emekli o da herseyi taksitle alır bize ufak tefek hediyer. yani kayınvalidem şimdiye kadar buyuk bir hediye almadı bize cocuğun mobilyaları ona aldırmayı duşunuyrum. düğünümde bile bilezikleri eşim aldı taktı düşün yani :) kaynana hiç bişey takmadı bana.

İnşallah benimde geçer canım. Bel ağrıların karın ağrıların oluyor muydu?
Bel agrim vardi benim zaten daha da artti hatta dun doktora dedivimde normal dedi masaj yaptir dedi esine uzan yastik kullan filan dedi.karin ağrım oluyor hatta karnimin icinde değişik hareketler oluyor onuda progestan yapabilir dedi.insallah gecer canim tum kanamalı arkadaşlarımızın ki.heran tedirgin korku icinde hamileligini yaşayamıyor sun

Leke gibi değildi canım afedersin balgam gibi birşeydi ama rengi koyu sarı beyaz değildi. 12. haftadan sonra alınan progestanın hiçbir etkisi yok aslında çünkü plesanta bu görevi üstleniyor. Çok yerde yazıyor bu. Ama bizim doktorlar sağolsunlar boğuyorlar bizi progestana. Yurtdışında zaten hiç kullanılmıyormuş bile. Ne kadar çırpınırsak çırpınalım Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız. Allah'a emanet bebeklerimiz , Allah korusun onları...

ay bu kadar olur aynen eşimde öyle.benim eşiminde babası yok annesinin bi emekli maaşı var.düğüne hiçbi katkısı olmadı takılara kadar.ufak tefek çatal kaşık falan işte o kadar sadece.eşim tek başına yaptı herşeyi sağolsun hiçbişeyden de geri bırakmadı fazla fazla aldı herşeyi.abileri de dediğim gibi babası yaşında işlerini batırmışlar falan zamanında tabi eşim destek sürekli sıkışsalar hemen eşim yardımcı olur.birisi şuan kendini geçindirebiliyo da diğerinin durumu pek iyi olmadığı için işten çıkardı yanına aldı.onların geçimi de bizim üstümüzde şuan.borcumuzda vardı ama aslında düğünden sonra iş dolayısıyla çıktı bu borçlar düğünden kalma değil yani.şimdi çok az kaldı bitti sayılır.inşallah yıl sonunda ya da bebeğimiz doğana kadar istediğimiz arabayı da alırsak rahat bi nefes alıcam.tabi yinede çok şükür.bizim borcumuz baya baya yüklüydü çünkü kapattık ya o bile yeter.

ikizmde aynı seyleri yaşamışız canım ya. bizimde cok yukluydu borclar. şimdi ise ufak tefek var ama onlar zararsız borclar. halimize şükrediyorum bende. ailem yanımda herzaman destek olmaya calışıyorlar. allah senin eşine de benimkiniede güç kuvvet versin. baksana sizinkilerin yüküde eşinin üstünde. vallaha brovo tebrikler yani bu devirde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…