- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 83
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.221
nihayet bir kız :)Citolesgen kızımız olacak inşallah:) adı Mehlika (ay yüzlü güzel)
Ben de daha ogrenemedim.ama haklisin merak etmiyim bari erkek ayina denk geldik sanki
Cnm çocuk olunca gecede 4-5 defa emzirmek için kalkınca 6 ay olsa da diyeceksin ki emzirme bitene kadar yanimda kalsın en iyisi :) tabi cnm herkesin kendince düşüncesi vardır sadece bir fikir benimki. Yasayarak en iyisini anlarsın. Ben de ilk kızımda yapicam dediğim hiç bişeyi yapamadım, yapmayacağım dedim bir çok şeyi de yaptım :)) sağ salim bi dogsunlar da gör bak o mu karar veriyor sen mi :)zaten 6 aydan sonra kendi odasında yatırcam. mobilyalı yatağında yani. o beşikler kucuk deüil zaten canım 1 yaşa kadar kullanılıyor. ablamda var hepsinden onada babam aldı. zaten ihtiyacı olan birine veririm 6 aydan sonra. bizim evde yer kaplama gibi bir sorunumuz yok da ama gene de veririm ihtiyacı olana :)
Aynennnnnn öyle:) :) cok okuyan prensipleri olan biriydim ama yasadikca hepsi degisiyo cocugun sallanmamasindan emzik vermemekten tut ek gida donemindeki beslenmesine kadar.hatta annelere kiziyodum bisi tattirdiklarinda falan cok okudum ya :) ama hepsi icin demiyorum annelerimizin zamanindan sonra degisen ogrendigimiz cok sey de var mesela seker.fakat yasadikca annelik zaman tecrube hepsi zamanla hayati ogretiyor.Cnm çocuk olunca gecede 4-5 defa emzirmek için kalkınca 6 ay olsa da diyeceksin ki emzirme bitene kadar yanimda kalsın en iyisi :) tabi cnm herkesin kendince düşüncesi vardır sadece bir fikir benimki. Yasayarak en iyisini anlarsın. Ben de ilk kızımda yapicam dediğim hiç bişeyi yapamadım, yapmayacağım dedim bir çok şeyi de yaptım :)) sağ salim bi dogsunlar da gör bak o mu karar veriyor sen mi :)
İnşallah benimde geçer canım. Bel ağrıların karın ağrıların oluyor muydu?Benim 10 gun once 4×3 e yakindi.ve 10 gundur hatta 15 kanamam yok.icerde yok ediyor sanirim.hafif lekelenmelerim oluyor kahve oldugu surece sorun yok dedi doktor.igne kullanmiyorum 10 gun once vuruldun son ignemi progestani 3×200 vajinal kullaniyorum ama doktor 2 ye dusur dedi bakalim.10 gun dinlendim uzandim ama hep yatmadim dunde işe basladim iste.insallah biter en kısa zamanda
Canim benimde aynen bazen sari o sekilde geliyo pelte gibi yani ama bi sorun yok diye devam ediyor.Genelde de cok ayakta kaldigimda hareket ettigimde ya da üsuttuysem ayaklarimi.Endise etme hemen takip et bakalimKoyu sarı mı açık kahverengi mi ne akıntı geldi bayağı leke mi akıntı mı anlayamadım afedersiniz balgam gibi koyu sarı.
Hep beyaz gelirdi halbuki... Doktorum inat ederek vermiyor iğne her seferinde düşük riskin yok diyor. Hep diken üstündeyim , sona nasıl ulaşacağım hiç bilmiyorum
aynen canım ya yaşayarak anlıycaz dediğin gibi :) mesala ablam cocuklarının hiç birine bırakmadı kararlarını, çocuklarının kendisini yönetmesine asla izin vermedi. kendisi hem pedagog hemde özel eğitimcidir. herseyi biliyor bu konuda bana yardımcı olacağını söyledi.Cnm çocuk olunca gecede 4-5 defa emzirmek için kalkınca 6 ay olsa da diyeceksin ki emzirme bitene kadar yanimda kalsın en iyisi :) tabi cnm herkesin kendince düşüncesi vardır sadece bir fikir benimki. Yasayarak en iyisini anlarsın. Ben de ilk kızımda yapicam dediğim hiç bişeyi yapamadım, yapmayacağım dedim bir çok şeyi de yaptım :)) sağ salim bi dogsunlar da gör bak o mu karar veriyor sen mi :)
Insallah canim.benim de oýle geciyor hadi bakalim hayirlisi benimde 25inde.Zaten hep içinden erkek geçiyor öğrendiğimden beri tabi hayırlısı ve sağlıklı olması önemli 24 ünde öğrenirim artık inşallah
Canim benim lekelenmelerden korkmayın derler. İçini ferah tutmaya çalış. Yinede kontrolunde sorarsın progestanı. Progestanın vücuda zararı olmaz gerekliligi bitene kadar kullanılmasını öneriyor doktorum. Sen yinede sorKoyu sarı mı açık kahverengi mi ne akıntı geldi bayağı leke mi akıntı mı anlayamadım afedersiniz balgam gibi koyu sarı.
Hep beyaz gelirdi halbuki... Doktorum inat ederek vermiyor iğne her seferinde düşük riskin yok diyor. Hep diken üstündeyim , sona nasıl ulaşacağım hiç bilmiyorum
evet canım babam cok duşuncelidir şimdiden bana kataloglar gönderiyor secsin alayım diye:) aman olsun onlar daha cok heyecanlılar benden, bende sectim bunları alsın dedim anneme :) gerekirse park beşikte alır babam neden almasın :) ben birde 3000 liralık bir bebek arabası beğendim onuda alayım diyo babam. yok dedim ya naptın onu biz alıcaz dedim :)
ay amin canım. biz evlenirkende eşim kendi başına yaptı düğünü mobilyaları kendi aldı. taksit borca girdik. cünkü eşimin babası yok. butun ceyizleri eşim aldı. borclar bitti şükür. annesi emekli o da herseyi taksitle alır bize ufak tefek hediyer. yani kayınvalidem şimdiye kadar buyuk bir hediye almadı bize cocuğun mobilyaları ona aldırmayı duşunuyrum. düğünümde bile bilezikleri eşim aldı taktı düşün yani :) kaynana hiç bişey takmadı bana.ne güzel güzel günlerde kullansın bebeğin.biz herşeyi kendimiz alıcaz her zamanki gibi.evlenirken benim çeyizimi bile eşim aldı zaten.babam bi halıları aldı tanıdıkları var diye.kendi ailesinden de bi destek yok üstüne eşim destek olur babası yaşındaki abilerine.allah bol kazanç versin kolaylık versin yükü ağır gerçekten
@cloud17 gözün aydın canım çok sevindim :)
bi de ben varım doktor 2 hafta sonra çağırdı ayın 31ine randevu alıcam.yani daha çook var
Bel agrim vardi benim zaten daha da artti hatta dun doktora dedivimde normal dedi masaj yaptir dedi esine uzan yastik kullan filan dedi.karin ağrım oluyor hatta karnimin icinde değişik hareketler oluyor onuda progestan yapabilir dedi.insallah gecer canim tum kanamalı arkadaşlarımızın ki.heran tedirgin korku icinde hamileligini yaşayamıyor sunİnşallah benimde geçer canım. Bel ağrıların karın ağrıların oluyor muydu?
Canim benim lekelenmelerden korkmayın derler. İçini ferah tutmaya çalış. Yinede kontrolunde sorarsın progestanı. Progestanın vücuda zararı olmaz gerekliligi bitene kadar kullanılmasını öneriyor doktorum. Sen yinede sor
ay amin canım. biz evlenirkende eşim kendi başına yaptı düğünü mobilyaları kendi aldı. taksit borca girdik. cünkü eşimin babası yok. butun ceyizleri eşim aldı. borclar bitti şükür. annesi emekli o da herseyi taksitle alır bize ufak tefek hediyer. yani kayınvalidem şimdiye kadar buyuk bir hediye almadı bize cocuğun mobilyaları ona aldırmayı duşunuyrum. düğünümde bile bilezikleri eşim aldı taktı düşün yani :) kaynana hiç bişey takmadı bana.
Benim randevum da 31inde ayni gün ogrencez inşallah
ikizmde aynı seyleri yaşamışız canım ya. bizimde cok yukluydu borclar. şimdi ise ufak tefek var ama onlar zararsız borclar. halimize şükrediyorum bende. ailem yanımda herzaman destek olmaya calışıyorlar. allah senin eşine de benimkiniede güç kuvvet versin. baksana sizinkilerin yüküde eşinin üstünde. vallaha brovo tebrikler yani bu devirde.ay bu kadar olur aynen eşimde öyle.benim eşiminde babası yok annesinin bi emekli maaşı var.düğüne hiçbi katkısı olmadı takılara kadar.ufak tefek çatal kaşık falan işte o kadar sadece.eşim tek başına yaptı herşeyi sağolsun hiçbişeyden de geri bırakmadı fazla fazla aldı herşeyi.abileri de dediğim gibi babası yaşında işlerini batırmışlar falan zamanında tabi eşim destek sürekli sıkışsalar hemen eşim yardımcı olur.birisi şuan kendini geçindirebiliyo da diğerinin durumu pek iyi olmadığı için işten çıkardı yanına aldı.onların geçimi de bizim üstümüzde şuan.borcumuzda vardı ama aslında düğünden sonra iş dolayısıyla çıktı bu borçlar düğünden kalma değil yani.şimdi çok az kaldı bitti sayılır.inşallah yıl sonunda ya da bebeğimiz doğana kadar istediğimiz arabayı da alırsak rahat bi nefes alıcam.tabi yinede çok şükür.bizim borcumuz baya baya yüklüydü çünkü kapattık ya o bile yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?