2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Canim benim de geldi öyle birkac kere.o zamanlar ayaklarim cok usumustu.bol su ic ayaklarino da sicak tut

seninle benzer kaderi yasiyomusuz bide benim kaynanamda yok. Kendim alicam

Bugün benim doğum günüm gece 23:57 de bebeğim ilk kutlamayı yaptı bana , saat ona göre 12 olmuş demek ki kıyafet baktım kendime bulduklarım göğüslerden olmadı olanları da ben beğenmedim , kimse hamile olduğumu anlamadı ama kocamanda göbeğim halbuki bana göre öyle demek ki

Kızlar gece uyurken rahat yatabiliyor musunuz, benim bebeğim sağ tarafımda o yüzden sağ tarafa yatınca karnım acıyor, sanki bebeğe baskı yapıyor gibi hissediyorum o yüzden hep sol tarafa yatıyorum

Bebeklerin cinsiyetleri belli olmuş ne mutlu size, darısı biz öğrenemeyenlerin başına .Bende hala sabah çıkarma gün boyu bulantı ve su içeçeme olayı devam Zavallı miniğim iştahlı boğazlı annesi tam da yemesi gerekirken yiyip içemiyor çok üzülüyorum çook

Canim benim de geldi öyle birkac kere.o zamanlar ayaklarim cok usumustu.bol su ic ayaklarino da sicak tut

Koyu sarıdan korkmamak lazım o zaman bariz kahverengi olmadan İyice paranoyak oldum canım ya kafamda kuruyorum da kuruyorumm Hayırlısıyla bir kavuşabilseydik

benim ailemde destek değil pek gerçi eşimde istemedi evlenirken yoksa mecbur alcaklardı bişeyler.şimdi evlendik artık hiç olmazlar beklemiyorumda.eşim daha 28 yaşında bu yaşta evini aldı düğününü yaptı baya da takı taktı bana.dayım arabasını gördü kendisinin mi babasının mı diye sordu direk bu yaşta gerçekten bu kadar şeyi yapabilmesi hem gururlandırıyo beni hemde üzüyo üstünde çok yük olduğu için.bazen kendisi de anlatıyo bazı şeyleri ben dağılıyorum o öyle anlatınca.hem babasızlık hem de herkesin sorumluluğu ağır geliyo ona biliyorum allah güç kuvvet versin gerçekten hepimizin eşine birde bebişlerimiz geliyo artık.onlar rızkıyla geliyo ama ben öyle inanıyorum :)

Canım eşlerimiz aynı yaşta bizde aile mevzularını çok çektik hele ki ben elti yarışı ve kayınpederden neler neler , düğünü evin eşyalarını hepsini eşim aldı biz bi tek kına gecesini yaptık bi de çeyizlik bi kaç şey eşim kimse karışmasın biz halledicez dedi 2 ayda herşeyi zorda olsa yetiştirdik hallettik biz elitlerin derdi yüzünden sırf salon takımına 28 bin vermek zorunda kaldık özel yapıldı düğünde dikilen kıyafetler o bu şu sadece bana olmadı onlar eksik kalmadı kumaşlarının metresi 500 600 liraydı en güzel heyecanlı anlarım ağlamaklı geçmişti hep , bebeğim oğlan dedim beni arayıp sormadılar etmediler hiç şimdi de Çin takvimine bakmış kızmış onu diyor hamile kaldığım gibi hamile kalmak için yarışıyorlar tükendim dedim yetmezmiş gibi birisi tam karşıma komşu geliyordu olay çıkartırım artık dedim eşime istemiyorum açık açık . İnsanları çözemezsin insanların çoğuna asla yaranamazsın ben bunu anladım bu tür kıskançlık şeylerin de olay büyükler de bitiyor aslında birazda aile büyükleri biraz susturmalı biraz daha yapıcı biraz daha konuşmaları iyi dinleyip herkesin niyetini çözüp ezilen tarafını üzülen tarafı destekleyip bu konuşmaları kapattırmalı iki tane var bende elti ikisi de birbirinin yüzüne bakmıyor orta da harcanan ben oluyorum

Amin canım benim. Koyu Sarılar artık benim sevindigim akıntı oldu düşün artık.... Merak etme bişey olmaz canım o akıntıdan. Ama yinede için rahat olsun istiyosan bi kontrole git canım.
Ben agrilarla boğusuyorum,çok korkuyorum. Allah hepimizin bebeklerini korusun.

İlk kızımda bende çok okudum eğitimci olmanın da verdiği bir özgüvenle cok biliyorum edasiyla kendimce kurallar koydum ama sonra o kurallar hepsi esnedi:) ama yine de çoğu şeyde sıkıntı yaşamadım emzigi tek seferde çöpe attık bitti tuvalet eğitimi tek seferde bezi attık gitti uyumasi icin sallıyordum o da tek seferde bitti çünkü çok güzel konuşuyor ve anlar kızım. En çok pişman olduğum şey 6 ay anne sütünden başka hiç bişey tadamaz düşüncesiyle herkese engel olmam hatta kayınvalidemin elini bile tutmusumdur veremezsin diye şimdi de yemek çok seciyor. Sonradan öğrendim ki damak tadı 4.ayda gelişiyor keşke sadece parmak ucuyla her yediğimden o zaman tattirsaydim diyorum inşallah bu kez öyle yapmicam. Bazı şeyler yasayarak öğreniliyor. İlk kızım çıraklık oldu bu artık ustalık olur insallah :)))

Kızlar hamilelik boyunca saç kestirme hakkında siz ne düşünüyorsunuz sadece merak ettim ben hurafe olduğunu düşünüyorum

Ayni beni anlatmissin:) :) :) ben de ögretmenim tüm söylediklerine katiliyorum emzik verdim attim bir gunde alisti tuvalet 2 günde ogrendi gece kalkmasi da dahil salladim sonra konusunca artik ben yatarak uyucam dedi kendi uyuyor hadi kizim ogle uykusu diyorum tamam annecim diyip yatiyo cok sükur beni hiç üzmedi.sadece benim de en büyuk pismanligim ek gida:) tattirmak onemliymis suan corbalar pilav ve zorla birkac cesit yemegi yediriyorum tatsiz tuzsuz seyleri yiyor yemegin suyu domates sulu hic bisi yemiyor.insallah dedigin gibi daha iyi anneler oluruz:)

Merhaba canim masallah merak ettim kizin kac yasinda :)

İyi ki doğdun canım bebeğinle sevdiklerinle nice güzel yılların olsun sağlıkla

ah canım senin bu eltilerinde ömür törpüsü gerçekten.öyle yarışa girmediler allahtan eltilerim zaten girecek durumda da değiller eşim aldı herşeyi kim ne diyebilirki.bizim eşyalarda eşimin isteğiyle yatak odasıyla beraber 40 bin liraya falan maloldu büyük eltim zamanında bize de aynı yerden alındı ama eskidi işte artık dedi.babası sağken kaç tane arsa satmışlar düğünler yapılmış evler alınmış eşim o arsaların parasından bi kuruş almamış küçük olduğu için.şimdi kalan arsaların büyük bi kısmı da eşimin hakkı.diğer eltimin sesi çıkcak aslında sürekli eşinin durumundan yakınıyo ama sesini çıkaramıyo ne diyebilir onların bi hakkı yokki benim olanda.ancak benim arkamdan şanslı diyodur tahmin ettiğime göre eşimde destek olunca kocasına yükleniyo sürekli.halbuki evi var iyi kötü arabası var hiçbişeyleri eksik olmıyck kadar da gelirleri var ama insanlar şükürsüz işte malesef.eş de önemli canım benim eşim kimseye laf ettirmez benim hakkımda.eltilerimle toplanınca da sizi bi araya getirmemek lazım der bana.sürekli gidiyim geliyim diye baskılamaz.annesine bile ayda bi gidiyoruz kadın tek başına yaşıyo.görüşmek görüşmemek benim elimde o yüzden hiç sorun etmiyorum ailesini.sadece eşimin omzunda çok yük var ona üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…