2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kayınvalide kayınpeder konuları konuşulmuş. Bende kayınvalide var ama yok. Ne düğünde ne düğünden sonra hiç görmedim. Nişanlıyken bir iki gördüm 5 dakika. Kayınpeder derseniz onun kendine hali yok. Nişanlıyken eşim fotoğrafçıydı 30 lira günlükle çalışıyordu. Sigortası bile yoktu. Evlenicez dedik annesine gitti para yok vermedi. Babasına gitti 1000 TL (BİN LİRA ONBİN DEĞİL ) BORÇ verdi artık siz düşünün. Sonra babamlar yardımcı oldular da bir fabrikaya girdi eşim sırf sigortamız bari olsun diye. Evlenirken eşim kredi çekti beş bin mi yedi bin mi öyle bir şey. Hatta taksidi bu ekim ayında yeni bitti. Sonra evlendik. Asgari ücretle 900 Lirayla iki yıla yakın geçindik. Maddi manevi bir sürü zorluk çektik. İlk gelin gittiğim evi görseniz kimse oturmaz orada. Klozet bile yoktu. İlk düşüğümde kanamam çok diye annem yanına almıştı hatta beni klozette rahat edeyim diye. İki yıla yakın buz gibi evde yaşadım. Maddi sıkıntılardan çok gece aç yattık. Bazen yumurta kırdık yedik bazen domates ekmek. İş başvurularında bulundum hiçbiri olmadı. Herkes ailem eş dost şaştı kaldı bana , baba evinde lüks bir hayatı bırakıp nasıl böyle bir hayatı seçtin diye. Sevdim dedim sadece. Hiçte pişman olmadım şimdiye kadar, eşim beni hiç yanıltmadı. Ne istediğim gibi bir düğünüm oldu ne de lüks mobilyalarım. Gelinlik bile kiralayıp giydim ucuz bir şey. İçimde uhde kalmadı değil ama olsun sağlık olsun. Şimdilerde rahatımız iyi , bir yıldan fazladır eşim şef garsonluk yapıyor çok şükür feraha çıktık. Kendi yağımızda kavruluyoruz. Kimseye muhtaç değiliz. Lüks olmasa da daha iyi bir eve taşındık. Diğer evime göre burası bana lüks geliyor :) Bir de kızımız hayırlısıyla aramıza katılsa işte o zaman biz tamam olacağız......

herkesin bi derdi varmış bu aile ve maddi destek konusunda.her koşulda şükür etmek çok önemli canım allah feraha çıkarıyo mutlaka.sen çok güçlüsün anlattıklarına göre.sevgi böyle olmalı işte

El bebek gül bebek yaşayıp giderken ben de bu kadar güçlü olabileceğimi tahmin edemezdim canım...
Ey aşk sen nelere kadirsin

Kızlar ben artık kafayı yicem. Dünden beri kanamam yoktu şimdi pıhtı gelmeye başladı.Isyan etmek istemiyorum Allahım dayanma gücü istiyorum.

Canım doğum günün kutlu olsunn...
Yeni yaşın bebişhini kucağına alarak mutlu güzel günlerle dolu olsun... Nice yaşlara

El bebek gül bebek yaşayıp giderken ben de bu kadar güçlü olabileceğimi tahmin edemezdim canım...
Ey aşk sen nelere kadirsin

Allah sabredenle beraberdir.. Huzur ve sağlık olsun yeter.. Gerisi olur zaten.. Sana 2 oda saray gibi görünür o zaman.. Kimseye muhtaç olmamak kadar güzel bir şey yok. İnşallah bebeğiniz sağlıkla gelir kısmetiyle gelir her şey daha da iyi olur canım..

Minik kuzuma ilk hediyesi çocukluk arkadaşımdan geldii... Kendisi de hamile aramızz 8 hafta çok güzel denk geldi. Eşim uzakyol kaptanıı konsept o yüzden böyle marine ağırlıklı... 1 tane de araya ayıcık sıkışmış :) bize başka şey gelmez zaten.. Cinsiyeti beklememiş unisex almışş sağolsun..
Bakmaya doyamıyorum giydirsem dayanamam yerim heralde bunlar çok minikk yaa... Resmini çektim d&r dan aldığım bebek anı defterine koyucam ilk hediyen diye..

Eklentiler

• image.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar ben artık kafayı yicem. Dünden beri kanamam yoktu şimdi pıhtı gelmeye başladı.Isyan etmek istemiyorum Allahım dayanma gücü istiyorum.
Canim kafayi yeme hap ve igne kullaniyosun sanirim. Benimde oyle olmustu haftasonu kanamam olmustu hatta parca gelmisti. Serum taktilar ilac adedini cogalttilar eve geldim yatmaktan baska bisey yoktu. Pztesi kontrole gittim dotorum igneye de basladi 3 gunde bir. Igneyi vurundum eve geldim bi sure sonra yine pihti geldi doktorumu aradim hemen, alinacak butun onlemler alindi eger tehlikeli bi durum olursa kanaman artar sanci baslar panik yapma dinlen demisti, sonrasinda da yavas yavas kesildi tamamen bitmesi 1ayi buldu sen dinlen fazla yorma kendini Allah hayirlisini nasip etsin insallah

Citolesgen canım bende dün yazmıştım kızım olacağını. Arada kaynadı tebrik edende olmadı zaten. Listeye eklersen sevinirim. Teşekkürler

Ay hakkaten arada kaynamis.nadir kiz anası tebrikler :) kizlar az ve ben gibi oglan analari arasinda kiymetli

Citolesgen canım bende dün yazmıştım kızım olacağını. Arada kaynadı tebrik edende olmadı zaten. Listeye eklersen sevinirim. Teşekkürler

Ben telefondan okuyunca araları kaçırabiliyorum herkesin sevincini beraber paylaşıyoruz yoksa olur mu öyle şey... Gözünaydınnn hoşgeliyor prensess... Sağlıkla gelsinn... Citolesgen in de gözünden kaçmıştır hepimizi tek tek kaydediyor sağolsun uğraşıyor kızcağız..

Bugün konuşulanlara istinaden bende yorum yapmak istiyorum.benim kızım üç yaşına kadar bizimle aynı odada kaldı beşiğinde bazende babasıyla aramızda.benim kokumu sıcaklığımı alarak doyasıya yattı yanımızda.ben bir çocuğun güven duygusunun gelişmesi için annesiyle iyi bir bebeklik geçirmesi gerektiğini düşünenlerdenim.bu yaz kendi isteklerine göre bir oda yaptık.ilk bir iki ay yatmak istemedi hiç zorlamadım nerde istiyosan orda yat kızım dedim.bir gün ben odamda yatmak istiyorum artık anne dedi ve o gün bugündür odasında yatıyor.karanlık korkusu yok yalnızlık duygusu yok herşey yolunda çok şükür.ben profesör adem güneşin kitaplarının hemen hemen hepsini okudum fikirlerine çok çok katılıyorum sizede önerebilirim çocuk gelişimi kitaplarını.

Ay hakkaten arada kaynamis.nadir kiz anası tebrikler :) kizlar az ve ben gibi oglan analari arasinda kiymetli
Çok teşekkür ederim canım ya tebrik edin diye yazmadım böyle ama arada kaynamasına üzülmedim desem yalan olur :) gerçekten de erkekler çoğunlukta kızlarımızın talibi çok olacak

Rengi nasıl canım siyaha yakın mı yoksa parlak kırmızı mi? Büyük ihtimalle koyu renktedir kalanlar dışarı atılıyordur benimde öyle oluyor şimdilerde korkma, ben hem kanamanın başladığı gün kocaman bir pıhtı düşürdüm lap diye, o kadar korktum ki ama bebeğim iyi çok şükür, panik yapma sakın seninde böyledır eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…