2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bu arada cinsiyetleri öğrenen bütün arkadaşları tebrik ederim.benim tek derdim bebeğimin sağlıklı olması şu testin iyi sonuçlanması.kızda olsa erkekte olsa dvlat evlattır.
Allah'ın izniyle güzel haberler vereceksin inşallah canım herşeyin başı sağlık dediğin gibi

Çok teşekkürler canım evet tabi arada gözden kaçıyor ben kendim de bazen sayfalar dolusu mesajı okuyamıyorum yoğunluktan. Gerçi onu etiketlememiştim büyük ihtimal ondan eklemedi tabloya. Bende de hata var :) Uğraşıyor gerçekten hepimizle sağolsun

Her yerde başka bir şey yazıyor.. Bazı uzmanlar da arada yatması vs çok yanlış buluyor. En geç 2 yaşında odasında olmalı deniyor. Heralde cinsel hayatla ilgili bu da... Sen tecrübelisin canım senin kızında böyle olmuş ama hiç odasına yatağına alışamayan örnekler de var... Benim veya benim gibi ilk defa anne olacaklar için soru işareti bu durum. Hangisi doğru ? Doğrular çocuktan çocuğa mı değişiyor ? Şuanda hiç bir yöntem içime sinmiyor. İlk 6 ay yanımızda olacak orası net sonrasına daha çok araştırıp karar vereceğim.

İlişki açısından falan diyorsan başka bir odada oluyordu kızım ya da biz oda değiştiriyorduk hiç şahit olmadı öyle bir şeye.kızımın yanında hiç çırılçıplak kalmadım mesela mahremiyet anlayışı ayrı kazandırılması gereken bir mevzu zaten.tabi herkes kendi içine sindiği gibi davranmalı.ya da her çocuk farklı yapıya sahip ona göre hareket edilmeli belkide.yaşayarak öğrenecek ve karar vereceksin.çoğu anne gibi hayatta yapmam deyipte bir çok şeyi yapacaksın belkide ben kendi adıma çok yaptım mesela:)

Teyzeleri benim bebişimin sizce cinsiyeti ne meraktan catlayacagim kiyafet almamak icin kendimi zor tutuyorum doktor kiza benzetti ama herkes erkek hissediyormus bende rüyamda hep kiz goruyorum tersi cikar diyorlar hayirlisi bakalim

Eklentiler

• IMG_20161003_123817.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 77
Teyzeleri benim bebişimin sizce cinsiyeti ne meraktan catlayacagim kiyafet almamak icin kendimi zor tutuyorum doktor kiza benzetti ama herkes erkek hissediyormus bende rüyamda hep kiz goruyorum tersi cikar diyorlar hayirlisi bakalim

Şu nub teorisine göre kız gibi sankii.. Ben kız diyorum :)

Tabi orası öyle.. Hayatta yapmam dediğim bir şey yok açıkçası şimdilik her fikre açığım , öğrenmeye mantığıma oturtmaya çalışıyorum.. Bir insan büyütüp yetiştirme fikri gerçekten zormuş.. Psikoloji çok önemli bir şey , yapacağımız hatalar bütün hayatına etki edebilir.. İnşallah mümkün olduğunca iyi ve doğru şeyleri yakalarız. :)

Şu nub teorisine göre kız gibi sankii.. Ben kız diyorum :)
teşekkür ederim cnm tahminin için hayırlısı olsun benim için hiç farketmez ama eşim oğlum diye seviyor kızımda yok oğlumda şimdi bende araştırdım nub teorisine evet kıza benziyor sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah

Evet canim igne ilac kullanıyorum. Doktora ulaştım istirahate devam dedi bakalım..

Parlak kirmizi da oluyo koyu da oluyo canım.
Bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…