- 10 Ağustos 2016
- 89
- 122
- 8
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.281
Allah'ın izniyle güzel haberler vereceksin inşallah canım herşeyin başı sağlık dediğin gibiBu arada cinsiyetleri öğrenen bütün arkadaşları tebrik ederim.benim tek derdim bebeğimin sağlıklı olması şu testin iyi sonuçlanması.kızda olsa erkekte olsa dvlat evlattır.
Ulaştım canım. Istirahate,progestana devam et dedi..
Amin arkadaşım.seninde kızın hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah.Allah'ın izniyle güzel haberler vereceksin inşallah canım herşeyin başı sağlık dediğin gibi
Çok teşekkürler canım evet tabi arada gözden kaçıyor ben kendim de bazen sayfalar dolusu mesajı okuyamıyorum yoğunluktan. Gerçi onu etiketlememiştim büyük ihtimal ondan eklemedi tabloya. Bende de hata var :) Uğraşıyor gerçekten hepimizle sağolsunBen telefondan okuyunca araları kaçırabiliyorum herkesin sevincini beraber paylaşıyoruz yoksa olur mu öyle şey... Gözünaydınnn hoşgeliyor prensess... Sağlıkla gelsinn...Citolesgen in de gözünden kaçmıştır hepimizi tek tek kaydediyor sağolsun uğraşıyor kızcağız..
Bugün konuşulanlara istinaden bende yorum yapmak istiyorum.benim kızım üç yaşına kadar bizimle aynı odada kaldı beşiğinde bazende babasıyla aramızda.benim kokumu sıcaklığımı alarak doyasıya yattı yanımızda.ben bir çocuğun güven duygusunun gelişmesi için annesiyle iyi bir bebeklik geçirmesi gerektiğini düşünenlerdenim.bu yaz kendi isteklerine göre bir oda yaptık.ilk bir iki ay yatmak istemedi hiç zorlamadım nerde istiyosan orda yat kızım dedim.bir gün ben odamda yatmak istiyorum artık anne dedi ve o gün bugündür odasında yatıyor.karanlık korkusu yok yalnızlık duygusu yok herşey yolunda çok şükür.ben profesör adem güneşin kitaplarının hemen hemen hepsini okudum fikirlerine çok çok katılıyorum sizede önerebilirim çocuk gelişimi kitaplarını.
Çok teşekkür ederim canım hep birlikte bebişlerimizi kucaklayalım inşallahAmin arkadaşım.seninde kızın hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah.
İlişki açısından falan diyorsan başka bir odada oluyordu kızım ya da biz oda değiştiriyorduk hiç şahit olmadı öyle bir şeye.kızımın yanında hiç çırılçıplak kalmadım mesela mahremiyet anlayışı ayrı kazandırılması gereken bir mevzu zaten.tabi herkes kendi içine sindiği gibi davranmalı.ya da her çocuk farklı yapıya sahip ona göre hareket edilmeli belkide.yaşayarak öğrenecek ve karar vereceksin.çoğu anne gibi hayatta yapmam deyipte bir çok şeyi yapacaksın belkide ben kendi adıma çok yaptım mesela:)Her yerde başka bir şey yazıyor.. Bazı uzmanlar da arada yatması vs çok yanlış buluyor. En geç 2 yaşında odasında olmalı deniyor. Heralde cinsel hayatla ilgili bu da... Sen tecrübelisin canım senin kızında böyle olmuş ama hiç odasına yatağına alışamayan örnekler de var... Benim veya benim gibi ilk defa anne olacaklar için soru işareti bu durum. Hangisi doğru ? Doğrular çocuktan çocuğa mı değişiyor ? Şuanda hiç bir yöntem içime sinmiyor. İlk 6 ay yanımızda olacak orası net sonrasına daha çok araştırıp karar vereceğim.
Amin canımÇok teşekkür ederim canım hep birlikte bebişlerimizi kucaklayalım inşallah
Teyzeleri benim bebişimin sizce cinsiyeti ne meraktan catlayacagim kiyafet almamak icin kendimi zor tutuyorum doktor kiza benzetti ama herkes erkek hissediyormus bende rüyamda hep kiz goruyorum tersi cikar diyorlar hayirlisi bakalim
İlişki açısından falan diyorsan başka bir odada oluyordu kızım ya da biz oda değiştiriyorduk hiç şahit olmadı öyle bir şeye.kızımın yanında hiç çırılçıplak kalmadım mesela mahremiyet anlayışı ayrı kazandırılması gereken bir mevzu zaten.tabi herkes kendi içine sindiği gibi davranmalı.ya da her çocuk farklı yapıya sahip ona göre hareket edilmeli belkide.yaşayarak öğrenecek ve karar vereceksin.çoğu anne gibi hayatta yapmam deyipte bir çok şeyi yapacaksın belkide ben kendi adıma çok yaptım mesela:)
Insallah canim.benim de oýle geciyor hadi bakalim hayirlisi benimde 25inde.
teşekkür ederim cnm tahminin için hayırlısı olsun benim için hiç farketmez ama eşim oğlum diye seviyor kızımda yok oğlumda şimdi bende araştırdım nub teorisine evet kıza benziyor sağlıklı ve hayırlı olsun inşallahŞu nub teorisine göre kız gibi sankii.. Ben kız diyorum :)
Evet canim igne ilac kullanıyorum. Doktora ulaştım istirahate devam dedi bakalım..Canim kafayi yeme hap ve igne kullaniyosun sanirim. Benimde oyle olmustu haftasonu kanamam olmustu hatta parca gelmisti. Serum taktilar ilac adedini cogalttilar eve geldim yatmaktan baska bisey yoktu. Pztesi kontrole gittim dotorum igneye de basladi 3 gunde bir. Igneyi vurundum eve geldim bi sure sonra yine pihti geldi doktorumu aradim hemen, alinacak butun onlemler alindi eger tehlikeli bi durum olursa kanaman artar sanci baslar panik yapma dinlen demisti, sonrasinda da yavas yavas kesildi tamamen bitmesi 1ayi buldu sen dinlen fazla yorma kendini Allah hayirlisini nasip etsin insallah
Inşaallah canım...Tamam iste canim demekki beklenen bisey bu korkma Allahin izniyle hic bisey olmaz sen sadece lavaboya kalk onun disinda hep uzan zaten bir kac gun sonra duzelir.
Parlak kirmizi da oluyo koyu da oluyo canım.Rengi nasıl canım siyaha yakın mı yoksa parlak kırmızı mi? Büyük ihtimalle koyu renktedir kalanlar dışarı atılıyordur benimde öyle oluyor şimdilerde korkma, ben hem kanamanın başladığı gün kocaman bir pıhtı düşürdüm lap diye, o kadar korktum ki ama bebeğim iyi çok şükür, panik yapma sakın seninde böyledır eminim
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun çok sağol. Yok kırılmadım olur mu hiç. Hepimizin gözünden kaçar ara sıra.
Geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle geçecek bu sıkıntılı günlerin inşallahEvet canim igne ilac kullanıyorum. Doktora ulaştım istirahate devam dedi bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?