2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sevgili anne adayları nub teorisine göre sizce cinsiyetimiz nedir ?? Yardım istiyorum

Eklentiler

• IMG_2023.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 84
İdrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım zaten böbrek taşı olan biri olarak yatkınım pazartesiyi bekleyeyim mi yoksa yarın acile mi gideyim ne dersiniz

Canim benim varlik icinde yuzup mutsuz olmaktansa her seyin kiymetini bilerek yasayip, kendi yagimizda kavrulup mutlu olmayi twrcih ederim
Rabbim sabrinin mukafatini vermis bak ne guzel. Bebisler de saglikla gelse tam olcakkk :)

Işte uzman doktor için düşündüm ürologmu olmalı pratisyen mi
Canim gecmis olsun nasil anladin enfejsiyon oldugunu yanma falan mi var? Aslinda en iyisi kendi doktoruna gitmek bence ama dayanamayacak gobiysen yarin git dojtorunu arayip sorarsin

@merve100 canim dogumgunun kutlu olsun
Rabb bebisinle, sevduklerinle bi omur mutlu yasamayi nasip etsin.
Bebis supriz yapti demissin hareket mi etti yoksa

Sevgili anne adayları nub teorisine göre sizce cinsiyetimiz nedir ?? Yardım istiyorum

Resimde biraz dönük gibi , Tam yan yattığı ayak kısmın net olduğu başka foto var mı canım ?
Erkek bolluğu var gerçi ama bana bu minik de kız gibi geldiii ..

Resim yüklemeyi becersem ben de sorcam nub teorisini de yapamıyorum

Mesaj yazma bölümüne geldiğinde 'cevapla' nın yanında 'dosya yükle' diye bir kutucuk çıkıyor canım oradan telefonun veya pc içindeki resmi seçip yükleyebilirsin.. Bizimki sadece tahmin. Doktor gözü gibi olamaz elbetteki. Ben çok baktım baktımm ama bizimkini nub a göre değerlendiremedim.

Hayırlısı olsun canım.

Canım sağlıkla gelsin hayırlı olsun

Kızlar gece uyurken rahat yatabiliyor musunuz, benim bebeğim sağ tarafımda o yüzden sağ tarafa yatınca karnım acıyor, sanki bebeğe baskı yapıyor gibi hissediyorum o yüzden hep sol tarafa yatıyorum
Aynı durumdayız canım. Sağ tarafımda ve artık sola yatma dışında hiç bir pozisyonda yatamıyorum.

Citolesgen kizlar selamlar bende gecen gun ogrendim cinsiyetimizi.kizzzz.bir oglum vardi insallah bu da kiz olacak.hiccc isim gelmiyor aklima.yine erkektir diye dusunuyordum ben hic kiz beklemiyordum ama kiz oldugu icin azcik minicik daha cok sevindim.erkek olsaydi baris yada omer olacakti.oglumun adi bugra.bugraya uyumlu mu olsa yoksa bu da kendine ozgu mu olsa.ayy bu isim konusu cok zorluyor beni

kız da buğlem olsun çok uyumlu olur ama kendine has diyorsan senin zevklerin benimkine benziyor duru, esila, Ceren, Aysima isimleri çok güzel ben esila düşünüyordum ama doktor erkeğe benzetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…