- 17 Kasım 2014
- 317
- 532
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.301
Canım çok geçmiş olsun annen gelmiş İnan daha iyi olacaksın ,ben de annemdeyim o bakıyor yoksa hiç bir şey yiyemiyorumParlak kirmizi da oluyo koyu da oluyo canım.
Bakalım hayırlısı olsun
Cnm kız gibi duruyor nub teorisine göreSevgili anne adayları nub teorisine göre sizce cinsiyetimiz nedir ?? Yardım istiyorum
İdrar yolu enfeksiyonu oldum sanırımzaten böbrek taşı olan biri olarak yatkınım pazartesiyi bekleyeyim mi yoksa yarın acile mi gideyim ne dersiniz[/QUOTE.
Yarın git canım ne kaybedersin. Enfeksiyon varsa erkenden müdahale edilir gerçi ilaç veriyorlar mı bilmiyorum da
Kayınvalide kayınpeder konuları konuşulmuş. Bende kayınvalide var ama yok. Ne düğünde ne düğünden sonra hiç görmedim. Nişanlıyken bir iki gördüm 5 dakika. Kayınpeder derseniz onun kendine hali yok. Nişanlıyken eşim fotoğrafçıydı 30 lira günlükle çalışıyordu. Sigortası bile yoktu. Evlenicez dedik annesine gitti para yok vermedi. Babasına gitti 1000 TL (BİN LİRA ONBİN DEĞİL ) BORÇ verdi artık siz düşünün. Sonra babamlar yardımcı oldular da bir fabrikaya girdi eşim sırf sigortamız bari olsun diye. Evlenirken eşim kredi çekti beş bin mi yedi bin mi öyle bir şey. Hatta taksidi bu ekim ayında yeni bitti. Sonra evlendik. Asgari ücretle 900 Lirayla iki yıla yakın geçindik. Maddi manevi bir sürü zorluk çektik. İlk gelin gittiğim evi görseniz kimse oturmaz orada. Klozet bile yoktu. İlk düşüğümde kanamam çok diye annem yanına almıştı hatta beni klozette rahat edeyim diye. İki yıla yakın buz gibi evde yaşadım. Maddi sıkıntılardan çok gece aç yattık. Bazen yumurta kırdık yedik bazen domates ekmek. İş başvurularında bulundum hiçbiri olmadı. Herkes ailem eş dost şaştı kaldı bana , baba evinde lüks bir hayatı bırakıp nasıl böyle bir hayatı seçtin diye. Sevdim dedim sadece. Hiçte pişman olmadım şimdiye kadar, eşim beni hiç yanıltmadı. Ne istediğim gibi bir düğünüm oldu ne de lüks mobilyalarım. Gelinlik bile kiralayıp giydim ucuz bir şey. İçimde uhde kalmadı değil ama olsun sağlık olsun. Şimdilerde rahatımız iyi , bir yıldan fazladır eşim şef garsonluk yapıyor çok şükür feraha çıktık. Kendi yağımızda kavruluyoruz. Kimseye muhtaç değiliz. Lüks olmasa da daha iyi bir eve taşındık. Diğer evime göre burası bana lüks geliyor :) Bir de kızımız hayırlısıyla aramıza katılsa işte o zaman biz tamam olacağız......
Canim gecmis olsun nasil anladin enfejsiyon oldugunu yanma falan mi var? Aslinda en iyisi kendi doktoruna gitmek bence ama dayanamayacak gobiysen yarin git dojtorunu arayip sorarsinIşte uzman doktor için düşündüm ürologmu olmalı pratisyen mi
Sevgili anne adayları nub teorisine göre sizce cinsiyetimiz nedir ?? Yardım istiyorum
İdrar yolu enfeksiyonu oldum sanırımzaten böbrek taşı olan biri olarak yatkınım pazartesiyi bekleyeyim mi yoksa yarın acile mi gideyim ne dersiniz
Resim yüklemeyi becersem ben de sorcam nub teorisini de yapamıyorum
Hayırlsı olsun canım sağlıkla gelsinErkek geliyor erkeeekkk :)Citolesgen
Hayırlısı olsun canım.Gunaydin guzel anneler.kontrole gidenler guzel haberlerle gelsin insallah..guzel bir haftasonu olsun herkes icin
Dun kontrolum vardi kanama alanim küçülmüş ama hala kahve lekelerim var doktor normal dedi bu saatten sonra korkacak bisey yok dedi düşük bekl
100 gr olmusuz biz.haftamizla uyumluyuz.ve erkek ci siyetimiz.nisan bebeklerine bir erkek daha eklermisinCitolesgen
Oglum erkek kardes istiyordu zaten.bir sevinmesi vardi duyunca goreceksiniz havalara uctu.annem ben kiz istiyordum dedi .babamda olsun 3. Kiz olur dedi.bende güldüm.saglikli sihatli olsun hic farketmez dedim.insallah su test sonuclarimida alirim pazartesi hayırlısıyla.bizden böyle..
Canım sağlıkla gelsin hayırlı olsunOğluşumun teyzoşlarııııı biz geldikkkkçok şükür herşey yolunda kontrole diye gittik cinsiyetini öğrendik 120 gr olmuşuz normalde 14+6 yız bugün Dr 15+4 görünüyor dedi aa bi de el çırptı minnak sanırım keyfi yerindeydi maşallah bize Rabbim hepimizin yavrularına sağlıcakla büyümeyi hayırlısıyla da kucağımıza almayı nasip etsin inş
Canım tebrikler sağlıkla doğsun inşallahKızlaaaarrr erkeeeeekkk ay çok tatlıydı çok hareketliydi yaaaaCitolesgen canım ekleyebilirsin artık erkek adı da Doruk :)))
Aynı durumdayız canım. Sağ tarafımda ve artık sola yatma dışında hiç bir pozisyonda yatamıyorum.Kızlar gece uyurken rahat yatabiliyor musunuz, benim bebeğim sağ tarafımda o yüzden sağ tarafa yatınca karnım acıyor, sanki bebeğe baskı yapıyor gibi hissediyorum o yüzden hep sol tarafa yatıyorum
Hayırlsı olsun sağlıkla doğsun güzel kızınızCitolesgen canım bende dün yazmıştım kızım olacağını. Arada kaynadı tebrik edende olmadı zaten. Listeye eklersen sevinirim. Teşekkürler
kız da buğlem olsun çok uyumlu olur ama kendine has diyorsan senin zevklerin benimkine benziyor duru, esila, Ceren, Aysima isimleri çok güzel ben esila düşünüyordum ama doktor erkeğe benzettiCitolesgen kizlar selamlar bende gecen gun ogrendim cinsiyetimizi.kizzzz.bir oglum vardi insallah bu da kiz olacak.hiccc isim gelmiyor aklima.yine erkektir diye dusunuyordum ben hic kiz beklemiyordum ama kiz oldugu icin azcik minicik daha cok sevindim.erkek olsaydi baris yada omer olacakti.oglumun adi bugra.bugraya uyumlu mu olsa yoksa bu da kendine ozgu mu olsa.ayy bu isim konusu cok zorluyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?