2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar gobegime daha bir şey sürmeye başlamadım ama gobis çıktı dün ailem yanımdaydi ablam diyor artık bu göbeği yemek göbek diye Kandıramazsın belli diyor Ayy bizim Yumurcak hemen kendini belli edicek daha gobekten Çakan olmadi bakalim ne zamana kadar gizemli olmayı seviyorum sanırım doğuran a kadar olma şansım yok ama. Yoksa millet sürpriz yumurta der bizim bebeğe

Can
Canım öle denedim de boyutu fazla deyip duruyo resmin. Boyutu da küçültmeyi bilmiyorum

Ben de aynı tartıyla tartılmak istiyorum ama kayınvalidemde kalıyorduk 10 gündür felan. 2 kg vermiştm bulantı kusmalardan artık çorba içebiliyorum. Bu hafta kendi evime geçicem yazarım kilomu..

Sat ı benden ilerde olanlar bile cinsiyetini öprenmişşş ben ne zaman öpreneceğim acaba.. Merak etmiyordum ama etmeye başladım burda herkesler teker teker sölemeye başlayınca

Günaydın canım tebrikler

Tesekkurler canim.

B blossom- nasıl oldun gece boyunca iyisindir umarım.

Gunaydinlar iyi pazarlar herkese
Bu arada bende kilo almadim ayniyim.
Karnım,belim gece boyunca ağrıdı. Biraz lekelenme oldu. Açıkçası suan wc ye gitmeye korkuyorum çünkü nasıl birşeyle karsilasicam bilmiyorum. Umarim atlatiriz bebegimle...

Kızlar koltukta yatıyordum sağa dönüktüm uyukluyordum öyle. Karnımın alt taraflarında 4 5 defa baloncuk patladı sanki Bebeğim miydi acaba
Benimde dün ilk defa karnımda iki kere baloncul patlaması gibi bişey oldu biliyormusun. Eşime koş bak dedim. Ama bir daha olmadı. Aynısı bana oldu. İlk defa hissettim. :) hemde bariz oldu :)

Artik cevremdeki bazi insanlar umut verici konuşmak yerine bak X in de ilk bebeği düşmüştü sonra sağlıklı oldu vs diyorlar. Ve ben böyle şeyler duymak istemiyorum. Bebegim güçlü ben inanıyorum biz bu zamanları atlatıcaz.
Sen sağlıklı ol bebek senden sonra diyorlar ama öyle değil. Önce bebegim iyi olsun sağlıklı olsun. Ben çekerim acı sancı problem değil. Bebeğim iyi olsun yeter.

Aynen sana katılıyorum. Bütün olumsuzluklara kulak tıkıyorum bende.

Karnım,belim gece boyunca ağrıdı. Biraz lekelenme oldu. Açıkçası suan wc ye gitmeye korkuyorum çünkü nasıl birşeyle karsilasicam bilmiyorum. Umarim atlatiriz bebegimle...
Ahh canim iyi olacaksiniz.bende hep korkarak gidiyorum hatta tutuyorum bazen.sen karamsar olma etrafta soylenenlere kulak asma bebegin sıkı sıkı tutundu bence sana birsey olmayacak.benim belki senin kadar kanamam olmadi ama sen disari atarak kurtalacaksin belkide daha önce.doktorum okadar moral verici konustuki ignede vermedi ilacida azaltti dusun yani.dusuk riskini çıkar aklindan bence sende

Ne güzell canım sevindimm... Abi kardeş çok şeker :)) sağlıkla gelsin kızınn.. Bence beğendiğin bir isim olsun abisiyle kafiyeli olması şart mı :)

9 ay boyunca kanaması olup sağlıklı doğuran insanlar var Allah onun yiyeceği lokmayi verdiyse dünyada istersen zipzipta Zıpla hopla o bebek yaşar . Tabi yine de önce tedbir sonra tevekkül. Allah im hayırlı ve sağlıklı bebek eylesin karnindakini inşallah bütün sorunların biter canım. B blossom-

Hadi bakalım baslangictan bu yana kimler kaç kg aldı yazalım

3 kg verdimm sonra 1,5 geri aldım
Yani toplamda -1,5 halaaa cepten yiyorum:)
Ama göbek çıkmaya başladı dar kotlarımı kaldırdım geniş pantolonlarla rahat edebiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…