2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
3 kg verdimm sonra 1,5 geri aldım
Yani toplamda -1,5 halaaa cepten yiyorum:)
Ama göbek çıkmaya başladı dar kotlarımı kaldırdım geniş pantolonlarla rahat edebiliyorum..
aynen bende kotlari kaldırdım olmuyor ben toplam 2 buçuk kg aldim

Gunaydun tatli annisler

B blossom- kimsenin dedigine takilma herseyin hayirlisini Rabbim bilir dunyada nasibi varsa gelicektir. Doktorunu dinle cunku en cok morali yukselten o oluyor Allahin izniyle bugunlerde gecicek insallah.

Ben basindan beri evde tartiliyorum 1 kilo aldim :)

Benimde dün ilk defa karnımda iki kere baloncul patlaması gibi bişey oldu biliyormusun. Eşime koş bak dedim. Ama bir daha olmadı. Aynısı bana oldu. İlk defa hissettim. :) hemde bariz oldu :)

Baloncuk çıkar gibi hissettiğimiz şey bebek miii :) öyleysee ben de hissettim bir kaç defa hem de. Bağırsak hareketidir gazdır diye üstünde durmadımm ama bak bizim günümüz aynı senle canım geçenlerde hamile takvimi günlük bilgilerde artık hissedebilirsiniz yazıyorduuu

B blossom- bence hiçbirşey olmayacak bebeğine.olsaydı günlerdir olurdu.içini ferah tutmaya çalış.burda senin gibi kanaması olan hatta haftalardır ara ara süren arkadaşlar var.bu haftadan sonra düşük ihtimalin en fazla %1 böyle düşünerek biraz rahatlamaya çalış.

Canım ben ilk defa hissettim. Karnımın cıkıntısını gördüm resmen. O ara karnım elimdeydi zaten bakıyordum şok oldum. :) hiç gaz falan böyle olamaz. Ben gazın da ne olduğunu cok iyi biliyorum haha :) demekki artık hissedicez desene cok güzel ya

Canım benim kötü niyetle söylememişlerdir üzülme de kulak asma da buna.. İnsanlar teselli amacıyla söylüyorlar ama şuan bizim gibi anne adayları için o ihtimali düşünmek çok uzak.. Çünkü bebişhlerimiz içimizdeler, iyiler ve biz bunu biliyoruz.. Bazı zorluklar yaşıyorsun evet ama bu bir süreç doktor kontrolünde sen de bebeğin de iyi olacaksınız inşallahh.. Hepimiz dua ediyoruz..

benimde karnımda kalp atıyo gibi bişeyler oluyo ama bazen duruyo bazen artıyo.bikaç defa çok derinden geldi o bebeğimdi sanki ama bu dışardan da belli oluyo tık tık tık atıyo.damardan mı geliyo bu kızlar sizde de oluyo mu

bende 3 kg aldım ama yaklaşık 1,5 ay önce sağlık ocağında 2 hafta önce doktorda ve sabah tartıldım 3ünde de aynı kiloda çıktım.yani 1-1,5 aydır hiç kilo almamışım.içimi rahatlattı biraz aşırı kilo almıycam sanki

pantolonlarımın bel kısmı olmuyo hamile pantolonu giyiyorum.geçen gün almaya gittiğimizde nerdeyse bayılcaktım avmde biraz yürüdüm diye allah canımı alıverdi öyle söyleyim.çok çabuk yoruluyorum

Selam güzel anneler bende nisan annesi olacagım.
Mayıs anneleri grubundaydım. Nisan sonu mayıs bası diye tahmin ediyordum ama doktor 18 nisan dedi 12+5 günlük ve cinsiyeti de yüzde 95 kız

Selam canım hoşgeldinn... bizde de normal doğum tarihine göre doğum tarihleri nisan başı olanlar var benim 3 nisan mesela.. Bizler de mart annesi olabilriz muhtemelen.. Burda başladık burda devam.. Birbirimize alıştık kaynaştık :)

Ben de bazen nefes nefese kalıyorumm.. Gezmekten ziyade direk noktaları belirleyip gitmek lazım.. Lcw 'de beli lastikli boru paça geniş pantlar var. Şık spor hem de fiyatları çok uygun. Ben onlardan aldım 2 renk. İyi oldu. Daha hamile pantolonları için erken o lastikli geniş kısmı dolduracak göbek ancak 6. Ayda olur diye düşünüyorum..

Benim de 15+4 bugün.. Bazı bebişler 1 hafta önden gidiyor olabiliyor ya ondan olabilir..
Bneimde 1 hafta önden gidiyor canım. Ama dr onu kabul etmiyor. 16+5 olurdum :) Son aylarda dengeler değişcek dedi bana doktorum. :) belki onunki aşılama olduğu için olabilir şimdi geldi aklıma :)

Bneimde 1 hafta önden gidiyor canım. Ama dr onu kabul etmiyor. 16+5 olurdum :) Son aylarda dengeler değişcek dedi bana doktorum. :) belki onunki aşılama olduğu için olabilir şimdi geldi aklıma :)

Hııı evet olabiliir... Aşılama geç döllenme kız erkek hepsi farkediyormuş.. Dediğin gibi son zamanlarda iyice değişecektir. Ben son adet tarihiyle bire bir gidiyorum. Bakalım cuma kontrolde ne çıkacak :) inşallah bizimki gösterir de pipi veya kuku nesi varsaaa benimkini de yazarıızzz :))

Sağ olun kızlar. Teşekkür ederim hepinize.Bana hep moral veriyorsunuz....
Şuanda ağrım azalıyor ve kan yerini lekelenmelere bırakıyor. Olumlama yapıcam.
Bugün hersey guzel olucak.
Bugün hersey güzel olucak.
Bugün hersey güzel olucak. :)

benim dar paça bi pantolona ihtiyacım vardı canım 38 beden aldım.önceden 38 bedendim şimdi 40 olur diyodum ama 38 beden çok iyi oldu o beli lastikli kısmı da öyle bol durmuyo oturdu üzerime.bence erken değil hamile kıyafetleri için tabi herkes için değişebilir benim karnım biraz çıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…