2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ay hadi inşallah gössterir ya.. Hadi senin de bir kızın olsun ne dersin :) prenses gelsin :)

Bende aldım 1 ay önce hamile pantolonları 36 beden hala tam oluyor bana. Sadece hafif göbek çıktı benimde. Karnım cok rahat o pantalınlarla belide ayarlanabiliyor bne memnunum

Benimde dün ilk defa karnımda iki kere baloncul patlaması gibi bişey oldu biliyormusun. Eşime koş bak dedim. Ama bir daha olmadı. Aynısı bana oldu. İlk defa hissettim. :) hemde bariz oldu :)
Çok tuhaf bir şeydi yaa. Eşime dedim içimde baloncuklar patladı bebek gaz çıkartmıştır demez mi Ah şu erkekler

Benim hala bazi kot pantolonlarim oluyo ama bebisimi sikmak istemiyorum onun icin hamile pantolonu giymeye basladim bi kac gundur birde karnim sanki birden cikti bu haftaya kadar bisey yoktu :)

Bende aldım 1 ay önce hamile pantolonları 36 beden hala tam oluyor bana. Sadece hafif göbek çıktı benimde. Karnım cok rahat o pantalınlarla belide ayarlanabiliyor bne memnunum

Nerden aldınız beli ayarlanan hamile pant'u ? Madem öyle ben de alayımm.. Göbek az çıktı ama büyüyecek de nasıl olsaaa :)

Bende hiç yürüyemiyorum kağnı arabası gibiyim. Evde oturmaktan vücudum çok hamladı. Nolcak böyle Eşim elimden tutup çekiştire çekiştire bir hal oluyor Doğuma 6 kişi seni ancak götürürüz böyle giderse diyor

iyi pazarlar taze anne adayları ve anneler hamilelikte mutlaka okunması gereken hamilelik kitapları neler?Var mı öneride bulunabilecek

Mutlaka şu okunmalı diye bir şey yok ama hamilelikle ilgili bebek bakımıyla ilgili güzel içeriği olan kitaplar var... Onlardan faydalanabilirsin. İnternt üzerinden de güzel bilgilere ulaşılabiliyor. D&r tarzı mağazalarda bu tarz kitapların bir arada olduğu raflardan şöyle bir göz gezdirip alabilirsin..

Maşallah kızlar ya benim bebeğim 10 cm, 100 gr falan bneim gibi minyon :) sizlerin bebeişlere özeniyorum valla iyi beslemişsiniz maşallah
Benimki 15 cm kime çektiyse bizde hiç uzun boylu yok bi erkek kardeşim uzun
Eşim manken gibi kızımız olacak diyor tövbe yarabbim

Me
Nerden aldınız beli ayarlanan hamile pant'u ? Madem öyle ben de alayımm.. Göbek az çıktı ama büyüyecek de nasıl olsaaa :)
Merhaba canım H&M hamile giyumindeki pantolonlar çok guzel, lcw nin pantolonlarınin lastik kısımları on tarafın çok aşağısında başlıyor hiç hoş durmuyor ben sevmedim yani, ama H M yi şiddetle tavsiye ederim

Maşallah kızlar ya benim bebeğim 10 cm, 100 gr falan bneim gibi minyon :) sizlerin bebeişlere özeniyorum valla iyi beslemişsiniz maşallah
Canım inan aslında beslenemedim:) deli_mavi_59 bilir :) aslında minyonumdur eşime çekmiş demekki: D

Canım sen eve ultrason cihazı mı aldın yoksa her haftaaa gdip bakıyor musunn:) güncel bilgiler geliyor süreklii sankiii :))
Yok dün gittik doktora canım bugün aklıma geldi söyleyim dedim. Doktorumuz daha önce hiç gramını söylememişti ilk mez söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…