2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Eşime dedim kıskanırım bak kızımızla daha çok ilgilenirsen diye ben en çok seni seviyorum diyor
Hem böyle diyorsun ama doğunca sen onla daha çok ilgilenirsin dedi bana:)

Valla çocuğu olanlar diyor ki gerçek aşk buymuş. :)
Her sevginin yeri ayrı tabi..

Kızım olacağını öğrenince beni bir dert aldı inşallah babası gibi bir eş bulur şimdiden mesleğine bile karar verdim ya diyorum eczacı ya da diş hekimi olsun benim kızım

Kızlar İstanbul da Bebek alışverişiyle ilgili seminerler oluyormus ben İzmir'de rastlamadım. Gerçekten neler lazım? Nelere dikkat edilmeli? Bunalrla ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Ya da aranızda İstanbul'da yaşayanlar varsa hem kendisi hem de bizim için bir iyilik yapabilir mi?
Örneğin bu hafta Bebek arabalarına baktım bir satış personeli ayrıntılı bir sunum yaptı iki markayı kıyasladı. Ancak ön bilgim yeterli değildi, etkin olmadı benim için. Arabalardan biri Mimaxari diğeri de inglissima

içmeye çalış canım mutlaka zorla kendini.doktor ben ishal olduğumda bol bol su iç yoksa susuz kaldığın için rahimde kasılmalar olur ağrı yapar karın ağrın bu yüzden demişti.yani karın ağrında olabilir.teşekkür ederim canım şuan biraz rahatladım artarsa alıcam eczaneden

Yakinlarda joker mağazası varsa onların çok güzel bir broşürü var.. Ay ay yapılacak alışverişler. Bebek malzemelerinin hepsi var mesela reflü yatagi diye bir seg varmis orda ogrendim. Hastane çantasında anne için ne olmalı bebek için ne olmalı gibi. Ve aldıklarına kalemle tik atacağın kutucuklar var. Böylece eksikleri de takip edebiliyorsun o broşür liste üstünden.

Bence 3000 tl veririm dersen inglesina
2000 tl sınırında kalayim dersen peg perego veya mamas papas.
Bunlar en kolay kapanan en hafif modeller.
Mima xari veya stokke a sırf tipi güzel diye o kadar para verip sadece belli bir dönem kullanmak maddi ve kullanis açısından benim işime gelmiyor . Ben gezmeyi seviyorum, arabam da var. Kolay kaldirip bagaja atabilmeliym vs bu yuzden mamas papas urbo 2 modeli gri kot rengi aldım.. joker de çalışan çocuğu bile taşıyor 4-5 yaşına kadar kullan bir daha baston modele geçmeye de gerek yok. Bu arada joker mağazasında bebek puseti nasıl olmalı, alırken nelere dikkat etmeliyiz diye de broşür var o da faydalı.

Bir de Blogger anneler var internette videoları var yenidogan ihtiyacı kullanışlı ürünler vs youtube da bulunabilir. Tek tek ürünü anlatıyor denk gelmiştim spesifik bir isim bulursam paylasiirm.

Kızım olacağını öğrenince beni bir dert aldı inşallah babası gibi bir eş bulur şimdiden mesleğine bile karar verdim ya diyorum eczacı ya da diş hekimi olsun benim kızım
Benim eşim de evlendirmem kızımı diyor. Eğer çok isterse iç güveysi alırım diyor
Baba kız çok büyük aşk yaşayacaklar şimdiden hissedebiliyorum

benimkisi artan kan hacminden o zaman.burun kanaması olmuyo aşırı ama afedersin selpakta görüyorum sadece.yalnız bazen burnumda acayip bi sızı oluyo hatta bikaç kez grip olcam sandım :)

Bizimle de paylaş canım:) biz doğudayız bir ilçede. He şeyi internetten alcaz gibi duruyor:/

benimkisi artan kan hacminden o zaman.burun kanaması olmuyo aşırı ama afedersin selpakta görüyorum sadece.yalnız bazen burnumda acayip bi sızı oluyo hatta bikaç kez grip olcam sandım :)

Aynen selpakta bende de oldu ama ben nezleydim de fazla sümkurmekten olmuş olabilir ama baskı ve sızı oluyor gerçekten.. normal demek ki.

R
Bizimle de paylaş canım:) biz doğudayız bir ilçede. He şeyi internetten alcaz gibi duruyor:/

Resimlerini çeker eklerim hepsini..
Annemde unutmuşum baktım da şimdi.. e bebek ve joker internet satışı olması lazım. Oralardan alınabilir..
Şehir merkezi uzak mı? Avm lerden de alabilirsiniz.

Benim 12. Haftada kıza benziyor dedi ama bidahaki sefer net belli olur dedi şimdi salıyı bekliyorum ama öyle dediyse muhtemelen kızdır diye düşünüyorum :)

Bana da 13. Haftada kiz gibi pipisi küçük degilse dedi.dun masallah adeta sünnet olacak boyutta pipisi vardi.2 haftada ne kadar cok büyümüş

Arkadaşlar sağlık ocakları idrar tahlili yapıyor mu , iltihap , enfeksiyon vs. bakıyorlar mı ?
Yarın sabah gideceğim de...
İki gündür iltihap geliyor benden ya çok değil az ama tedirgin oldum. Birde yeşil gibi çok az akıntı geldi. Sanırım onun için de doktorum fitil verir.

Bana da 13. Haftada kiz gibi pipisi küçük degilse dedi.dun masallah adeta sünnet olacak boyutta pipisi vardi.2 haftada ne kadar cok büyümüş
Ayyy vallahi öyle olursa da pat diye giderim :) ilk rüyamda çok erkek görüyorm diye erkektir kesin dedim. Doktor kıza benziyor diyince üç haftada kıza hazırladım kendimi. Şmdide erkek derse oha falan olurum diyomuşum :))

Evet canim yapiyorlar.ama bizim burda 11den önce gitmek gerekiyor.çünkü tahliller baska ilceye gonderiliyor.sen her ihtimale karşı erken git istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…