- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.501
Belim koptu kopacak öyle şiddetli bir ağrım var. Belim çok Nadire'n ağrır. Daha evvel hiç masaj yaptırmadım belime. Yüzüstü yatamıyorum bırakmıyor içerden bir güç :). Biraz yürüdüm iyi geldi ama uzanınca yine kötü.Canim dr a sormustum masaji, yuz ustu yatma ve beline yaptirma demisti. Oturur vaziyette omuz ve sirtina yaptirabilirsin demisti. O yuzden bence yuz ustu uzanip masaj yaptirmayin paylasiyim dedim.Kilim ve tohum
Yok yok sadece ovalama tarziydı. Aman ben artık çok pimpirikli olmamaya calisicam cidden. Hicbisey yapmadigim halde sikintılarım varsa belkide bunun içindir diye düşünüyorum. Bir tanıdığım var sırf çocuğu düşsün diye okula giden çocuğunu kucağına aldığını gormustumSanmam canim olmamistir sert yapmadiysa. Yine de bir daha yaptirma bence ben hamile masaji yaptirmak istedim o yuzden sormustum doktora. Spa da masaj yapmadilar en az 14 haftalik olmasi gerekiyor demislerdi galiba yanlis hatirlamiyorsam:) oturucam zaten oyle yapin sirtim cok agriyor demistim ama yok yapmadilar:) rica ederim canim burda hepimiz bildiklerimizi paylasiyoruz.
Canım yüzüstü yatamıyorum muhtemelen minnak izin vermiyor. Bel ağrım çok nadir olmuştur daha evvel hiçBen günlerdir cektigimden vücudum alıştı.
Kendimce cozumlerim önce bi 10 dakka falan yüzüstü yatmayı dene. Muhtemelen bu geçirir. Olmazsa sırt üstü uzan masaj yaptır. Normalde bel agrisina viks çok iyi gelir ama gebelikte bel agrisinda kullanılır mi bilmiyorum.
Benimde sık sık baş ağrım oluyor ve dediğin gibi yatana kadar sürüyor çoğu zaman. Bazen kendimi okuyorum hatta anneme de okutuyorum geçtiğini görüyorum. Nazara ve duanın gücüne çok inanıyorum. Sende niyetlenerek dua et canım insnıyorum faydasını göreceksinkızlar sizinde baş ağrınız oluyo mu bazen öyle bi ağrıyo ki sabahtan akşama kadar sürüyo.ertesi sabah uyandığımda ancak geçiyo.bugün sabah yine hafif vardı şimdi çoğaldı sanki napsam bilemiyorum
Canım teşekkür ederim inşallah yaşamam Bi daha. Benim aldığım kilonun tamamı sağlıksız beslenmeden olmuştu. Tamam sağlıklı şeylerde yedim ama tatlıya çikolataya hamur işine çok düşkündüm. Resmen çikolata aşeriyodum. Geceleri dondurma yemeden uyuyamazdım. Eşimde sağolsun kızdığım halde tatlı getiriyordu eve sık sık. Ben bu nedenlerle şiştim. Keşke aldığım 25 kilonun hepsi faydalı şeyler yediğim için olsaydı. Şimdide onun için çabalıyorum sağlıklı beslendikten sonra aldığım kiloyu önemsemem bende. Sende ne güzel tuzu şekeri bırakmışsın. O zaman hiç korkma canım tabiki aç durmak yok, hepsi kan olsun can olsun bebişine
kızlar sizinde baş ağrınız oluyo mu bazen öyle bi ağrıyo ki sabahtan akşama kadar sürüyo.ertesi sabah uyandığımda ancak geçiyo.bugün sabah yine hafif vardı şimdi çoğaldı sanki napsam bilemiyorum
Canim gecen paylasmistim ben ama arada kaynadi sanirim :) onumuzdeki cumartesi hilton otelde e bebek tarafindan duzenlenen bebekoloji diye bi sey olcak. Konusmalar, tanitimlar vs. İnternere bebekoloji izmir yaz kaydini yaptir hemen. Ben yaptirdim bakal.merakla bekliyorumKızlar İstanbul da Bebek alışverişiyle ilgili seminerler oluyormus ben İzmir'de rastlamadım. Gerçekten neler lazım? Nelere dikkat edilmeli? Bunalrla ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Ya da aranızda İstanbul'da yaşayanlar varsa hem kendisi hem de bizim için bir iyilik yapabilir mi?
Örneğin bu hafta Bebek arabalarına baktım bir satış personeli ayrıntılı bir sunum yaptı iki markayı kıyasladı. Ancak ön bilgim yeterli değildi, etkin olmadı benim için. Arabalardan biri Mimaxari diğeri de inglissima
Belim koptu kopacak öyle şiddetli bir ağrım var. Belim çok Nadire'n ağrır. Daha evvel hiç masaj yaptırmadım belime. Yüzüstü yatamıyorum bırakmıyor içerden bir güç :). Biraz yürüdüm iyi geldi ama uzanınca yine kötü.
Yok yok sadece ovalama tarziydı. Aman ben artık çok pimpirikli olmamaya calisicam cidden. Hicbisey yapmadigim halde sikintılarım varsa belkide bunun içindir diye düşünüyorum. Bir tanıdığım var sırf çocuğu düşsün diye okula giden çocuğunu kucağına aldığını gormustumveya bu suriyeliler vs vs. Belkide çok kafaya takmamak lazim diye düşünüyorum artik...
20.haftada gidiliyor canim onlardaki cihazla kalp atimini duymak için.günaydın kızlar. geçmişe dönüp bakamadım. sağlık ocağına sanırım bu haftalarda gidiyorduk hatırlayanınız var mı? orda eski tip dooplerle kalp atışını dinleyip kayıt yapıyorlardı da hangi haftada gideceğimizi unutmuşum
Yani bende çok rahat olabileceğimi pek düşünmüyorum aslında ama hayırlısı olsun deyip elimden geleni yapıp gerisini bıraktım. Bu arada olan kanamalarima uzuluyordum ama kanamanın olması iyiymiş hematomda. Içerde kalsa sıkıntıymıs zaten. Bakalım artikEn guzeli rahat olmak aslinda. Bende bebegi dussun diye ip atlayan halilari tasiyan birini taniyorum:) cocugu sapasaglam dogdu iste yiyecek ekmegi varmis demekki. Biraz daha rahat olmak olumlu dusunmek lazim ben yapamiyorum ama sen yaparsin insAllah:)
unutmuşum. tşk ederim20.haftada gidiliyor canim onlardaki cihazla kalp atimini duymak için.
Sanırım doktorların programlarına göre regl döngüsü 28 gün olarak hesaplanıyor ona göre yumurtlama gününü de 14. gün olarak alıyor benim regl döngüm 24 gün ve yumurtlamam 9. gün böyle düşündüğümde bebeğimin 1 hafta önde gitmesi çok normalArkadaşlar doktora gittim bebek normalden 1 hafta ileride görünüyor gelişim olarak yani 11 olması gerekirken 12 görünüyor ve doktor cinsiyeti erkek olarak tahmin etti erkek bebekler daha mı çabuk gelişiyor... Normalde bebeğimin doğacağı tarih 6 Mayıs şimdi nisana mı kayacak ay aklımda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?