2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canim dr a sormustum masaji, yuz ustu yatma ve beline yaptirma demisti. Oturur vaziyette omuz ve sirtina yaptirabilirsin demisti. O yuzden bence yuz ustu uzanip masaj yaptirmayin paylasiyim dedim. Kilim ve tohum
Belim koptu kopacak öyle şiddetli bir ağrım var. Belim çok Nadire'n ağrır. Daha evvel hiç masaj yaptırmadım belime. Yüzüstü yatamıyorum bırakmıyor içerden bir güç :). Biraz yürüdüm iyi geldi ama uzanınca yine kötü.

Yok yok sadece ovalama tarziydı. Aman ben artık çok pimpirikli olmamaya calisicam cidden. Hicbisey yapmadigim halde sikintılarım varsa belkide bunun içindir diye düşünüyorum. Bir tanıdığım var sırf çocuğu düşsün diye okula giden çocuğunu kucağına aldığını gormustum veya bu suriyeliler vs vs. Belkide çok kafaya takmamak lazim diye düşünüyorum artik...

Canım yüzüstü yatamıyorum muhtemelen minnak izin vermiyor. Bel ağrım çok nadir olmuştur daha evvel hiç
Masaj da yaptırmadım belime.

Benimde sık sık baş ağrım oluyor ve dediğin gibi yatana kadar sürüyor çoğu zaman. Bazen kendimi okuyorum hatta anneme de okutuyorum geçtiğini görüyorum. Nazara ve duanın gücüne çok inanıyorum. Sende niyetlenerek dua et canım insnıyorum faydasını göreceksin

Ben kızımda aldığım hamilelik kıyafetlerini cikarttim pantolonlarin bacak kısımlari çok bol geliyor kendi pantolonlarim da olmuyor geçici bişeyler almam lazim. Daha önceki hamileliğimde bir site vardi ordan cok alisveris yaptim hamile kadin anne bebek cocuk icin cok guzel bir site bakmak isterseniz tavsiye ederim. www.unnado.com

Amin senin hepimizin bebişine yarasın yediklerimiz inşallah kuzular sağlıklı doğsun veririz biz kiloları inanıyorum

Ayy o bas agrisi gecmiyo bi turlu bende de. Aslinda grio atlattim yeni ondandir diyordum ama degil sanirim
Bazen kafamu kesio kenara koymak istiyorum o derece

Canim gecen paylasmistim ben ama arada kaynadi sanirim :) onumuzdeki cumartesi hilton otelde e bebek tarafindan duzenlenen bebekoloji diye bi sey olcak. Konusmalar, tanitimlar vs. İnternere bebekoloji izmir yaz kaydini yaptir hemen. Ben yaptirdim bakal.merakla bekliyorum
Bu haftasonu da mavibahcede vardi seminerler. Hatta hediye ceki dagitti 2 bebek magazasi ikisini de kullandim :) ben bi sey duyarsam seni etiketlerim canim

Kizlar jokerden ben de ald brosur ne var ne yok topladim hepsini. Bebek bakimindan tutun guvenlik onlemleri, banyoya kadar her sey var
En kisa zamanda cekerim resmini.

Bende su anda kasik agrisi degil de gobek agrisi basladi.ne alaka bilmem kizlar

Ah canim kiyamam bel agrisi da kotu ne oturabiliyorsun ne yatabiliyorsun cok iyi bilirim o agriyi kendini cok mu yordun acaba ondan agriyor olabilir biraz dinlen canim cok gecmis olsun gecmezse de doktoruna danis.

En guzeli rahat olmak aslinda. Bende bebegi dussun diye ip atlayan halilari tasiyan birini taniyorum:) cocugu sapasaglam dogdu iste yiyecek ekmegi varmis demekki. Biraz daha rahat olmak olumlu dusunmek lazim ben yapamiyorum ama sen yaparsin insAllah:)

günaydın kızlar. geçmişe dönüp bakamadım. sağlık ocağına sanırım bu haftalarda gidiyorduk hatırlayanınız var mı? orda eski tip dooplerle kalp atışını dinleyip kayıt yapıyorlardı da hangi haftada gideceğimizi unutmuşum

20.haftada gidiliyor canim onlardaki cihazla kalp atimini duymak için.

Yani bende çok rahat olabileceğimi pek düşünmüyorum aslında ama hayırlısı olsun deyip elimden geleni yapıp gerisini bıraktım. Bu arada olan kanamalarima uzuluyordum ama kanamanın olması iyiymiş hematomda. Içerde kalsa sıkıntıymıs zaten. Bakalım artik

Kızlar günaydın............ Cuma günü dr gittim ..Hep söylüyorum dr umu hiç sevmiyorum diye. Çok şükür bebeğim iyi. 14+2 de cinsiyetine bakar diye düşündüm. Yine her zaman ki gıcıklığıyla bu dönemde cinsiyet öğrenilmez dedi. Bakmadı bile. Arkadaşlarımdan öğrenenler var dedim. Dr ları sallıyorlar dedi... Bu kadını boğucam az kaldı. Baksa gözükmüyo dese tamam 16 dan önce bakılmaz deyip kesip atıyor. Çarşamba başka dr a gidicem. Bu ara bu haftasonuda toplantı nedeniye çalışmak zorunda kaldım. İzinsiz işe başlamak zorunda kaldım. Ya çalışan hamile olmak gerçektenn çok zor. İleri aylarda napıcaz bakalım. Kimsede vicdan yok. cmt , pazar akşam 7 ye kadar çalıştım bi allah kulu da sende 1 saat erken çık yada iyimisin demedi. Annemlerin döneminde yaşamak istiyorum...

Sanırım doktorların programlarına göre regl döngüsü 28 gün olarak hesaplanıyor ona göre yumurtlama gününü de 14. gün olarak alıyor benim regl döngüm 24 gün ve yumurtlamam 9. gün böyle düşündüğümde bebeğimin 1 hafta önde gitmesi çok normal
Doğuma gelince doğumun haftayla hiç ilgisi yok benim kızım 40 hafta dolmasına rağmen hiç gelmeye niyeti yoktu ve sezaryen oldum 36 da da olabilir 40 da da olmayabilir yani

Bugün ogleden sonra doktora gidecem şu vajinal kasintidan kurtulmak için mantar var sanırım. Enfeksiyon.

Minik kuşu da görmüş olucam bakalım ne yaramazliklar yapıyor içeride ?
DUA EDIN KIZLAR GÜZEL HABERLERLE DONEYIM VE CINSIYETINI OGRENMIS OLAYIM

bal yicem gitmeden once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…