- 11 Mayıs 2016
- 166
- 196
- 23
- 32
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.441
Ayy cnm şişliği pek farkedilmiyo sanki ama benim de sol tarafım hafif batıyor gibi sanki öğleden bu yanaYa bugun karnimin sol tarafinda hafif agri oldu dokundum orasi sis gibiydi sagg tarafa dokundum oyle degildi. Ben mi yaniliyorum dedim esime de bi dokunsana dedim o da farketti sol tarafin sis gibi dokununca dedi. Biraz sizladi ara ara acaba bebek orda mi toplandi oyle bisey olurmu daha erken mi anlam veremedim ama:)
Bu arada bugun hamile kiyafetinden konu acilmisti avm ye gittim gezeyim bakalim ne var dedim mangoya girdim maternity bolumu var ilk defa gordum daha onceleri isim olmadigi icin:) cok guzel pantolonlar taytlar vardi bir tane deri tayt gordum ariyordum hamileler icin olanini bulunca cok sevindim tabi hic bir yerde yoktu:) ben kisin deri tayt seviyorum eskileride 1 2 ay sonra olmayacagi icin alayim dedim. elbise falanda guzeldi ama inceydi karnim daha cikmadigi icin kis hamilesi oldugum icin ince elbise almak istemedim. Hamile kiyafeti arayisinda olan hamisler mangoya da bir bakin:)
su kocalarinanlayissiz halleri cileden cikariyo valla beniii. benimkide sakin kilo alma deyip duruyo
Ayy cnm şişliği pek farkedilmiyo sanki ama benim de sol tarafım hafif batıyor gibi sanki öğleden bu yana
Su icme durumun nedir? Bende migren oldugu icin ekstra fazla agriyor alistim artik ama esim soyleyince farkettimki su icmedigim zaman artiyor. Cok agriyinca su iciyorum uzaniyorum azaliyor.
O zaman ameliyatla denizati olsun , bebeğini o taşısın. Belki 8 baklavalı göbeği bozulmaz ! :)
Biliyorsunuz yumurtalarını doğuma kdr içinde taşıyan tek erkek canlı denizatlari :)
Sanki biz bayılıyoruz kilo almaya yahu :)
Hayırlısı canım saglikla gelsinler de ... ilk çocuk olmazsa da şu hayatta bir kızım olsun isterim yani..
Ben de senin gibi erkeğe hazırladım kendimi bilinçaltında yer etti resmen rüyamda bile oğlum olacağını gördüm. Kız olursa epey şaşırırım sanırım. :)
Offfffffffff bu 4 gün geçmez bana...
Evet cnm ara ara oluyo bende de bugün öğleden beri var hafif bi batma özellikle de sol kasıktaoglusumun teyzeleriij sizdede sol kasik agrisi ve batmasi oluyomu
aşırı su içiyorum eşim senin suyuna yetişemiyorum biraz az iç zehirlenirsin diyo.annemde aynı şekilde.4 lt kesin içiyorum günde hesaplarıma göre.ama kendimi zorlayarak içmiyorum canım istediği için içiyorum tamamen
Su icme durumun nedir? Bende migren oldugu icin ekstra fazla agriyor alistim artik ama esim soyleyince farkettimki su icmedigim zaman artiyor. Cok agriyinca su iciyorum uzaniyorum azaliyor.
Ben ruyamda kiz görmüştüm kiz hissediyordum ruya dogrultusunda.anamm pipisini görünce anlık bir şok yasadim ama bende zaten tam oglan anası tipi var. (O nasil oluyor bilmiyorum gerci ama iyi kaynana olur benden)
kafein_ evet canım baş ağrısı ben de yaşıyorum ki hayatımda baş ağrısı bilmem ağrı kesici aldığımı bilmem.
Ve az su içmek gerçekten bunun sebebi olabiliyor bir de artan kan hacmi diyorlar..
Baş ağrısı burunda baskı hatta burun kanaması bile olabilirmiş olursa paniklemeyin. .
Ama ne yaparsam yapayım uyuyup uyanınca geçmiş oluyor ancak... Bugün de ağrıyor ve çok az su içtiğimi farkettim. Şu sürahiyi alayım De fondip yapayım, haydi beraber içelim, dibini görmeyen sevdiğini görmesin; p :)))
Kızlar uzun zamandır buraya bakamadım baya coşmuş burası :) pek geride kaldım ama biz salı cinsiyet öğrenmeye gideceğiz net belli olan varmı kız mı çok erkek mi bakalım :)
Bana da doktorum arkadaslarim herkes sende oglan anasi tipi var diyorlardi:) baskin karakterim soguk dururum ondan herhalde:) yerlerde guresecek anne tipisin sen diyorlardi dedikleri oldu oglan geliyor:) hep erkek hissediyordum ruyamda da erkek gordum. Cin takvimi kiz diyordu ama yalanci cikti:)
Bende elimde su sisesiyle geziyorum yarim saattir anca yarisini ictim yaaaa kafami duvarlara vurmak istiyorum.esim diyorki sanki zehir iciyorsun ya yuz ifadene bak diyor:)
Ya bugun karnimin sol tarafinda hafif agri oldu dokundum orasi sis gibiydi sagg tarafa dokundum oyle degildi. Ben mi yaniliyorum dedim esime de bi dokunsana dedim o da farketti sol tarafin sis gibi dokununca dedi. Biraz sizladi ara ara acaba bebek orda mi toplandi oyle bisey olurmu daha erken mi anlam veremedim ama:)
Bu arada bugun hamile kiyafetinden konu acilmisti avm ye gittim gezeyim bakalim ne var dedim mangoya girdim maternity bolumu var ilk defa gordum daha onceleri isim olmadigi icin:) cok guzel pantolonlar taytlar vardi bir tane deri tayt gordum ariyordum hamileler icin olanini bulunca cok sevindim tabi hic bir yerde yoktu:) ben kisin deri tayt seviyorum eskileride 1 2 ay sonra olmayacagi icin alayim dedim. elbise falanda guzeldi ama inceydi karnim daha cikmadigi icin kis hamilesi oldugum icin ince elbise almak istemedim. Hamile kiyafeti arayisinda olan hamisler mangoya da bir bakin:)
Benim 12. Haftada kıza benziyor dedi ama bidahaki sefer net belli olur dedi şimdi salıyı bekliyorum ama öyle dediyse muhtemelen kızdır diye düşünüyorum :)Canım 1.sayfadaki tablodan bakabilirsin güncel olarak yazılı hepsi.. arada birkaç kızimiz var erkeklerimiz çoğunlukta :)) benim de Cuma belli olacak ..
Ben ruyamda kiz görmüştüm kiz hissediyordum ruya dogrultusunda.anamm pipisini görünce anlık bir şok yasadim ama bende zaten tam oglan anası tipi var. (O nasil oluyor bilmiyorum gerci ama iyi kaynana olur benden)
Benim 12. Haftada kıza benziyor dedi ama bidahaki sefer net belli olur dedi şimdi salıyı bekliyorum ama öyle dediyse muhtemelen kızdır diye düşünüyorum :)
Ben hala alışamadım kız annesi olmayaBenimde cevremdekiler hep erkek dedi bende cok etkilendim. Erkeğe cok iyi hazırlamıştım kendimi. Kız istiyoruz senden kızzzzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?