2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ayy cnm şişliği pek farkedilmiyo sanki ama benim de sol tarafım hafif batıyor gibi sanki öğleden bu yana

su kocalarinanlayissiz halleri cileden cikariyo valla beniii. benimkide sakin kilo alma deyip duruyo

O zaman ameliyatla denizati olsun , bebeğini o taşısın. Belki 8 baklavalı göbeği bozulmaz ! :)
Biliyorsunuz yumurtalarını doğuma kdr içinde taşıyan tek erkek canlı denizatlari :)
Sanki biz bayılıyoruz kilo almaya yahu :)

Ayy cnm şişliği pek farkedilmiyo sanki ama benim de sol tarafım hafif batıyor gibi sanki öğleden bu yana

Seninde mi erkekti canim? Goruntude bile hafif belli oluyordu benimki. Hani haftalar ilerleyince bebek kendini topladi yada kafasi orda derler ya :) daha cok erken neden oyle oldu bilmiyorum:) ama hala ara ara batma oluyor uslu durmuyorlar galiba:) kiz solda derlerdi ama benim oglan hep solda:)

Su icme durumun nedir? Bende migren oldugu icin ekstra fazla agriyor alistim artik ama esim soyleyince farkettimki su icmedigim zaman artiyor. Cok agriyinca su iciyorum uzaniyorum azaliyor.

aşırı su içiyorum eşim senin suyuna yetişemiyorum biraz az iç zehirlenirsin diyo.annemde aynı şekilde.4 lt kesin içiyorum günde hesaplarıma göre.ama kendimi zorlayarak içmiyorum canım istediği için içiyorum tamamen

Ben ruyamda kiz görmüştüm kiz hissediyordum ruya dogrultusunda.anamm pipisini görünce anlık bir şok yasadim ama bende zaten tam oglan anası tipi var. (O nasil oluyor bilmiyorum gerci ama iyi kaynana olur benden)

oglusumun teyzeleriij sizdede sol kasik agrisi ve batmasi oluyomu
Evet cnm ara ara oluyo bende de bugün öğleden beri var hafif bi batma özellikle de sol kasıkta annem erkek kardeşime hamileyken sol tarafıma çok batıyordu genelde erkekte oluyo dedi ama doğru sanırım

Oh oh ne guzel masallah ben zorla 1 lt anca o yuzden agrim da cok oluyor. Hamilelikte bas agrisi oluyormus canim bende 2 kati oluyor tabi agrin olunca karanlik bir yerde uzan canim bir de ben eczaneden headstick diye bisey almistim alnima suruyorum enseme suruyorum biraz hafifliyor

Kızlar uzun zamandır buraya bakamadım baya coşmuş burası :) pek geride kaldım ama biz salı cinsiyet öğrenmeye gideceğiz net belli olan varmı kız mı çok erkek mi bakalım :)

Su icme durumun nedir? Bende migren oldugu icin ekstra fazla agriyor alistim artik ama esim soyleyince farkettimki su icmedigim zaman artiyor. Cok agriyinca su iciyorum uzaniyorum azaliyor.

kafein_ evet canım baş ağrısı ben de yaşıyorum ki hayatımda baş ağrısı bilmem ağrı kesici aldığımı bilmem.
Ve az su içmek gerçekten bunun sebebi olabiliyor bir de artan kan hacmi diyorlar..
Baş ağrısı burunda baskı hatta burun kanaması bile olabilirmiş olursa paniklemeyin. .
Ama ne yaparsam yapayım uyuyup uyanınca geçmiş oluyor ancak... Bugün de ağrıyor ve çok az su içtiğimi farkettim. Şu sürahiyi alayım De fondip yapayım, haydi beraber içelim, dibini görmeyen sevdiğini görmesin; p :)))

Ben ruyamda kiz görmüştüm kiz hissediyordum ruya dogrultusunda.anamm pipisini görünce anlık bir şok yasadim ama bende zaten tam oglan anası tipi var. (O nasil oluyor bilmiyorum gerci ama iyi kaynana olur benden)

Bana da doktorum arkadaslarim herkes sende oglan anasi tipi var diyorlardi:) baskin karakterim soguk dururum ondan herhalde:) yerlerde guresecek anne tipisin sen diyorlardi dedikleri oldu oglan geliyor:) hep erkek hissediyordum ruyamda da erkek gordum. Cin takvimi kiz diyordu ama yalanci cikti:)

Bende elimde su sisesiyle geziyorum yarim saattir anca yarisini ictim yaaaa kafami duvarlara vurmak istiyorum.esim diyorki sanki zehir iciyorsun ya yuz ifadene bak diyor:)

Kızlar uzun zamandır buraya bakamadım baya coşmuş burası :) pek geride kaldım ama biz salı cinsiyet öğrenmeye gideceğiz net belli olan varmı kız mı çok erkek mi bakalım :)

Canım 1.sayfadaki tablodan bakabilirsin güncel olarak yazılı hepsi.. arada birkaç kızimiz var erkeklerimiz çoğunlukta :)) benim de Cuma belli olacak ..

Bana da okulda arkadaşlar sende erkek anası tipi var diyorlardi. O nasil oluyo ya diyordum.bi ogretmen arkadasin 2 oglu var o da benim gibi oluyor diyordu.ben de cok hareketliyimdir.hic bir yere yuruyerek gidemem adeta kosarim.okulda basamaklari ikiser çıkarım.simdi frenlemek zor oluyor kendimi

Bende elimde su sisesiyle geziyorum yarim saattir anca yarisini ictim yaaaa kafami duvarlara vurmak istiyorum.esim diyorki sanki zehir iciyorsun ya yuz ifadene bak diyor:)

:))) benimki de yine çok şu içtin dikkat et balon gibi patlarsin gibi laf sokmalı dokundurmalar yapıyor.
Ben de şişeden içmeyi sevmiyorum kamisli bardaklarla içiyorum eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum.
Son kontrolde bebeğin suyu iyiydi ama bu sefer az içtim galiba biraz dikkat edemedim kurudu kaldı yavrum. İyi aklıma geldi bak akşam akşam içmeye başladım sayenizde :)))

Güle güle giy canım. . Deri taytli hamile wuhuu çok seksi bir anne :))
Lcw , h&m , mango var şimdilik elimizde bakalım yeni öneriler gelecek mi..

Bu arada benim de sol tarafı daha sis. Karşıdan bakınca yamuk bir beden adeta.
Biz de çocuğun kafası mı orda dedik de 10 cm çocuk hepsinin orda olması lazım.. herhalde önce soldan sonra sağdan yayılacak göbek ben de anlamadım. Benim sol göğsüm de daha büyük. Sola yatıyorum hep noldu sola mi kaydı her şey nedir :))))

Canım 1.sayfadaki tablodan bakabilirsin güncel olarak yazılı hepsi.. arada birkaç kızimiz var erkeklerimiz çoğunlukta :)) benim de Cuma belli olacak ..
Benim 12. Haftada kıza benziyor dedi ama bidahaki sefer net belli olur dedi şimdi salıyı bekliyorum ama öyle dediyse muhtemelen kızdır diye düşünüyorum :)

Ay şu oğlan anası tipi nasıl oluyor bana da anlatın nolur bana da öyle diyorlar hep. Daha mı güçlü duruyoruz yoksa daha mı gelinin başını yiyecek cadı kaynana imajı var anlayamadım. :)))
Rüyaların tersi olur derler. ben de erkek gördüm bakarsın kızım olur :)

Benim 12. Haftada kıza benziyor dedi ama bidahaki sefer net belli olur dedi şimdi salıyı bekliyorum ama öyle dediyse muhtemelen kızdır diye düşünüyorum :)

Evet canım tecrübeli doktorlar ihtimal verince genelde sonradan tutuyor sanırım.
Yeter ki kordonla onla bunla karışmasın... salı günü daha kesin belli olur öğrenirsin..

Benimde cevremdekiler hep erkek dedi bende cok etkilendim. Erkeğe cok iyi hazırlamıştım kendimi. Kız istiyoruz senden kızzzzzz :)
Ben hala alışamadım kız annesi olmaya kıskanırım ben diye erkek istiyordum Rabbim kız nasip etti vardır bir bildiği:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…