2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
iyi pazarlar güzel annecikler halsizliğim bitmedi gitti hareket edince iki adım yürüyünce hemen yoruluyorum hamileliğin bu dönemleri en enerjik olduğumuz dönemmiş herkes için geçerli değil bu sanırım
Bende senin gibiyim canım. Hemen yoruluyorum. Kendime oturacak ve uzancak yer arıyorum dışardaysam :)

Bemde rüyamda oğlan gördüm. Ama bilinçaltı sanırım. :) ben de çok şaşırdım biliyor musun. Hala da şaşırıyorum :)

Ya böyle beni ilk defa gören insanlar bile erkek bence , oğlun olacak bence diyor.
Bende erkek annesi tipi mi var nedir. :))
Ben de baya inandım oğlum olacağına :))) bakalım kaderimiz aynı mı çıkacak :)
Bir de erkek bolluğu var Ya. İhtimal daha fazla geliyor :)

Haha erkek annesi tipi :) ikisinede hazırla kendini. Ben ikisinde hazırlamıştım ama daha cok erkeğe hazırlamışım demek ki :) inşallah sağ salim doğsunlar da erkek kız farketmez.:)

canım hem sen bir şey hissetmiyor musun kız erkek.. ben ilk günler kız hissediyordum. işte sonradan herkes erkek diyince erkeğe odaklandım. ama ilk hissetiğim çıktı :) happymom87

bence de kilo konusuna çok takılmamak lazım.abur cubur yemiyorum artık ben zaten sütlü tatlıları seviyorum yiyorum,hiç şerbetli tatlı yemedim daha.hamur işi de yemiyorum pek canım istemiyo nedense mideme de dokunuyo.ben bunları yemedikten sonra 20 kilo alsam da dert etmem güzel besledim sonuçta alırsam da bebeğim için almışımdır sizde takmayın keyfini çıkarın kızlar hayatım boyunca ilk kez kilomu önemsemeden yemek yiyorum :)

Geçmiş olsun Can'ım Allah yaşatmasın bidaha...
Ah ah hamile kalmadan önce 70 kiloyu gördüm abur cuburdan tabi sona azmettim 12 kilo verdim yani 70 kilo ile kalsaymışım hamile kendimi düşünemiyorum sanki ayarlamış gibi oldum şekeri tuZu bıraktım artık komple bir yıldır daha rahatım üzülüyorum tabi kilo alıyorum diye ama ne yapim açta olmuyoki

ben de öyleyim eskiden neysem şimdide öyleyim bildiğin yiyorum canım ne cekiyorsa. :))

iyi pazarlar güzel annecikler halsizliğim bitmedi gitti hareket edince iki adım yürüyünce hemen yoruluyorum hamileliğin bu dönemleri en enerjik olduğumuz dönemmiş herkes için geçerli değil bu sanırım

Hamileliğin ilk dönemine göre daha enerjik hissediyoruz ama eskisine göre tabiki daha az enerjimiz.
Sabah iyi gibi kalksam da dışarda çabuk yoruluyorum. Arabadan bir yere yürümek bile zor gelmeye başladı yaşlı teyze modu geldi. :)

Evet ne güzel yazmışsın canım, tartıda yanliz değiliz ya o tüm Kilolara bedel. Zaten hepsini vereceğiz zamanla. Ha 10 almisiz ha 15.. genciz guzeliz o kilolari uzeriz. Allah kısmet ederse sutumuz güzel gelir emzirirsek daha da kolay işimiz. Hemen gider kilolar. Her şeyin başı sağlık. Kiloya takılmak yerine paketlenmiş hazır Fast food abur cubur gibi şeylerden uzak durup sağlıklı mevsim sebze meyvelerini etini yumurtanı balığını yemek hem sağlıklı olur hem de hızlı gereksiz kilo almaları durdurur.

canım hem sen bir şey hissetmiyor musun kız erkek.. ben ilk günler kız hissediyordum. işte sonradan herkes erkek diyince erkeğe odaklandım. ama ilk hissetiğim çıktı :) happymom87

Ben bir şey hissedemeden herkes benim yerime hissetti hepsi de erkek hissetti. Benim hislerimi etkilediler resmen, Rüyamda da görünce işte herhalde ben de erkek hissediyorum dedim. Bizim ailede kadın kız çokluğu vardır. Kuzenlerim hep kız. O yüzden çocukluktan beri oğlum olsun isterdim. Erkek bebeğe çocuğa özlem ve merak vardı. Evrene senelerce enerji öyle gitti :))) sonradan ya kız da güzel olur aslında diye düşünmeye başladım ama geç olmuş olabilir :))
İlk çocuk ya hiç farketmez.
Bir de beni görenler senin 2 oğlun olur diyorlar hahahah ikinciyi de hissediyorlar o derece :))

su kocalarinanlayissiz halleri cileden cikariyo valla beniii. benimkide sakin kilo alma deyip duruyo

Çok doğru canım Allah sağlık sıhhat versin de yiyelim.

Kuzenim konuştum şimdi. Çok moral verdi. Sürekli kanaması oluyormuş onunda.Hatta doktor bebeği almamız lazım boşuna taşıyorsun diyormus o derece. Şimdi 4 yaşında kızı. Hatta öyle senin gibi regl kanaması değil yatak yorgan batiyordu diyor.
Muhabbetlerinize maalesef katılamıyorum ama takip ediyorum kızlar. İyi bakin kuzucuklara :)
Umarim bende yakinda ne kadar sağlıklı oldugumuzdan, bebisimle ilgili güzel haberlerden bahsetmek için yazıyor olurum.
Hepinizi öpüyorum.

oglusumun teyzeleriij sizdede sol kasik agrisi ve batmasi oluyomu
benim oluyor. sol kasık ağrısı ve batması. gecen hafta doktora sordum normalmiş bu tip ağrılar. bana demir hapı yazdı ondan mı yoksa bacağıma kramp giriyor dedim ondan mı verdi hapı anlamadım.

kızlar sizinde baş ağrınız oluyo mu bazen öyle bi ağrıyo ki sabahtan akşama kadar sürüyo.ertesi sabah uyandığımda ancak geçiyo.bugün sabah yine hafif vardı şimdi çoğaldı sanki napsam bilemiyorum

Ya bugun karnimin sol tarafinda hafif agri oldu dokundum orasi sis gibiydi sagg tarafa dokundum oyle degildi. Ben mi yaniliyorum dedim esime de bi dokunsana dedim o da farketti sol tarafin sis gibi dokununca dedi. Biraz sizladi ara ara acaba bebek orda mi toplandi oyle bisey olurmu daha erken mi anlam veremedim ama:)

Bu arada bugun hamile kiyafetinden konu acilmisti avm ye gittim gezeyim bakalim ne var dedim mangoya girdim maternity bolumu var ilk defa gordum daha onceleri isim olmadigi icin:) cok guzel pantolonlar taytlar vardi bir tane deri tayt gordum ariyordum hamileler icin olanini bulunca cok sevindim tabi hic bir yerde yoktu:) ben kisin deri tayt seviyorum eskileride 1 2 ay sonra olmayacagi icin alayim dedim. elbise falanda guzeldi ama inceydi karnim daha cikmadigi icin kis hamilesi oldugum icin ince elbise almak istemedim. Hamile kiyafeti arayisinda olan hamisler mangoya da bir bakin:)

Su icme durumun nedir? Bende migren oldugu icin ekstra fazla agriyor alistim artik ama esim soyleyince farkettimki su icmedigim zaman artiyor. Cok agriyinca su iciyorum uzaniyorum azaliyor.

Ya canim korkma zaten moralini bozanlarlada konusma herkes iyi niyetli degilki. O kuzucuk saglikli dogacak bak kuzenin en guzel ornek. Benim bi tanidigimfa 9 ay boyunca kanama yasadi hatta 2 3 kere cok buyuk kanamasi oldu. Sonuc; oglu su an 2 yasinda:)

Sağol canım benim. Evet kuzenimle konuştuktan sonra daha iyi oldum psikolojik olarak. Bakalım ben elimden geleni yaptim,devamı Allaha kalmış. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…