- 14 Ekim 2013
- 1.289
- 3.473
- 333
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.421
Bende senin gibiyim canım. Hemen yoruluyorum. Kendime oturacak ve uzancak yer arıyorum dışardaysam :)iyi pazarlar güzel annecikler halsizliğim bitmedi gitti hareket edince iki adım yürüyünce hemen yoruluyorum hamileliğin bu dönemleri en enerjik olduğumuz dönemmiş herkes için geçerli değil bu sanırım
Bemde rüyamda oğlan gördüm. Ama bilinçaltı sanırım. :) ben de çok şaşırdım biliyor musun. Hala da şaşırıyorum :)
Haha erkek annesi tipi :) ikisinede hazırla kendini. Ben ikisinde hazırlamıştım ama daha cok erkeğe hazırlamışım demek ki :) inşallah sağ salim doğsunlar da erkek kız farketmez.:)Ya böyle beni ilk defa gören insanlar bile erkek bence , oğlun olacak bence diyor.
Bende erkek annesi tipi mi var nedir. :))
Ben de baya inandım oğlum olacağına :))) bakalım kaderimiz aynı mı çıkacak :)
Bir de erkek bolluğu var Ya. İhtimal daha fazla geliyor :)
Evet canım rekor sende görünüyor :) ya evet aslında 4 kilo çok büyük Bi rakam değil ama ben ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım vücudum hep ödem oldu hızlı kilo artışından dolayı. Üstüne tansiyonda 15 e çıktı. 36+4 te kontrole gitmiştim tahlil Bi yapıldı gebelik zehirlenmesi- preeklampsi teşhisi koydu doktor ve acil sezaryene alındım. Doğuma girdiğimde 88 kiloydum hamile kaldığımda ise 63. Çok şükür ikinci hamileliğimde 56 ile başladım yola. Umarım fazla almam yine benzer şeyler yaşamak istemiyorum. İnşallah kimse yaşamasın da. Hamile de olsak iki canlı da olsak dikkat etmekte fayda varayrıca benim iki gebelikte de hiç bulantım kusmam olmadı o yüzden tartı hep artıyı gösterdi
ben de öyleyim eskiden neysem şimdide öyleyim bildiğin yiyorum canım ne cekiyorsa. :))bence de kilo konusuna çok takılmamak lazım.abur cubur yemiyorum artık ben zaten sütlü tatlıları seviyorum yiyorum,hiç şerbetli tatlı yemedim daha.hamur işi de yemiyorum pek canım istemiyo nedense mideme de dokunuyo.ben bunları yemedikten sonra 20 kilo alsam da dert etmem güzel besledim sonuçta alırsam da bebeğim için almışımdır sizde takmayın keyfini çıkarın kızlar hayatım boyunca ilk kez kilomu önemsemeden yemek yiyorum :)
iyi pazarlar güzel annecikler halsizliğim bitmedi gitti hareket edince iki adım yürüyünce hemen yoruluyorum hamileliğin bu dönemleri en enerjik olduğumuz dönemmiş herkes için geçerli değil bu sanırım
Kilo meselesine takıntılı olmak bu dönemde insanı üzer yorar diye düşünüyorum ama hepimiz ayrı bedenlerde farklı kilo ve ön hastalıklarla gebe kaldık tabi ki hepimizin süreci de çok farklı ilerliyor. Ben -Allah nazarlardan sakınsın- bebeğim uslu diyorum zira ne kusma ne bulantı ne de gebeliğe dair bir hastalık yaşadım. Çok şükür okula gidiyorum, haftada iki gün doktora programım var üniversiteme gidip geliyorum. Evde ufak tefek işler yapıyorum geziyorum dolaşıyorum. Yüksek kiloda gebelik oluştu diye tedirgindim ama doktorum sağolsun kilo almanın sorun olmadığı bir dönem bu dedi. Sadece şeker alımı konusunda ne size ne de bebeğe hiç bir yararı Yok almayın dedi. Zaten bu durum genel sağlık yasası gibi kızlar. N kadar kilo alacağımızı önceki halimiz belirliyor burada maşallah pek çok anne adayı manken gibiymiş onların kilo alma limiti daha fazladır. Ben de dikkat etmeye çalıştığım için kilo verdim sadece 8. Haftada. Ve kilomu koruyorum şimdilik. Tartıda büyüyen rakamları görmek de güzeldir eğer tartıda yalnız değilseniz.
canım hem sen bir şey hissetmiyor musun kız erkek.. ben ilk günler kız hissediyordum. işte sonradan herkes erkek diyince erkeğe odaklandım. ama ilk hissetiğim çıktı :)happymom87
Ya benim ilk gebelikte bu kadar olmadı yine büyüktü karnım ama 4. Aydan sonra aşırı büyüdü şimdi sabahları var alttan başlamış şekilde ğögüs altında bitiyor akşamları birtane daha koyulmuş kadar büyüyor ve beni zorluyor aşırı gergin , sağlıkla büyüsün inşallah ama hayretle bakıyorum eşimde göbeklendin Bebek değil o diyor göbekte olmaz böyle
Çok doğru canım Allah sağlık sıhhat versin de yiyelim.Evet ne güzel yazmışsın canım, tartıda yanliz değiliz ya o tüm Kilolara bedel. Zaten hepsini vereceğiz zamanla. Ha 10 almisiz ha 15.. genciz guzeliz o kilolari uzeriz.Allah kısmet ederse sutumuz güzel gelir emzirirsek daha da kolay işimiz. Hemen gider kilolar. Her şeyin başı sağlık. Kiloya takılmak yerine paketlenmiş hazır Fast food abur cubur gibi şeylerden uzak durup sağlıklı mevsim sebze meyvelerini etini yumurtanı balığını yemek hem sağlıklı olur hem de hızlı gereksiz kilo almaları durdurur.
benim oluyor. sol kasık ağrısı ve batması. gecen hafta doktora sordum normalmiş bu tip ağrılar. bana demir hapı yazdı ondan mı yoksa bacağıma kramp giriyor dedim ondan mı verdi hapı anlamadım.oglusumun teyzeleriij sizdede sol kasik agrisi ve batmasi oluyomu
kızlar sizinde baş ağrınız oluyo mu bazen öyle bi ağrıyo ki sabahtan akşama kadar sürüyo.ertesi sabah uyandığımda ancak geçiyo.bugün sabah yine hafif vardı şimdi çoğaldı sanki napsam bilemiyorum
Kuzenim konuştum şimdi. Çok moral verdi. Sürekli kanaması oluyormuş onunda.Hatta doktor bebeği almamız lazım boşuna taşıyorsun diyormus o derece. Şimdi 4 yaşında kızı. Hatta öyle senin gibi regl kanaması değil yatak yorgan batiyordu diyor.
Muhabbetlerinize maalesef katılamıyorum ama takip ediyorum kızlar. İyi bakin kuzucuklara :)
Umarim bende yakinda ne kadar sağlıklı oldugumuzdan, bebisimleilgili güzel haberlerden bahsetmek için yazıyor olurum.
Hepinizi öpüyorum.
Sağol canım benim. Evet kuzenimle konuştuktan sonra daha iyi oldum psikolojik olarak. Bakalım ben elimden geleni yaptim,devamı Allaha kalmış. Hayırlısı olsun.Ya canim korkma zaten moralini bozanlarlada konusma herkes iyi niyetli degilki. O kuzucuk saglikli dogacak bak kuzenin en guzel ornek. Benim bi tanidigimfa 9 ay boyunca kanama yasadi hatta 2 3 kere cok buyuk kanamasi oldu. Sonuc; oglu su an 2 yasinda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?