2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Hahaha sorma koca gobekle nasil seksi olacaksam :) ama ben senelerdir cok severim bu senede hamile icin bulunca atladim:) 3 markadanda biraz biraz birseyler bulabiliriz diye dusunuyorum. De factodan da kapsonlu bisey almistim salas bak o da guzeldi internetten almistim hevesle hala giymedim:) de facto da fena degil hamile icin.

Benim bugun sol daha sis yani ben farkettm bebek orda toplandi galiba. Sol kiz derler ama degil iste erkek. Seninde mi oglus geliyor yoksa:)

Sirf su iceyim diye tatli biseyler yiyorum o derece vahim durumdayim. Zorlamaya calisiyorum kendimi ama arttirmam lazim haklisin su cok onemli

Ben de eşime hemen kendimizi kiza hazirlamayalim diyordum ama hazirlamisiz meğer.kısa bir şok yaşadık. :)

Bakalım göreceğiz cuma günü... :)
Sol göğüs de kız diyorlar mesela. Bende her belirti her örnek var durumlar cok ortada. Bizi açıklığa kavuşturacak tek şey en sevdigim cihaz ultrason aleti. :)

Çok hoş oldu bu bilgiler canım çok teşekkür ederim

Kızlar iyi geceler!
Belim kopuyor sanki!
Kitaplığı düzenlemek gerekiyordu girdim ama bitiremeden bıraktım.

Kızlar iyi geceler!
Belim kopuyor sanki!
Canım sakın. Aman diyim kitaplık mitaplık uğraşma bırak. Eşine veya başkasına yaptirirsin. Uzan dinlen gecer birazdan inşallah ağrın.

Kızlar iyi geceler!
Belim kopuyor sanki!

Tek belim olsa iyi sırtımda çok ağrıyor benim , desteksiz oturamıyorum , gece uyurken bile sırtımı yastığa dayıyorum.
Çok erken başladı bu ağrılar nedense

Canım sakın. Aman diyim kitaplık mitaplık uğraşma bırak. Eşine veya başkasına yaptirirsin. Uzan dinlen gecer birazdan inşallah ağrın.
Canım çok teşekkür ederim tavsiyen için, bıraktım zaten yapamadım bir şey. Sabahtan da biraz gerildim canım ondan olabilir belki.

Tek belim olsa iyi sırtımda çok ağrıyor benim , desteksiz oturamıyorum , gece uyurken bile sırtımı yastığa dayıyorum.
Çok erken başladı bu ağrılar nedense
Benim bu gece birden oldu canım ve çok şidddttli ağrıyor. Sırt ağrım hep oluyordu çok takmıyordum belime ne yapsam?

Benim bu gece birden oldu canım ve çok şidddttli ağrıyor. Sırt ağrım hep oluyordu çok takmıyordum belime ne yapsam?
Ben günlerdir cektigimden vücudum alıştı.
Kendimce cozumlerim önce bi 10 dakka falan yüzüstü yatmayı dene. Muhtemelen bu geçirir. Olmazsa sırt üstü uzan masaj yaptır. Normalde bel agrisina viks çok iyi gelir ama gebelikte bel agrisinda kullanılır mi bilmiyorum.

Canim dr a sormustum masaji, yuz ustu yatma ve beline yaptirma demisti. Oturur vaziyette omuz ve sirtina yaptirabilirsin demisti. O yuzden bence yuz ustu uzanip masaj yaptirmayin paylasiyim dedim. Kilim ve tohum

Canim dr a sormustum masaji, yuz ustu yatma ve beline yaptirma demisti. Oturur vaziyette omuz ve sirtina yaptirabilirsin demisti. O yuzden bence yuz ustu uzanip masaj yaptirmayin paylasiyim dedim. Kilim ve tohum
Ben doktora sormadım ve maalesef şu yaşadığım bi kaç gün içinde 2 kez bikac dakika masaj yaptırdım eşime. Inşallah bişey olmamıştır. Yaptırma arkadaşım sende o zaman. Yüzüstü yat gecer inşallah. Çok zorlamamak lazım beli.
Teşekkür ederiz bilgi için :)

Sanmam canim olmamistir sert yapmadiysa. Yine de bir daha yaptirma bence ben hamile masaji yaptirmak istedim o yuzden sormustum doktora. Spa da masaj yapmadilar en az 14 haftalik olmasi gerekiyor demislerdi galiba yanlis hatirlamiyorsam:) oturucam zaten oyle yapin sirtim cok agriyor demistim ama yok yapmadilar:) rica ederim canim burda hepimiz bildiklerimizi paylasiyoruz.

Canım teşekkür ederim inşallah yaşamam Bi daha. Benim aldığım kilonun tamamı sağlıksız beslenmeden olmuştu. Tamam sağlıklı şeylerde yedim ama tatlıya çikolataya hamur işine çok düşkündüm. Resmen çikolata aşeriyodum. Geceleri dondurma yemeden uyuyamazdım. Eşimde sağolsun kızdığım halde tatlı getiriyordu eve sık sık. Ben bu nedenlerle şiştim. Keşke aldığım 25 kilonun hepsi faydalı şeyler yediğim için olsaydı. Şimdide onun için çabalıyorum sağlıklı beslendikten sonra aldığım kiloyu önemsemem bende. Sende ne güzel tuzu şekeri bırakmışsın. O zaman hiç korkma canım tabiki aç durmak yok, hepsi kan olsun can olsun bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…