- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 83
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.481
Evet canim yapiyorlar.ama bizim burda 11den önce gitmek gerekiyor.çünkü tahliller baska ilceye gonderiliyor.sen her ihtimale karşı erken git istersen
Çok sağol canım bakıcam:)Canım instagramda Eylülündolabı diye sayfa var orda çok güzel kıyafetler oluyor bak derim mutlaka
Güle güle giy canım. . Deri taytli hamile wuhuu çok seksi bir anne :))
Lcw , h&m , mango var şimdilik elimizde bakalım yeni öneriler gelecek mi..
Bu arada benim de sol tarafı daha sis. Karşıdan bakınca yamuk bir beden adeta.
Biz de çocuğun kafası mı orda dedik de 10 cm çocuk hepsinin orda olması lazım.. herhalde önce soldan sonra sağdan yayılacak göbek ben de anlamadım. Benim sol göğsüm de daha büyük. Sola yatıyorum hep noldu sola mi kaydı her şey nedir :))))
içmeye çalış canım mutlaka zorla kendini.doktor ben ishal olduğumda bol bol su iç yoksa susuz kaldığın için rahimde kasılmalar olur ağrı yapar karın ağrın bu yüzden demişti.yani karın ağrında olabilir.teşekkür ederim canım şuan biraz rahatladım artarsa alıcam eczaneden
Ayyy vallahi öyle olursa da pat diye giderim :) ilk rüyamda çok erkek görüyorm diye erkektir kesin dedim. Doktor kıza benziyor diyince üç haftada kıza hazırladım kendimi. Şmdide erkek derse oha falan olurum diyomuşum :))
Hahaha sorma koca gobekle nasil seksi olacaksam :) ama ben senelerdir cok severim bu senede hamile icin bulunca atladim:) 3 markadanda biraz biraz birseyler bulabiliriz diye dusunuyorum. De factodan da kapsonlu bisey almistim salas bak o da guzeldi internetten almistim hevesle hala giymedim:) de facto da fena degil hamile icin.
Benim bugun sol daha sis yani ben farkettm bebek orda toplandi galiba. Sol kiz derler ama degil iste erkek. Seninde mi oglus geliyor yoksa:)
Çok hoş oldu bu bilgiler canım çok teşekkür ederimYakinlarda joker mağazası varsa onların çok güzel bir broşürü var.. Ay ay yapılacak alışverişler. Bebek malzemelerinin hepsi var mesela reflü yatagi diye bir seg varmis orda ogrendim. Hastane çantasında anne için ne olmalı bebek için ne olmalı gibi. Ve aldıklarına kalemle tik atacağın kutucuklar var. Böylece eksikleri de takip edebiliyorsun o broşür liste üstünden.
Bence 3000 tl veririm dersen inglesina
2000 tl sınırında kalayim dersen peg perego veya mamas papas.
Bunlar en kolay kapanan en hafif modeller.
Mima xari veya stokke a sırf tipi güzel diye o kadar para verip sadece belli bir dönem kullanmak maddi ve kullanis açısından benim işime gelmiyor . Ben gezmeyi seviyorum, arabam da var. Kolay kaldirip bagaja atabilmeliym vs bu yuzden mamas papas urbo 2 modeli gri kot rengi aldım.. joker de çalışan çocuğu bile taşıyor 4-5 yaşına kadar kullan bir daha baston modele geçmeye de gerek yok. Bu arada joker mağazasında bebek puseti nasıl olmalı, alırken nelere dikkat etmeliyiz diye de broşür var o da faydalı.
Bir de Blogger anneler var internette videoları var yenidogan ihtiyacı kullanışlı ürünler vs youtube da bulunabilir. Tek tek ürünü anlatıyor denk gelmiştim spesifik bir isim bulursam paylasiirm.
Canım sakın. Aman diyim kitaplık mitaplık uğraşma bırak. Eşine veya başkasına yaptirirsin. Uzan dinlen gecer birazdan inşallah ağrın.Kızlar iyi geceler!
Belim kopuyor sanki!
Kitaplığı düzenlemek gerekiyordu girdim ama bitiremeden bıraktım.
Normaldir muhtemelen canım. Öksürünce,hapsurunca oluyo oyle.Öksürünce karnım çok acıyor kızlar normal mi?
Kızlar iyi geceler!
Belim kopuyor sanki!
Kitaplığı düzenlemek gerekiyordu girdim ama bitiremeden bıraktım.
Canım çok teşekkür ederim tavsiyen için, bıraktım zaten yapamadım bir şey. Sabahtan da biraz gerildim canım ondan olabilir belki.Canım sakın. Aman diyim kitaplık mitaplık uğraşma bırak. Eşine veya başkasına yaptirirsin. Uzan dinlen gecer birazdan inşallah ağrın.
Benim bu gece birden oldu canım ve çok şidddttli ağrıyor. Sırt ağrım hep oluyordu çok takmıyordum belime ne yapsam?Tek belim olsa iyi sırtımda çok ağrıyor benim , desteksiz oturamıyorum , gece uyurken bile sırtımı yastığa dayıyorum.
Çok erken başladı bu ağrılar nedense
Canım eşine ovdur , yavaş yavaş masaj yapsın iyi gelir belki... Benim de sırtım dökülüyor resmen...Benim bu gece birden oldu canım ve çok şidddttli ağrıyor. Sırt ağrım hep oluyordu çok takmıyordum belime ne yapsam?
Ben günlerdir cektigimden vücudum alıştı.Benim bu gece birden oldu canım ve çok şidddttli ağrıyor. Sırt ağrım hep oluyordu çok takmıyordum belime ne yapsam?
Ben günlerdir cektigimden vücudum alıştı.
Kendimce cozumlerim önce bi 10 dakka falan yüzüstü yatmayı dene. Muhtemelen bu geçirir. Olmazsa sırt üstü uzan masaj yaptır. Normalde bel agrisina viks çok iyi gelir ama gebelikte bel agrisinda kullanılır mi bilmiyorum.
Ben doktora sormadım ve maalesef şu yaşadığım bi kaç gün içinde 2 kez bikac dakika masaj yaptırdım eşime. Inşallah bişey olmamıştır. Yaptırma arkadaşım sende o zaman. Yüzüstü yat gecer inşallah. Çok zorlamamak lazım beli.Canim dr a sormustum masaji, yuz ustu yatma ve beline yaptirma demisti. Oturur vaziyette omuz ve sirtina yaptirabilirsin demisti. O yuzden bence yuz ustu uzanip masaj yaptirmayin paylasiyim dedim.Kilim ve tohum
Ben doktora sormadım ve maalesef şu yaşadığım bi kaç gün içinde 2 kez bikac dakika masaj yaptırdım eşime. Inşallah bişey olmamıştır. Yaptırma arkadaşım sende o zaman. Yüzüstü yat gecer inşallah. Çok zorlamamak lazım beli.
Teşekkür ederiz bilgi için :)
Canım teşekkür ederim inşallah yaşamam Bi daha. Benim aldığım kilonun tamamı sağlıksız beslenmeden olmuştu. Tamam sağlıklı şeylerde yedim ama tatlıya çikolataya hamur işine çok düşkündüm. Resmen çikolata aşeriyodum. Geceleri dondurma yemeden uyuyamazdım. Eşimde sağolsun kızdığım halde tatlı getiriyordu eve sık sık. Ben bu nedenlerle şiştim. Keşke aldığım 25 kilonun hepsi faydalı şeyler yediğim için olsaydı. Şimdide onun için çabalıyorum sağlıklı beslendikten sonra aldığım kiloyu önemsemem bende. Sende ne güzel tuzu şekeri bırakmışsın. O zaman hiç korkma canım tabiki aç durmak yok, hepsi kan olsun can olsun bebişineGeçmiş olsun Can'ım Allah yaşatmasın bidaha...
Ah ah hamile kalmadan önce 70 kiloyu gördüm abur cuburdan tabi sona azmettim 12 kilo verdim yani 70 kilo ile kalsaymışım hamile kendimi düşünemiyorum sanki ayarlamış gibi oldum şekeri tuZu bıraktım artık komple bir yıldır daha rahatım üzülüyorum tabi kilo alıyorum diye ama ne yapim açta olmuyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?