2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Merhaba kızlar 14.hafta kontrolümde doktorum pozisyonu secde halinde olduğu için net göremedi ama pipiyide görmediği için kıza benzetti ama net bişi diyemem kız ağırlıklı 2 hafta sonra yne gel dedi ben hemen alıştırdım kendi böyle denip değişen varmı acaba önemli olan sağlıkları minik kuşlarımızın şimdiden hepimize hayırlısı olsun inş

Güncelleme yapmak istedim. 16. haftama az kaldı cinsiyet henüz belli değil. 25 inde randevum var. Yazdıklarınızın tamamını takip etmeye çalışıyorum. Çalışan anne adaylarını anlıyorum. Canım cidden bir şey yapmak istemiyor, adeta kafam basmıyor. Gece uyanmaları dönmeler falan zaten iq mun indiğini hissediyorum :) neyse hayırlısı olsun.Bugünümüze şükür.

Canim uzulme inanki hamilelerin bir kismi kanama yasiyor kimi 9 ay boyunca yasiyor. Icerde kalsa daha buyuk sıkıntı diye biliyorum bende. Sen duani et hep olumlu dusun negatifligi at ustunden birsey olmayacak Allahin izniyle.

Hiç tahmin yapmadı mı cnm doktorun bize 14.haftada kıza benzio demişti

Canim uzulme inanki hamilelerin bir kismi kanama yasiyor kimi 9 ay boyunca yasiyor. Icerde kalsa daha buyuk sıkıntı diye biliyorum bende. Sen duani et hep olumlu dusun negatifligi at ustunden birsey olmayacak Allahin izniyle.
Sag ol canim benim. Elimde olsa suan doktora gitmek istiyorum ama doktor gelme dinlen diyor. En azindan gitsem bi kontrol etse kuculmus kanama alanı dese rahatliycam. Ama ışte kısa bi yolculuk da olsa şehir dışı yapıyorum her seferinde oraya gitmek için. Ilçede yaşıyorum ve bulunduğum ilin merkezi çok daha uzak. Burda bi özel hastane var aslında ama orasida çok tercih ettiğim bi yer değil. Ne yapsam bilemiyorum

Mümkün olduğu kadar demiyeceğim kesinlikle görüşmemelisin böyle insanlarla doğuma kadar da değil sonrasında da düşecek ne demek yaa mutlu olacaklar herhalde

Evet gaz gibi öyle uyumak da zor oluyor

Bugün testimi yaptırdığımın 8. İş günü.elim kalbimde geziyorum resmen.maksimum 10 iş gününde çıkacak demişlerdi.bu durumda en geç çarşamba akşamına kadar sonucumu açıklamaları lazım.hep iyiye yormaya çalışıyorum ama o bir ihtimal öldürüyor beni.allahım korkularımı yaşatmasın bana.

Ayni durumdayiz canim benimde 7.gun persembeye kadar cikmasi lazim. Devamli mailime giriyorum bakiyorum bir yandan arkadaslarim ariyor telefonum susmadi sabahtan beri. Daha cok geriliyorum herkes birsey sorunca. Insallah sonuclarimiz iyi cikacak

Ayni durumdayiz canim benimde 7.gun persembeye kadar cikmasi lazim. Devamli mailime giriyorum bakiyorum bir yandan arkadaslarim ariyor telefonum susmadi sabahtan beri. Daha cok geriliyorum herkes birsey sorunca. Insallah sonuclarimiz iyi cikacak
Kizlar ne sonucunu bekliyorsunuz acaba grunta yeniyimde Bilgim Yok bebisleriniz hayirlsi olsun ins

Kizlar ne sonucunu bekliyorsunuz acaba grunta yeniyimde Bilgim Yok bebisleriniz hayirlsi olsun ins
burada bir çoğumuz bebeklerimize tarame testi yaptırdık. bebeklerimizde bir anomoli veya başka bi sıkıntı varmı diye 2-3-4 lü testlerin daha detaylısı olan anneden alınan kan ile yapılan test. bu testi yaptırınca diğerlerinede gerek kalmıyor. kısacası doğum öncesi tarama testi. inşallah tüm yaptıran arkadaşlarımız güzel sonuç alırsınız

Merhaba kızlar epeydir grupta yokum Nasılsıniz nasıl gidiyor benim bebis biraz yaramaz bulantı ve kusmalar devam . Burun tıkanıklığı var grip değilim ama tikaniyo bazen hafif içte kanama oluyor . Artı birde uyku kaçması çıktı başıma 3 gibi uyaniyorum bir daha uyku gelmiyo sonra uykusuzluk kötü oluyor . Aynı sorunları yaşayan var mı neler yapıyorsunuz

Oyle mi cnm Benim doktorum Suan sadece 2 li testi yaptirdi Tarama testi Nasil yapiliyor acaba
ben non-invasif testini yaptırdım.benden 1 tüp kan alarak ispanyaya yolladılar orada baktılar.benim daha önce kaybım olduğu için doktor bu testi yaptırıyor. bazı doktorlar ikili taramada bebekte bi sıkıntı görürse annelere öneriyor. 1850 tl ye yaptırdım ben testi.12. haftadan sonra yapılan bi test

merhaba canım benden de 2 gündür yeşil akıntı geliyor bugün dr randevum var onuda söyleyeceğim umarım ciddi bişey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…