2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bende bilmiyordum canım. Ordaki Hemşiremiz kan tahlili için gittiğimde söylemişti. 20.haftada gel kalp atışını duyalim ondan sonra istediğin zaman gelebilirsiniz dinlemeye demişti. Sonra başka bi hemşire arkadaşıma sordum. Bu uygulama senelerdir var dedi.

Bende paranoya yapanlar arasında bir numarayım tencereyi ocaktan kaldırsam bebeğime bizi oldu mu diye 10 dk düşünüyorum

Herkese merhaba
Doktordan şimdi geldik kanama alanım hala devam ediyormuş bebeğimin gelişiminin iyi olduğunu söyledi ama 14+1 çıkması gerekirken 13+5 çıktı o biraz canımı sıktı, ilk haftalarda da olmuştu ama sonradan o açığı kapatmıştık önden önden gidiyordu şimdi ne oldu anlamadım, ultrason fotografini doktordan eve gelirken inceledim o zaman farkettim böyle olduğunu, sıkıntı olur mu acaba ya yoksa normal mi

1-1.5 haftaya kadar normal diyolar cnm 2 haftadan fazla geriden gelme araştırılmalı

Sadece 2 gün geride canım onun bir önemi yoktur. 2-3 hafta geride olursa bir sorun olabilir mi diye düşünülüyor. Takma kafana hiç bunu. Bir anormallik olsa doktor farkederdi zaten. Normaldir yani.

Kızlar sarı ve biraz katı akintilar yeşil renk bunlar mantar enfeksiyonu gostergesi

[QUOTEkarın beluseeağrısı oluyor: 48477883, member: 310762"]aynen bir kıpraşsa çok rahatlıcam bende

hahah sorma canım nasıl dalacaksa dalsın artık burda meraktan çatlıyoruz

canım idrar iltihabı oldun muhtemelen ihmal etme ayaklarını sıcak tutmaya çalış ve dinlen. idrar yollarında enfeksiyon olabilir doktoruna sor antibiyotik kullanmıştım ben tehlikeli gebelik geçirdiğim için doktorum vermişti.[/QUOTE]
Sizde karin ve bel agrisi oluyormuydu

Merhaba canım benim de devam ediyor ve sabahları burun tıkanıklığı oluyor bu da baş ağrısı yapıyor uykusuzluk değil de uyudum mu en ufak birşeyde uyanıyorum ve birdaha yatamıyorum bu beni mahvediyor
Eni sonu zofran hapini alacam galiba

1 ayda bir verse kesin arada giderdim aynenn.. benimde bu cumartesi randevum hayırlısıyla görelim inşallah Allah sağlık versin bebeklerimize bize

arkadaşlar selam,bugün kontrolüm vardı,herşey yolunda çok şükür,11 .haftayı dolu dolu bitirdiğimi,12.haftanın içerisinde olduğumu söyledi 2 li test için kan verdrim.Muayene bilgileri normal dedi.Cinsyetini 3 hafta sonra geldiğinde söyleyeceğim şu anda söylenne bişey kesin olmaz yanıltabilir dedi ve söylemedi.3 hafta daha beklemek çok zor.Ultrason görüntüsünde bacak görüntüsü var ama bişi anlamak mümkün değil

Bazi doktorlar gec soyluyor canim olsun beklersin saglikli olsunda. Benimki 12.haftada soyledi hatta 10. Haftada bile tahmin etti yine de 12 de net soyliyim dedi tahmini tuttu.

Kizlar sonucum cikti cok mutluyum yaaaaa Allaha sukur sorun yokkk hersey yolunda. Hepinize destekleriniz icin cok cok tesekkur ederimmm darisi sonuc bekleyen arkadaslarin basina

Hadigözün aydın.Çekecek bir sıkıntın varmış,bunla gelmiş geçmiş olsun.İnşallah diğer arkadaşlarda güzel haberler verir.

Kizlar sonucum cikti cok mutluyum yaaaaa Allaha sukur sorun yokkk hersey yolunda. Hepinize destekleriniz icin cok cok tesekkur ederimmm darisi sonuc bekleyen arkadaslarin basina

Biz sana dedik dimi kendini üzme diye.olsun yavrum üzüldün ama simdi deli gibi mutlusundur.cok sevindim.hadi gözün aydin

canım benim çok sevindim gözün aydın :) boşu boşuna üzdün kendini bak şimdi daha çok pişman oluyosundur kendini üzdüğn için.neyse geçti bitti işte :)

ohhhhhhhhhh çok şükür. hade gözün aydın canım. miniklerimiz sağlıklıca kucağımızada alacağız. bu gece rahat bi uyku uyursun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…