2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kilim ve tohum canım nasılsın belin nasıl oldu bir daha hiç ağır iş yapmamaya bak kısa mesafe yürüsek bile yoruluyoruz artık bir süre böyle tadını çıkaralım
Canım ilgine teşekkür ederim çok şükür bugün ağrım olmadı. Dinlendim iyi geldi. Dünkü yorgunluktan olmuş sanırım. Koli içindeydi Kitaplar rafları sıkıştırayım dedim ama benim harcım değilmiş:) eşim de söz verdirdi bir daha bu işler benim sakın seni civarda görmeyeyim dedi. :)

Ah canim kiyamam bel agrisi da kotu ne oturabiliyorsun ne yatabiliyorsun cok iyi bilirim o agriyi kendini cok mu yordun acaba ondan agriyor olabilir biraz dinlen canim cok gecmis olsun gecmezse de doktoruna danis.
Dinlendim ve geçti canım çok teşekkür ederim ilgine. Evet ne oturabildim ne yatabildim. Evet canım yorgunluktan olmuş, eşim de benden söz aldı şakın bir daha bu kitaplığa bulaşmıyorsun diyor:)

Canım evet gözümden kaçmış, bu habere çok sevindim işte! Tamam haberleşelim inşallah faydalı olur canım.

Canım eşine ovdur , yavaş yavaş masaj yapsın iyi gelir belki... Benim de sırtım dökülüyor resmen...
Canım çok teşekkür ederim bu sabah geçmişti uyandığımda. Sırtım hep ağrıyor:)) biraz bilgisayar başında çaılşmaktan biraz da kilo ve duruş bozukluğundan kaynaklı sanırım. Ovdurmadım canım belki ters teper diye.

çok iyi söylemiş tadını çıkar:) bende artık ne poşet ne birşey taşıyorum önden yürüyüp arkama dönüp eşime bakıyorum o eller kollar dolu kızdırıyorum onu:) bizler çok yaptık zaten zaman çok çabuk geçiyor bizi bol koşuşturmacalı günler bekliyor kısmetse.
çok sevindim tekrar geçmiş olsun.

Canım çok sevindim Allah yüzümüzü güldürdü maşallah bebeklerimize. Allah her daim sağ Salim haberlerini vermeyi kısmet etsin inşallah

Kizlar sonucum cikti cok mutluyum yaaaaa Allaha sukur sorun yokkk hersey yolunda. Hepinize destekleriniz icin cok cok tesekkur ederimmm darisi sonuc bekleyen arkadaslarin basina
Allahım nasıl mutlu olduk çok şükür Allah'a. Ay maşallah o tosuna. Bak gördün mi nasıl da sapasağlam bir bebekmiş.

Nasıl bir oh çektim canımmmmmm burdan oraya duyulmuştur. Maşallah maşallah bebeğimize:)
Allahım korusun bütün bebekleri inşallah.
Bak baştan beri hissettiğimiz dua ettiğimiz gibi oldu gördün mü canım?
Gözlerim doldu üçünüzden ( ikihayat ve gimyolog)de iyi haber alınca Allahım güzel günler göstersin artık.

Sağolsun her daim elinden gelen yardımı yapar ama ben yapabilirim sanmıştım:)

Canım çok sağol.ne içten bir insansın sen yaallah razı olsun dualarındanda güzel dileklerindende.sende inşallah sağlıkla mutlulukla al kucağına bebeğini

deli_mavi_59 canım nasılsın? Yeşil akıntı durumunda idrar kültürü yaptırmalısın, üreyen bir bakteri var mı yok mu bakılsın diye. Kültürü sağlık ocakları yapmıyor çoğu zaman.

Canım çok sağol.ne içten bir insansın sen yaallah razı olsun dualarındanda güzel dileklerindende.sende inşallah sağlıkla mutlulukla al kucağına bebeğini
Allah iyi haberlerimizi çoğaltsın canım benim sen içten bakınca öyle görünüyordur. Sarılıp ağlayasım geldi. Artık mutluluktan!! Amin inşallah bütün bebekler sağlıklı ve mutlu anneleri sağlıklı ve huzurlu olsun inşallah. Allah hepimizden razı olsun. Doğunca o fındık burnundan öp annesi

çok sevindim canım gözünaydın :) Allah bi daha yaşatmasın böyle bi stresi

İyiyim cnm tşk ederim. Yeşil akıntı sadece bir kez geldi çok çok az. Ağrım sızım yanma kaşıntı falan yok. Şimdilik beklemedeyim bakalım. Duruma göre arayacağım doktorumu. Sanırım ayakları sıcak tutmak şart. Tekirdağ çok soğudu

Canım çok sevindim Allah yüzümüzü güldürdü maşallah bebeklerimize. Allah her daim sağ Salim haberlerini vermeyi kısmet etsin inşallah

Cok sagol canim.bizimle bu stresi yasadiginiz ve destek oldugunuz icin.daha guzel gunlerde guzel haberler paylasmak umidiyle artik.

uconn giyimolog kızlar sizinde Gözünuzaydin.ne guzel bi pazartesi oldu sevinç ve mutluluk gözyaşlarıyla dolu.yaşadığınız son sıkıntı olsun inşallah.

Evet bugun oyle oldu peşpeşe guzel haberler geldi.amin inşallah birdaha sikinti yaşamasin hicbir arkadasim testlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…