2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar ikili testlerin neresinde yazıyor kız erkek olduğu? Veya hepsinde yazıyor mu? Benim doktorum bişey demedi bana. sonuçlar iyi dedi gönderdi.

kızlar ikili testlerin neresinde yazıyor kız erkek olduğu? Veya hepsinde yazıyor mu? Benim doktorum bişey demedi bana. sonuçlar iyi dedi gönderdi.
cinsiyet bildirmek yasak olduğu için cinsiyet biyerde yazılı olmaz diye düşünüyorum

Kizlar ne sonucunu bekliyorsunuz acaba grunta yeniyimde Bilgim Yok bebisleriniz hayirlsi olsun ins

Nifty diye bir test yaptirdik onun sonucunu bekliyoruz canim. Ikili testin dogruluk orani dusuk oldugu icin nifty yaptirmayi tercih ettik. 2li 3lu 4lu hic birini yaptirmaya gerek kalmiyor nifty yaptirinca. Insallah guzel sonuclar gelir

Ayni durumdayiz canim benimde 7.gun persembeye kadar cikmasi lazim. Devamli mailime giriyorum bakiyorum bir yandan arkadaslarim ariyor telefonum susmadi sabahtan beri. Daha cok geriliyorum herkes birsey sorunca. Insallah sonuclarimiz iyi cikacak
Keşke çok anlatmasaydın herkese.ben teyzelerime bile söylemedim.bu kadar sıkıntının içinde birde insanlara dert anlatmak istemedim

Kizlar ne sonucunu bekliyorsunuz acaba grunta yeniyimde Bilgim Yok bebisleriniz hayirlsi olsun ins
Canım benim ikili testim kötü çıktı.1/60 oranında down sendromu ihtimalim varmış.doktorum amniyosentez istedi o yüzden yaptırdım bu testi

Keşke çok anlatmasaydın herkese.ben teyzelerime bile söylemedim.bu kadar sıkıntının içinde birde insanlara dert anlatmak istemedim

Herkes cinsiyet ogrendigim gun arayinca moralim de bozuk oldugunu anlayinca soyledim dua etsinler diye. Keske soylemeseydim ama cok bunalttilar uzuluyorlar biliyorum ama onlar sordukca da ben bunaliyorum

Merhaba canım benim de devam ediyor ve sabahları burun tıkanıklığı oluyor bu da baş ağrısı yapıyor uykusuzluk değil de uyudum mu en ufak birşeyde uyanıyorum ve birdaha yatamıyorum bu beni mahvediyor

Herkes cinsiyet ogrendigim gun arayinca moralim de bozuk oldugunu anlayinca soyledim dua etsinler diye. Keske soylemeseydim ama cok bunalttilar uzuluyorlar biliyorum ama onlar sordukca da ben bunaliyorum
neyse bir iki gün içinde sonucun çıkacak inşallah güzel haberlerini verirsin herkese.

cinsiyet bildirmek yasak olduğu için cinsiyet biyerde yazılı olmaz diye düşünüyorum
Ama bazı arkadaşlar ikili testte öğrenmiş cinsiyeti. Anlayamadım bu durumu ben. Gerçi suan cinsiyeti en son merak ettiğim şey ama ne biliyim çok kalmadı benim gibi hala ogrenmeyen ondan sordum.

Nifty diye bir test yaptirdik onun sonucunu bekliyoruz canim. Ikili testin dogruluk orani dusuk oldugu icin nifty yaptirmayi tercih ettik. 2li 3lu 4lu hic birini yaptirmaya gerek kalmiyor nifty yaptirinca. Insallah guzel sonuclar gelir
Canim inşallah içini ferah tut. 2li testleri yaptırıyoruz evet ama güvenilir değil biliyorsun. İnşallah bu yaptırdığın testten güzel sonuçlar alırsın.

Evet cnm inş benimki de erkek olacak. Benim ilk haftalarda da sol ağırlıklı olmak üzere bayağı bi batıyordu ama sonrasında artık olmuyo dedim yeniden başladı sanırım yaramazpek emin olamıyorum ama elimi karnıma kayduğumda hemen yer değiştiriyor sanki

17. hafta içerisindeyiz ama hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum. çok istiyorum bir başlasa hareketlere içimde rahatlıcak doktora gitmek bile istemeyebilirim o zaman

Günaydın kızlar
Çarşamba günü için randevu aldım tam 4 hafta olacak doktora gitmeyeli nedense benim içimde bir evham hali var bu sabah sanki karnım küçülmus gibi dün de hafif bir sancim vardı bu sabah da vajinam agriyor biraz. Bugün de nöbetçiyim nasıl olacak bilmiyorum derste ayakta tenefuste ayakta inşallah daha fazla artmaz agri

17. hafta içerisindeyiz ama hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum. çok istiyorum bir başlasa hareketlere içimde rahatlıcak doktora gitmek bile istemeyebilirim o zaman
İlk gebeliginse hissetmemen normal hatta 21.22, haftaya kdr hissetmeyebiliyomuşsun.. Bende hissediyorum ama 4-5 gündür hiç hissetmiyorum çok yoğundum da ama aklım orda bi kıpraşsada içim rahatlasa

Gunaydin tatli annisler :)
Sonuc bekleyenlerin sonuclari guzel gelsin, cinsiyet ogreneceklerin gonlunden gecen olsun, hastalar sifa bulsun insallah :)

Bende cinsiyet ogrenemeyenlerdenim ustelik bi sonraki kontrolume nerdeyse 1 ay var beklicez artik napalim.

Tatlim sen bol bol dinlen ne yazikki yapacak baska bisey yok benim doktorum moralimi cok yukselmisti nasibi yoksa ne yaparsan yap olmuyo ama biz bebegi Allaha emanet ettik O koruyacaktir sen merak etme biz elimizden geleni yaptik adet kanamasi gibi kanaman olmadigi surece panik yapma oyle bisey olursa hemen gel, yoksa lekelenmeler devam edicektir bi sure demisti. Insallah seninki de biticek. Sen icini ferah tut :)

merhaba canım benden de 2 gündür yeşil akıntı geliyor bugün dr randevum var onuda söyleyeceğim umarım ciddi bişey değildir
Canm sor bakalım Dr una ne diyecek. Bana da haber verirsin ben de tedirginim
Benden sadece bir kez geldi yeşil ufak bir akıntı başka da gelmedi

çok sevindim canım gözün aydın :) endişe ettiğini söylediğinden beri hissetmiştim sağlıklı olduğunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…