2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bal yiyince ne oluyo ki

merhaba kızlar bu nifty testi istanbulda önerebileceğiniz bir yer var mı? benm ikili testim iyi cıktı ama yine de yaptırmayı düşünüyorum

17. hafta içerisindeyiz ama hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum. çok istiyorum bir başlasa hareketlere içimde rahatlıcak doktora gitmek bile istemeyebilirim o zaman
Tam anlamıyla hissetsek böyle tekme tokat Allah ne verdiyse bize dalsalar ne güzel olur dimi

güzel haftalar olsun güzel annelere, güzel ve yakışıklı bebişlerine ben de gece uyanıp uyuyamayanlardanım baş ağrım da mide bulantım da bel ağrım da var hala kısmetse inşallah yarın bebeğimin cinsiyeti öğreneceğim heyecanlıyım

Hayirlisi olsun cnm hakkinda ins once ki haftalarda tahminde bulundu my drun?

Aaaayyyyyyyyy cooookkkk sevindimmmmm canimmmmmm cok sukur yaaaaaa. Guzel haberler alinca keyfim yerine geliyor. Insallah darisi bize heyecanla bekliyoruz

Ama bazı arkadaşlar ikili testte öğrenmiş cinsiyeti. Anlayamadım bu durumu ben. Gerçi suan cinsiyeti en son merak ettiğim şey ama ne biliyim çok kalmadı benim gibi hala ogrenmeyen ondan sordum.
ben 12. haftaya girdiğim gibi öğrendim ama doktor sözlü söyledi bi yerde yazmıyordu. doktorlar söylüyor ama yazılı vermiyor

Hayırlı haftalar kızlar ben idrar yaparken zorlanıyorsa ve yanma oluyor karnında çok sızlıyor böbreklerin de bayılıyor idrar yolları da bir sıkıntı var sanırım ayaklarımı uşutunce daha çok sızlıyor belim karnım bebeğe zarar verirmi sizce kontrolün perşembe günü sizde böyle sıkıntılar yaşadıniz mi

20.haftada gidiliyor canim onlardaki cihazla kalp atimini duymak için.

Beni de aradilar geçen gün baya soru sorup kayıt oluşturdular. . 20.haftada tetanoz aşısına çağırdılar. Ben kan verip bütün vitamin demir tiroid baktirmak istiyorum dedim. O zaman 9.30 da aç karnına gelin kan da alalım dedi. İkisini beraber yaptıracağım orda. Sonuçları da doktoruma göstericem ona göre vitamin yazmak gerekirse yazarız demişti. Bebeğin kalp atışını dinlettirdiklerini bilmiyordum. İlk defa duydum .

İdrarda yanma sistit veya enfeksiyon başlangıcı olabilir. Perşembeye kadar beklemeden idrar testi yaptır bence canım en azından sonuçlar elinde gidersin.. ayaklarını sıcak tut bol su iç. Sıvı tüket.

Ayy çok sevindim çok şükür Canım darısı uconn ve ikihayat in başına...
Haftaya güzel haberlerle başladık böyle devam etsin inşallah.

İlk gebeliginse hissetmemen normal hatta 21.22, haftaya kdr hissetmeyebiliyomuşsun.. Bende hissediyorum ama 4-5 gündür hiç hissetmiyorum çok yoğundum da ama aklım orda bi kıpraşsada içim rahatlasa
aynen bir kıpraşsa çok rahatlıcam bende
Tam anlamıyla hissetsek böyle tekme tokat Allah ne verdiyse bize dalsalar ne güzel olur dimi
hahah sorma canım nasıl dalacaksa dalsın artık burda meraktan çatlıyoruz
canım idrar iltihabı oldun muhtemelen ihmal etme ayaklarını sıcak tutmaya çalış ve dinlen. idrar yollarında enfeksiyon olabilir doktoruna sor antibiyotik kullanmıştım ben tehlikeli gebelik geçirdiğim için doktorum vermişti.

17. hafta içerisindeyiz ama hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum. çok istiyorum bir başlasa hareketlere içimde rahatlıcak doktora gitmek bile istemeyebilirim o zaman
merhaba bende aynı durumdayım 2 gün önce çatı bölgesinde sanki biri içerde göz kırpıyo ya da kelebek kanat çırpıyor gibi oldu 5 sn boyunca ve 2 kere çok mutlu olmuştum ama bir daha bir kez bile olmadı belirtiler de yokolduğu için ben yine paranoyaya bağladım iyiki doktorum 2 haftada bir görüyor yoksa geçmeyecek bugünler

Günaydın herkese...
Iyi haftalar...

Gece 4-5 defa uyandım yine , put gibi sırtüstü yattığım için uyandıkca sola sağa pozisyon degistiriyorum:)
Bir ara iki elimi de göbeğime koydum gecenin sessizliğinde böyle icerde pit pit hareket etti kaç defa baloncuk çıkar gibi aynı bu ne gaz ne de bağırsak hareketi bambaşka bir şeydi... öyle onu dinlerken uyuyakalmışım.
İyice büyüsünler de daha net hissedelim harika bir duygu icerde hareket etmesi. :)

Sırt ağrısı devam ediyor. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz aşağı yukarı demek ki işin doğası bu. :)
İyiki paylaşıp konuşuyoruz De bir de Onlara evham yapsak işimiz iş.
Akşama misafirlerim var hazırlıklar başlasın. Gece okurum artık gün içinde konuşulanları.
Kendinize minnaklariniza iyi bakın, sevgiler öpücükler. .

aynen bende paranoya oluyorum. benim doktorum ayda bire çevirdi artık risk geçti diye. ama ben 2 hafta sonra başka dr a gittim. şimdi kendi dr uma 26 sında gidicem sanırım bu döngü böyle olacak. başka türlü ne günler geçiyor nede zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…