- 11 Ağustos 2015
- 488
- 520
- 23
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.561
Bal yiyince ne oluyo kiBugün ogleden sonra doktora gidecem şu vajinal kasintidan kurtulmak için mantar var sanırım. Enfeksiyon.
Minik kuşu da görmüş olucam bakalım ne yaramazliklar yapıyor içeride ?
DUA EDIN KIZLAR GÜZEL HABERLERLE DONEYIM VE CINSIYETINI OGRENMIS OLAYIM
bal yicem gitmeden once
Bizede aynisini soyledi netlik icin 2 Hafta sonraya Cagirdi ama pipi olsa gorurdu heraldsCanım kız gibi dedi ama çok net konuşmadı doktorumuz.
Tam anlamıyla hissetsek böyle tekme tokat Allah ne verdiyse bize dalsalar ne güzel olur dimi17. hafta içerisindeyiz ama hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum. çok istiyorum bir başlasa hareketlere içimde rahatlıcak doktora gitmek bile istemeyebilirim o zaman
Hayirlisi olsun cnm hakkinda ins once ki haftalarda tahminde bulundu my drun?güzel haftalar olsun güzel annelere, güzel ve yakışıklı bebişlerine ben de gece uyanıp uyuyamayanlardanım baş ağrım da mide bulantım da bel ağrım da var hala kısmetse inşallah yarın bebeğimin cinsiyeti öğreneceğim heyecanlıyım
tşk ederim canım hayır tahmin de bulunmadı doktor sağlıklı olsun da bebeğim insan az çok merak ediyor cinsiyetini bebeğin alışverişi için,isim için falanHayirlisi olsun cnm hakkinda ins once ki haftalarda tahminde bulundu my drun?
merhaba kızlar bu nifty testi istanbulda önerebileceğiniz bir yer var mı? benm ikili testim iyi cıktı ama yine de yaptırmayı düşünüyorum
ben 12. haftaya girdiğim gibi öğrendim ama doktor sözlü söyledi bi yerde yazmıyordu. doktorlar söylüyor ama yazılı vermiyorAma bazı arkadaşlar ikili testte öğrenmiş cinsiyeti. Anlayamadım bu durumu ben. Gerçi suan cinsiyeti en son merak ettiğim şey ama ne biliyim çok kalmadı benim gibi hala ogrenmeyen ondan sordum.
20.haftada gidiliyor canim onlardaki cihazla kalp atimini duymak için.
Hayırlı haftalar kızlar ben idrar yaparken zorlanıyorsa ve yanma oluyor karnında çok sızlıyor böbreklerin de bayılıyor idrar yolları da bir sıkıntı var sanırım ayaklarımı uşutunce daha çok sızlıyor belim karnım bebeğe zarar verirmi sizce kontrolün perşembe günü sizde böyle sıkıntılar yaşadıniz mi
aynen bir kıpraşsa çok rahatlıcam bendeİlk gebeliginse hissetmemen normal hatta 21.22, haftaya kdr hissetmeyebiliyomuşsun.. Bende hissediyorum ama 4-5 gündür hiç hissetmiyorum çok yoğundum da ama aklım orda bi kıpraşsada içim rahatlasa
hahah sorma canım nasıl dalacaksa dalsın artık burda meraktan çatlıyoruzTam anlamıyla hissetsek böyle tekme tokat Allah ne verdiyse bize dalsalar ne güzel olur dimi
canım idrar iltihabı oldun muhtemelen ihmal etme ayaklarını sıcak tutmaya çalış ve dinlen. idrar yollarında enfeksiyon olabilir doktoruna sor antibiyotik kullanmıştım ben tehlikeli gebelik geçirdiğim için doktorum vermişti.Hayırlı haftalar kızlar ben idrar yaparken zorlanıyorsa ve yanma oluyor karnında çok sızlıyor böbreklerin de bayılıyor idrar yolları da bir sıkıntı var sanırım ayaklarımı uşutunce daha çok sızlıyor belim karnım bebeğe zarar verirmi sizce kontrolün perşembe günü sizde böyle sıkıntılar yaşadıniz mi
merhaba bende aynı durumdayım 2 gün önce çatı bölgesinde sanki biri içerde göz kırpıyo ya da kelebek kanat çırpıyor gibi oldu 5 sn boyunca ve 2 kere çok mutlu olmuştum ama bir daha bir kez bile olmadı17. hafta içerisindeyiz ama hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum. çok istiyorum bir başlasa hareketlere içimde rahatlıcak doktora gitmek bile istemeyebilirim o zaman
Genoks lab. Yaptirdim ben canim orayi baya ovmuslerdi bi arayip konusabilirsin
aynen bende paranoya oluyorum. benim doktorum ayda bire çevirdi artık risk geçti diye. ama ben 2 hafta sonra başka dr a gittim. şimdi kendi dr uma 26 sında gidicem sanırım bu döngü böyle olacak. başka türlü ne günler geçiyor nede zamanmerhaba bende aynı durumdayım 2 gün önce çatı bölgesinde sanki biri içerde göz kırpıyo ya da kelebek kanat çırpıyor gibi oldu 5 sn boyunca ve 2 kere çok mutlu olmuştum ama bir daha bir kez bile olmadıbelirtiler de yokolduğu için ben yine paranoyaya bağladım iyiki doktorum 2 haftada bir görüyor yoksa geçmeyecek bugünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?