2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar ben 4lü test sonuçlarımı aldım. Risk düşük ne fazla. Orta cıktı. Yani doktor amniosenteze gerek duymuyor. Normal kabul ediyor. 3 hafta sonra detaylı usg ye giricem. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum zaten. Ama eşim nifty, panorama yapalım dedi. Ben buna detaylı usgden sonra karar vericem. Doktorumsa gerek görmedi bu testlere. Şimdilik bu kadar kızlar. Annemlere geldim direkt doktordan cıkınca. Akşam eve gecince yeni gelen arkadaşları ekliyeceğim listeye haberiniz olsun :) bana küsmesinler

Kizlar sonucum cikti cok mutluyum yaaaaa Allaha sukur sorun yokkk hersey yolunda. Hepinize destekleriniz icin cok cok tesekkur ederimmm darisi sonuc bekleyen arkadaslarin basina
Canımm çok sevindim.bak işte hiçbişey yokmuş kendini heba ettin kaç gündür artık için rahatlamıştır.soranlarda canını sıkmasın artık tek tek ver müjdeli haberi maaşallah canım

Hepinize cok tesekkur ederimmmmmm benimle uzuldunuz benimle sevindiniz hakkinizi helal edin. Insallah hep guzel haberler aliriz darisi uconn arkadasimizin basina o da guzel haberlerle gelecek insallah
Canim şimdi gördüm çok sevindim.Tebrik ederim :)

Ohhhhhh yaşasınnnn çok şükür. hayırlı olsun canım. sende bu gece güzel bi uyku yaşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…