2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Dikkat et canım kendine, benimde akıntım fazla ama doktor hormon seviyen arttığı için normal onun için ilaç kullanmana gerek yanman vs olursa bakarız demişti

Amin canımgel sarılalım valla günlerdir hiç ağlıyamamıştım.bugün sonucu alınca mutluluktan ağladım.artık doğunca burnundan öpmek yerinden totosundan ısırmak lazım:)
uconn giyimolog kızlar sizinde Gözünuzaydin.ne guzel bi pazartesi oldu sevinç ve mutluluk gözyaşlarıyla dolu.yaşadığınız son sıkıntı olsun inşallah.
Sağol arkadaşımamin inşallah hepimizin son sıkıntısı olur.
Seninde gozunaydin canim cok mutlu oldum.
Sağol canım
çok sevindim canım gözünaydın :) Allah bi daha yaşatmasın böyle bi stresi
Amin canım allah hiç birimize yaşatmasın inşallah.

Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar karından tam nerden yapıyorsunuz ? Bugün ben yaptım ama biraz kenardan yaptım gibi geldi emin olamadım

Deligin 4 parmak saginave soluna yapiyorum. Girerken acir gibi olursa zorlamiyorum biraz yana kayiyorum. Bu ara koldan esim yapiyor.

Bende eşime küstüm kendim yaptım ona muhtaç değilim diye sözde , bende hep 4 5 parmak ölçüyordum ama çok gergin orası tutamadım hiç 7 parmak olmuş şimdi ölçtüm bişey olmaz sanırım

Selam kızlar nasılsınız bir haftadır pek giremedim inşallah hepiniz ve bebişleriniz çookk çook iyisinizdir. Ben azcık dertliyim eşim 3 aylığına amerikaya gidiyo bi başıma kalcam çok üzülüyorum bide vücudumda bi sürü kırmızı kırmızı lekeler çıktı acayip kaşınıyo gül hastalığımıymış neymiş nerden bulaştıysa sinir oldum yaa

uconn ikihayat ikinize de tebrikler arkadaşlar çok sevindim cepten ara sıra okudum ancak akşam yazabildim
Canım çok teşekkür ederim
Gül hastalığını bundan 3-4 yıl önce geçirdim ben.bulaşıcı değil canım.tamamen stresten kaynaklı bir hastalık.ilaçta kullanamazsın sanırım kaşıntıda yapar allah yardımcın olsun .allah kavuştursun eşinlede.

Güzel haber alan annelerin gözü aydin.. dilerim bu son olur... bütün anneleri kucakliyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…