2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
giyimolog ikihayat uconn Kızlar çok sevindim gözünüz aydın :))

Ben çok giremiyorum ailemin yanındayımhala çarşamba dönücez evimize. İstanbuldaki arkadaşlara bir yer tavsiye edeceğim. Bebeğiniz için ne ararsanız var. Eminönünde Havuzlu Han diye bir yer. 4-5 katlı bir iş hanı sadece anne ve bebek eşyaları var. Kıyafet, beşik, araba, yatak aklınıza ne gelirse herşey var. Mutlaka bir bakın derim. Araba çoğunlukla kraft var, peg perego vardı ama kıyafet ve diğer malzemeler çeşit çeşit.
Orayı gezdik bugün almamak için zor tuttum kendimi valla ama bekleyeceğim daha erken :))

Sağol canım ilaç kullanamıyorum evet 2 ay içinde geçmezse parça alıp bakalım dedi. Ben önce egzama falan sandım da çok şükür değilmiş :)

Kızlar bu hafta kaşıntı ve akıntı çoğaldı sizde de öyle mi yarın gidecem bakalım ne dicek doktor

Kızlar ben akşamları tok karna elevit vitamin kullanıyorum, bir arkadaşım bu ilaçta domuz jelatini olduğunu söyledi internette araştırdım gerçekten de var galiba şirkete onlarca davalar açılmış fakat şirket bunu yalanlamamış halka bir açıklama yapmamış. Acaba içmesem mi

bana doktorum decavit yazdı canım decavitte yok istersen onu al kullan. Bana da yine ki Elevit yazmadi kullanmazdim

büyük ihtimal fitil verir ay versin yeter ki geçsin çok fena ya
Ben özel bölge için temizleme şampuanı aldım mantar enfeksiyonlarında kullanılıyor gebeliğin 5. haftasında da geçirmiştim çünkü. Doktor vermişti birde zalain diye bir krem kullanıyorum onu sürdükten beş dk sonra kaşıntı azalıyor rahatlıyorum yoksa çok eziyet verici birşey ama ne kadar böyle devam eder bilmiyorum bıraktığım an yeniden başlıyor birkaç gün daha devam ederse doktora gidicem

Canim benim dha onceki gebeligimde de vardi bu mesele baya bi bende arastirmistim.bu tarz cok seyler cikabiliyor yiyecekler hakkinda bende soyle dusunuyorum bazen ticari spekulasyonlar oluyo bazen gercek hepsini ayirt edemeyecegimize gore dinin de bize gosterdigi bi olcutu kullanmaya calisiyorum supheli seylerden kacininiz diyor.ben icime boyle suphe dusen bisi olursa terkediyorum onu.decavit cikmis simdi de onu da Allah bilir.bana doktor gynoferro verdi sadece onu kullaniyorum.saglikli beslenmeye calisiyirum dogal yoldan alayim diye :)

Yatağında yatmiyomusun Koltukta yatmaktan benimde agriyo bazen. Bide yoruldugum günler agriyo. Eşin omurgana dokunmadan masaj yapsa rahatlatmazmi acaba

Hep bi ağrimiz çıkıyor dönem dönem ama ben daha bulantı ve kusmayi atamadim. Sen eşine ovalat canım iyi gelir belki .

Ah ah eşim evde olsa çalışıyor geç geliyor.
Sırtımı yastıklara dayadım oturuyorum.

nisanyagmurumm @fzfzfz kızlar ilk 3 ay progesteron vajinal jelden benim de kaşıntım oluyordu.ben ilaç kullanmaktansa çareyi karbonatlı suyla pansuman yapmakta buldum.1 bardak suya 1 çay kaşığı karbonat atıp karıştırıp pansuman yaptım ve kuruladım.iç çamaşırı giymedim etek giyebilirsin havalandırdım :) işe yaradı bende.

52.800 kg gördüm tartıda kızlar Bu ne yahu gitgide şişiyorum Kız anneleri daha mı çok şişiyor nedir Abur cubur tatlı falan hiç yemiyorum. Genelde sebze yiyorum. Anlamadım gitti. Köy ekmeği yada tam buğday ekmeği yiyorum o mu kilo aldırıyor acaba

Güzel haber alan annelerin gözü aydin.. dilerim bu son olur... bütün anneleri kucakliyorum ....
Sağol canım amin.
Sağol canım
Bende ilk kızıma havuzluhandan almıştım birçok şeyini hatta bebek arabamızı bile.britax römerde vardı biz alırken ve kampanyada olduğu için 200 tl falan kar etmiştik.
Sağol canım ilaç kullanamıyorum evet 2 ay içinde geçmezse parça alıp bakalım dedi. Ben önce egzama falan sandım da çok şükür değilmiş :)
En erken bir ayda geçer canım.doktor bana bir yılı bild bulabilir demişti ama benim bir ay gibi bir sürede geçmişti.seninde öyle olur inşallah.

ikihayat uconn kızlar çok sevindim adınıza çok şükür güzel haberlere Rabbim bidaha yaşatmasın böle sorunlar endişeler...Bebeklerimizi alalım sağlıkla kucağımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…