- 1 Kasım 2014
- 61
- 136
- 43
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.681
Sağol canım darısı başınaIyi haber alan arkadaşları tebrik ediyorum. :)
Dua edin kızlar yarın sabah doktora gidicem kanamalardan dolayı. Inşallah bende iyi haber alırım, benim yavrumda iyidir..
Çok teşekkürler canım
Kizlar sonucum cikti cok mutluyum yaaaaa Allaha sukur sorun yokkk hersey yolunda. Hepinize destekleriniz icin cok cok tesekkur ederimmm darisi sonuc bekleyen arkadaslarin basina
Kızlar etiketlemişsiniz beni tek tek yazamıyorum hepinize zira ellerim titriyor mutluluktan.az önce sonucum geldi bebeğim sağlıklıymış çok şükür bin kere şükür.demek ki 1/60 ihtimalde çıksa bu ikilide sonuç böyle gelebiliyormuş.
Sağol canımGözünaydin canım. .
Çok sevindim maşallah iyiymiş bebis ler in hepsi.. ikili testlerde üzdü sizi bu da son üzüntunuz olsun insallah.gecti gitti ohhh..
giyimolog ikihayat uconn Kızlar çok sevindim gözünüz aydın :))
Ben çok giremiyorum ailemin yanındayımhala çarşamba dönücez evimize. İstanbuldaki arkadaşlara bir yer tavsiye edeceğim. Bebeğiniz için ne ararsanız var. Eminönünde Havuzlu Han diye bir yer. 4-5 katlı bir iş hanı sadece anne ve bebek eşyaları var. Kıyafet, beşik, araba, yatak aklınıza ne gelirse herşey var. Mutlaka bir bakın derim. Araba çoğunlukla kraft var, peg perego vardı ama kıyafet ve diğer malzemeler çeşit çeşit.
Orayı gezdik bugün almamak için zor tuttum kendimi valla ama bekleyeceğim daha erken :))
Selam kızlar nasılsınız bir haftadır pek giremedim inşallah hepiniz ve bebişleriniz çookk çook iyisinizdir. Ben azcık dertliyim eşim 3 aylığına amerikaya gidiyo bi başıma kalcam çok üzülüyorumbide vücudumda bi sürü kırmızı kırmızı lekeler çıktı acayip kaşınıyo gül hastalığımıymış neymiş nerden bulaştıysa sinir oldum yaa
Kızlar ben akşamları tok karna elevit vitamin kullanıyorum, bir arkadaşım bu ilaçta domuz jelatini olduğunu söyledi internette araştırdım gerçekten de var galiba şirkete onlarca davalar açılmış fakat şirket bunu yalanlamamış halka bir açıklama yapmamış. Acaba içmesem mi
Bugün bayağı bir tık tık lar pıt pıt lar hissettim maşallah diyeyimBir daha kaç gün sonra hissederim Allah kerim , nadir oluyor çünkü
Canım evet gözümden kaçmış, bu habere çok sevindim işte! Tamam haberleşelim inşallah faydalı olur canım.
Normalde dün gitmem gerekiyordu ama sonra tekrar gitmem gerekince daha sonra gel demişti.1 gün sabredebildim. Birazdan hazirlanip cikicam canım. Rüyamda bile bugünü gordum...
Ben pit pit değil ama bebeğin nerede olduğunu hissediyorum. Orası sert oluyor diğer taraf çok yumuşak oluyor. Acaba mi dedim anneme baktirdim. Tecrübeli olarak kesin bebek dedi elini koydugunda:)Maşallah maşallah. Aynen ben de.. artik farkediyorum.. nadiren de olsa olsun..
Tesekkur ederiz canim iyi haberlerde bulusalim birdaha hem kendimizi hem bebeklerimizi uzmeyelim
Normalde dün gitmem gerekiyordu ama sonra tekrar gitmem gerekince daha sonra gel demişti.1 gün sabredebildim. Birazdan hazirlanip cikicam canım. Rüyamda bile bugünü gordum...
Doktora gidiyordum kanama alanının kuculdugunu bebeğin artık daha güvende olduğunu ama düşmemek için çok direndiginden bebeğin yorgun olduğunu çok hareket etmediğini soyluyordu...
Cansinız valla hepiniz.. Sizin desteginiz olmasa daha kötü hissederdim.. Inşallah hepsi sadece benim kuruntumdur ve boşuna kendimi uzmusumdur.Tesekkur ederiz canim iyi haberlerde bulusalim birdaha hem kendimizi hem bebeklerimizi uzmeyelim
Gunaydin canim.iyi haberlerle gel insallah.ben hem senin hem bebeginin iyi oldugunu dahada iyi olcagina inaniyorum.
Günaydın Hanımlar ... Dün hamile yogasına başladım. Faydası olur mu olmaz mı henüz karar veremedim. Bu arada katılan hanımların içerisinde 19 haftalık bir hamile hanım vardı. Hiç karnı yoktu neredeyse. Benim göbeğim kesinlikle kilo aldığım için çıktı bu kadar ....
benim eşimde Amerikaya doğumdan hemen sonra ya da hemen önce gitmek durumunda kalacak 3 haftalığına,en azından doğumuna ya da sonrasına denk gelemeyecek,o zamanlar daha çok ihtiyacın olacak eşine böyle düşün...Selam kızlar nasılsınız bir haftadır pek giremedim inşallah hepiniz ve bebişleriniz çookk çook iyisinizdir. Ben azcık dertliyim eşim 3 aylığına amerikaya gidiyo bi başıma kalcam çok üzülüyorumbide vücudumda bi sürü kırmızı kırmızı lekeler çıktı acayip kaşınıyo gül hastalığımıymış neymiş nerden bulaştıysa sinir oldum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?