2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ikihayat uconn kızlar çok sevindim adınıza çok şükür güzel haberlere Rabbim bidaha yaşatmasın böle sorunlar endişeler...Bebeklerimizi alalım sağlıkla kucağımıza

ikihayat uconn kızlar çok sevindim adınıza çok şükür güzel haberlere Rabbim bidaha yaşatmasın böle sorunlar endişeler...Bebeklerimizi alalım sağlıkla kucağımıza

Iyi haber alan arkadaşları tebrik ediyorum. :)
Dua edin kızlar yarın sabah doktora gidicem kanamalardan dolayı. Inşallah bende iyi haber alırım, benim yavrumda iyidir..
Sağol canım darısı başınainşallah sende benim gibi korktuğunla kalacaksın.
ikihayat uconn kızlar çok sevindim adınıza çok şükür güzel haberlere Rabbim bidaha yaşatmasın böle sorunlar endişeler...Bebeklerimizi alalım sağlıkla kucağımıza :)
Çok teşekkürler canımamin

Kizlar sonucum cikti cok mutluyum yaaaaa Allaha sukur sorun yokkk hersey yolunda. Hepinize destekleriniz icin cok cok tesekkur ederimmm darisi sonuc bekleyen arkadaslarin basina

Cok sukur yaa süper çok sevindim sıra uconn dan gelecek güzel haberlerde..
Biz demiştik. . Bebish ler iyi. Nisan yeğenleri turp gibi. Maşallah maşallah.

Gözünaydin canım. .
Çok sevindim maşallah iyiymiş bebis ler in hepsi.. ikili testlerde üzdü sizi bu da son üzüntunuz olsun insallah.gecti gitti ohhh..

Gözünaydin canım. .
Çok sevindim maşallah iyiymiş bebis ler in hepsi.. ikili testlerde üzdü sizi bu da son üzüntunuz olsun insallah.gecti gitti ohhh..
Sağol canımartık önüme gelene söylüyorum ikili test mi asla.neyse dediğin gibi geçti gitti şimdi önüme bakabiliyorum ya çok şükür

Cinsiyet belli olsun direk havuzlu handayim ben de...
Oraya gitmeden olmaz. Kiyafet bakarim. Hastane süsü hediyelik vs bebeğe dair her şey varmış. Hem de fiyatlar daha iyiymiş.

Allah kavuştursun canım arada gidip gelmeyecek mi hiç proje işi gibi bir şey mi.
Geçmiş olsun ilk defa duydum alerjik birşey mi? İnşallah hamilelik ilaç veya krem kullanmaya engel olmaz. Bu tarz şeyler strese bağlı da olabilir, canını sıkma. Esin gidip gelecek bebishin senle yanliz değilsin; )

Canım içine sinmiyorsa buna takılıyorsan decavit içebilirsin. Elevit le decavit içerik olarak aynı gibi multivitaminler. Doktoruna da bu durumun seni rahatsız ettiğini söyleyebilirsin. Onun da onayını alırsın hem ama elevit de kullanan bir çok anne adayı var. Davalar insanların sağlık durumunu tehdit ettiği için mi açılmış yoksa dini sebeplerden mi ona bakmak lazım.

B blossom- canım nasılsın dün mü gtmiştim doktora?
Normalde dün gitmem gerekiyordu ama sonra tekrar gitmem gerekince daha sonra gel demişti.1 gün sabredebildim. Birazdan hazirlanip cikicam canım. Rüyamda bile bugünü gordum...
Doktora gidiyordum kanama alanının kuculdugunu bebeğin artık daha güvende olduğunu ama düşmemek için çok direndiginden bebeğin yorgun olduğunu çok hareket etmediğini soyluyordu...

Maşallah maşallah. Aynen ben de.. artik farkediyorum.. nadiren de olsa olsun..
Ben pit pit değil ama bebeğin nerede olduğunu hissediyorum. Orası sert oluyor diğer taraf çok yumuşak oluyor. Acaba mi dedim anneme baktirdim. Tecrübeli olarak kesin bebek dedi elini koydugunda:)

uconn giyimolog ikihayat kizlar inanin kendi sonucum gibi sevibdim. Rabbim yasatmasin bi daha boyle strwsler insallah. Hep guzel haberler alalimmm
Tesekkur ederiz canim iyi haberlerde bulusalim birdaha hem kendimizi hem bebeklerimizi uzmeyelim

Gunaydin canim.iyi haberlerle gel insallah.ben hem senin hem bebeginin iyi oldugunu dahada iyi olcagina inaniyorum.

Tesekkur ederiz canim iyi haberlerde bulusalim birdaha hem kendimizi hem bebeklerimizi uzmeyelim

Gunaydin canim.iyi haberlerle gel insallah.ben hem senin hem bebeginin iyi oldugunu dahada iyi olcagina inaniyorum.
Cansinız valla hepiniz.. Sizin desteginiz olmasa daha kötü hissederdim.. Inşallah hepsi sadece benim kuruntumdur ve boşuna kendimi uzmusumdur.

Günaydın Hanımlar ... Dün hamile yogasına başladım. Faydası olur mu olmaz mı henüz karar veremedim. Bu arada katılan hanımların içerisinde 19 haftalık bir hamile hanım vardı. Hiç karnı yoktu neredeyse. Benim göbeğim kesinlikle kilo aldığım için çıktı bu kadar ....

Canim hamile yogasi icin erken degil mi? Bende baslayacagim da 16. Haftanin dolmasi gerekiyor dediler sen benden ilerdesin galiba. Esim su an izin vermiyor o yonlendirecek beni bir yere platesi de onunla yapacagim kavga etmeden yapabilirsek tabi:) hamilelikte yogayi ve platesi cok tavsiye ediyorlar

benim eşimde Amerikaya doğumdan hemen sonra ya da hemen önce gitmek durumunda kalacak 3 haftalığına,en azından doğumuna ya da sonrasına denk gelemeyecek,o zamanlar daha çok ihtiyacın olacak eşine böyle düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…