- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.701
evet boşuna üzüyorsun kendinide nazlı miniğinide. bak hiç bişeyin kalmayacan ve bebeğin sağlıkla kucağına doğacakCansinız valla hepiniz.. Sizin desteginiz olmasa daha kötü hissederdim.. Inşallah hepsi sadece benim kuruntumdur ve boşuna kendimi uzmusumdur.
Bizim doktorumuz üçlü testi yaptı 20. Haftada gelin dedi.Bayanlar 16. Haftada olup 3 lu tarama yaptiran var mi? Yoksa direk 4 lu tarama mi yapiliyor? 2li den farkli mi? Bilgisi tecrubesi olan?
Canım 14 +5 'im ama dr uma sordum başlayabilirsin sorun olmaz dedi. Plates yoga ya göre biraz daha ağır snaırım . Belki onun için 16. hafta beklenebilir. Ama yoga da bile zorlandım baya itiraf edeyim. Çünkü hayatımda pek spor yapmamış biriyim...Hafta 2 kere gidicem 8 ders aldım. 1 Ay sonra duruma göre bakacağım.Canim hamile yogasi icin erken degil mi? Bende baslayacagim da 16. Haftanin dolmasi gerekiyor dediler sen benden ilerdesin galiba. Esim su an izin vermiyor o yonlendirecek beni bir yere platesi de onunla yapacagim kavga etmeden yapabilirsek tabi:) hamilelikte yogayi ve platesi cok tavsiye ediyorlar
bende diyorum çok nadir oluyor bir gariplik mi var normal sanırımBugün bayağı bir tık tık lar pıt pıt lar hissettim maşallah diyeyimBir daha kaç gün sonra hissederim Allah kerim , nadir oluyor çünkü
Sorma teyzesi pek bi Nazlı çıktı hiç anasına benzememis bu huyu :))) Kız olursa ismini Nazlı mı koysamevet boşuna üzüyorsun kendinide nazlı miniğinide. bak hiç bişeyin kalmayacan ve bebeğin sağlıkla kucağına doğacak
Cevap icin tesekkurler, guzel sonuclarini bekliyoruz.Bizim doktorumuz üçlü testi yaptı 20. Haftada gelin dedi.
Canım 14 +5 'im ama dr uma sordum başlayabilirsin sorun olmaz dedi. Plates yoga ya göre biraz daha ağır snaırım . Belki onun için 16. hafta beklenebilir. Ama yoga da bile zorlandım baya itiraf edeyim. Çünkü hayatımda pek spor yapmamış biriyim...Hafta 2 kere gidicem 8 ders aldım. 1 Ay sonra duruma göre bakacağım.
Gebelik öncesi 54 idim 3 kilo verdim şimdi 52.3 kg yum. Bende kız annesiyim:)52.800 kg gördüm tartıda kızlarBu ne yahu gitgide şişiyorum Kız anneleri daha mı çok şişiyor nedir Abur cubur tatlı falan hiç yemiyorum. Genelde sebze yiyorum. Anlamadım gitti. Köy ekmeği yada tam buğday ekmeği yiyorum o mu kilo aldırıyor acaba
Üçlüyü yapmaz sanıyordum ben de ama tamamlayalım dedi doktor. Kafasını, karın çevresini, uyluk kemiğini filan ölçtü. Gözlerine baktı. Beynine baktı kalbine baktı odacıklarını gördük:) eller ayaklar burun ense onları gördük. 140 gr olmuş bebiş 14 cm olmuş:) Afp yani nöral tüp defekti testi için kan alındı. Cinsiyet söyledi birde kızımız olacak inşallah :) hatırladıklarım bunlar:) eşim doktor olduğu için ona baya açıklama yaptı latinceCevap icin tesekkurler, guzel sonuclarini bekliyoruz.Ben daha 16 icindeyken dr a gidecegim nasipse yapar mi acaba? Kitapta bazen ucluyu atlayip 4 lu yapiyorlar diyordu.
Kizlar sonucum cikti cok mutluyum yaaaaa Allaha sukur sorun yokkk hersey yolunda. Hepinize destekleriniz icin cok cok tesekkur ederimmm darisi sonuc bekleyen arkadaslarin basina
Kızlar etiketlemişsiniz beni tek tek yazamıyorum hepinize zira ellerim titriyor mutluluktan.az önce sonucum geldi bebeğim sağlıklıymış çok şükür bin kere şükür.demek ki 1/60 ihtimalde çıksa bu ikilide sonuç böyle gelebiliyormuş.
hayırlı olsun bir kızımız daha geliyorÜçlüyü yapmaz sanıyordum ben de ama tamamlayalım dedi doktor. Kafasını, karın çevresini, uyluk kemiğini filan ölçtü. Gözlerine baktı. Beynine baktı kalbine baktı odacıklarını gördük:) eller ayaklar burun ense onları gördük. 140 gr olmuş bebiş 14 cm olmuş:) Afp yani nöral tüp defekti testi için kan alındı. Cinsiyet söyledi birde kızımız olacak inşallah :) hatırladıklarım bunlar:) eşim doktor olduğu için ona baya açıklama yaptı latincetabi bana sonra açıkladı eşim:)
Çok sevindim canım hadi hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin kucağına inşallahOğulum geliyor Oğulummmm.
Annesi onu yaratana kurban olsun.
Aras Metin geliyor teyzeleri :))))
Hayırlı olsun canım hem test sonuçların hemde kızın :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızçeni :)Üçlüyü yapmaz sanıyordum ben de ama tamamlayalım dedi doktor. Kafasını, karın çevresini, uyluk kemiğini filan ölçtü. Gözlerine baktı. Beynine baktı kalbine baktı odacıklarını gördük:) eller ayaklar burun ense onları gördük. 140 gr olmuş bebiş 14 cm olmuş:) Afp yani nöral tüp defekti testi için kan alındı. Cinsiyet söyledi birde kızımız olacak inşallah :) hatırladıklarım bunlar:) eşim doktor olduğu için ona baya açıklama yaptı latincetabi bana sonra açıkladı eşim:)
ayyyy hayırlı olsun canım. çok sevindimOğulum geliyor Oğulummmm.
Annesi onu yaratana kurban olsun.
Aras Metin geliyor teyzeleri :))))
Amin canım benim cümlemizin inşallah :)Çok sevindim canım hadi hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin kucağına inşallah
Sorma valla bana çok zor geldi. Bide iş çıkışı gitmek biraz daha ağır oluyor. Eve gelip iki lokma birşey yeyip hemen uyudum . Alışacağız heralde zamanla bu tempoya . Bir an önce nisan gelse...Benim doktorum da esim de 16. Haftada basla dedi bende 14+3 um ama izin vermiyorlar banabiraz da isime geliyor totomu kaldirasim yok cunku:) spor yapardim duzenli olarak son 1 senede biraktim tabi o yuzden iyice tembellestim :) yarim saat yurumem lazim onu bile pek yapmiyorum:) yogayi rahatlamak icin oneriyorlar hatta bana siddetle oneriyorlar cok gergin ve panigim cunku bakalim ise yarayacak mi. Alisirsin bir zaman sonra canim bir de su an cok cabuk yoruluyoruz o yuzden daha zor geliyor
Sağol teyzesi. Kanama alanı var hala ama eski kan olduğunu düşünüyorum dedi. istirahate iğne ilaca devam. Takip etmemiz gerekiyor seni dedi. c.tesi tekrar görmek istedi ama içim rahatladı çok sukurayyyy hayırlı olsun canım. çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?